Reclamă

Zlatan Ibrahimovic e în vacanță cu iubita sa, Helena Seger. Fotbalistul și partenera sa de viață se relaxează în Sardinia

Zlatan Ibrahimovic e în vacanță cu iubita sa, Helena Seger. Fotbalistul și partenera sa de viață se relaxează în Sardinia. Bărbatul în vârstă de 40 de ani s-a bucurat de soare pe un iaht împreună cu femeia alături de care formează un cuplu de foarte mulți ani.

Publicat: 23 august 2022, 8:07

Fotbalistul a rămas fără cămașă în timp ce și-a arătat abdomenul tonifiat într-o pereche de pantaloni scurți de înot negri. Acesta și-a accesorizat ținuta cu un colier delicat, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic e în vacanță

Partenerul sa, în vârstă de 51 de ani, a purtat și ea o ținută lejeră formată dintr-un într-un top alb strâmt și pantaloni scurți din denim. Ea a purtat și o șapcă neagră de baseball și o mască pentru o plimbare cu jet ski-ul cu Zlatan.

În această perioadă există informații că Zlatan va semna o prelungire a contractului la AC Milan, campioana din Serie A. Contractul atacantului de la San Siro a expirat la sfârșitul lunii iunie, la o lună după ce a intrat sub supravegherea medicilor pentru a rezolva leziunile de la genunchiului stâng.

Se așteaptă ca operația să îl țină pe starul suedez timp de opt luni departe de terenul de fotbal, potrivit Sportsmail. Dar Ibrahimovic urmează să semneze o nouă prelungire de un an la AC Milan, care îl va face să continue să joace până la vârsta de cel puțin 41 de ani, potrivit The Athletic.

Fostul star de la Manchester United, Inter, PSG și Barcelona a recunoscut anul trecut că se teme să se retragă. El a discutat despre acest lucru în timp ce era invitat la un talk show italian.

Reclamă

„Vreau să joc cât mai mult posibil”, a spus el. „Atâta timp cât voi avea acea adrenalină, voi continua”.

Zlatan și Helena Seger, în vârstă de 51 de ani, sunt într-o relație de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Maximilian şi Vincent. Deşi Zlatan şi Helena nu sunt căsătoriţi legal, presa a scris mereu despre ei ca fiind soţ şi soţie. Chiar dacă relația lor este una care durează de foarte mult timp, de-a lungul anilor au existat zvonuri despre presupuse infidelități ale fotbalistului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Zlatan Ibrahimovic alături de Helena, mama copiior săi
Zlatan Ibrahimovic e în vacanță cu iubita sa, Helena Seger / Profimedia Images

Zvonuri despre presupusele infidelități ale lui Zlatan Ibrahimovic

Cea mai cunoscută femeie despre care s-a scris că Zlatan își trădează partenera de cuplu este Diletta Leota. Aceasta este supranumită „cea mai sexy ziaristă”. Potrivit publicațiilor internaționale, cei doi s-au cunoscut ca să filmeze o reclamă. Mai apoi au urmat mai multe întâlniri în oraș, chiar și cine romantice.

Zvonurile au explodat și mai mult atunci când Zlatan a petrecut Revelionul 2021 alături de sexy jurnalistă în intimitatea casei ei. Jurnaliștii italieni au scris că Zlatan Ibrahimovic a făcut mai multe gesturi romantice pentru Diletta Leotta. „Ceva s-a născut, e mai mult decât o prietenie”, s-ar fi confesat suedezul unui prieten.

Dilleta Leotta s-a făcut remarcată ca prezentatoare Sky Sport. De atunci succesul ei în televiziune a fost din ce în ce mai mare. Deși a absolvit Facultatea de Drept ”Luiss”, din Roma, în 2015, aceasta nu a profesat niciodată în domeniu. Aceasta are o frumusețe aparte care a fost recunoscută. În urmă cu 10 ani, Leotta a câștigat titlul „Miss Elegant” la concursul de frumusețe Miss Italia.

Diletta Leotta este și una dintre cele mai populare vedete pe Instagram. Contului ei este urmărit de milioane de oameni.

Un alt fotbalist celebru care are o nouă relație, dar care și-a părăsit familia pentru actuala parteneră este Pique. Află de aici mai multe informații despre infidelitățile lui Gerard.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×