Reclamă

Reacția Shakirei la sărutul lui Pique cu Clara Chia, noua lui iubită. Cum decurg lucrurile între cei doi

De când a devenit cunoscută despărțirea lor, atât Shakira, cât și Gerard Pique au lăsat în urmă mai mult de un deceniu de dragoste și au mers pe drumuri separate. Acum au apărut imagini noi cu fotbalistul după plecarea de acasă. Care a fost reacția Shakirei la sărutul lui Pique cu Clara Chia, noua lui iubită.

Publicat: 25 august 2022, 7:44

Fundașul central al Barcelonei a fost asociat în nenumărate rânduri cu diferite femei. Recent însă, "Socialite" a difuzat un videoclip în care jucătorul a putut fi văzut în public în compania noii sale partenere. Aceste imagini aparent au enervat-o foarte mult pe Shakira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția Shakirei la sărutul lui Pique cu Clara Chia

Tanara partenera a lui Pique, Clara Chia, s-a distrat alaturi de iubitul ei la Summerfest Cerdanya. Cei doi au putut fi vazuți îmbrățișați. Mai mult decât atât, cei doi nu au mai fost reținuți în gesturi și chiar s-au sărutat în văzul tuturor, scrie marca.com.

În imaginile difuzate de emisiunea Telecinco, se vede clar cum Pique și noua sa iubită sunt foarte pasionali și apropiați unul de celălalt. Chiar și după ce au apărut imaginile, Pique nu a făcut nicio declarație despre noua sa poveste de dragoste. Fotbalistul preferă să stea ascuns de privirile curioșilor.

Vrea să se bucure în privat de momentele frumoase pe care le petrece alături de noua femeie din viața sa. Acesta a ținut-o tot timpul pe Clara în brațe și a sărutat-o ori de câte ori a avut ocazia. Fotografii au fost pe fază și i-au pozat și filmat din toate unghiurile.

Programul tv, după difuzarea videoclipului, a contactat prietenii apropiați ai Shakirei și aceștia au dezvăluit că artista nu este mulțumită de atitudinea fostului ei partener.

Reclamă

De ce e Shakira supărată pe fostul ei partener

Motivul este că fotbalistul catalan a încălcat un pact pe care l-au făcut amândoi când s-au despărțit. Acordul a fost că niciunul dintre ei nu ar putea apărea în public cu un partener în primul an de când și-au anunțat despărțirea pe 4 iunie.

Potrivit emisiunii Mediaset, cântăreața columbiană este „foarte supărată”. Nu se știe dacă acest lucru va afecta înțelegerea pe care au făcut-o când s-au despărțit. Cu toate acestea, un lucru e clar. A influențat mutarea celor doi copii ai lor împreună cu Shakira la Miami.

Reclamă

Se pare că înțelegerea a implicat și ca Shakira să plătească o datorie pe care o avea Pique, precum și să-i cumpere mai multe bilete de avion pe an pentru a-i vedea pe Sasha și Milan.

La toate acestea se adaugă problemelor Shakirei cu justiția spaniolă. Aceasta are un proces pe rol, întrucât aceasta a respins acordul Parchetului de a pleda vinovată pentru fraudă fiscală. Prejudiciul e în valoare de 14,5 milioane de euro. După ce nu au ajuns la un acord cu autoritățile fiscale spaniole, procurorii au cerut ca Shakira să execute opt ani de închisoare.

Autoritățile spaniole o acuză pe Shakira că a săvârșit șase infracțiuni. Trei dintre ele sunt legate de fraudă fiscală pe avere între 2012 și 2014. Celelalte trei infracțiuni se referă la evaziunea impozitului pe venitul personal (IRPF) în timp ce avea reședința în Spania.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×