Reclamă

Georgina Rodriguez a mers să se antreneze la sală. Iubita lui Cristiano Ronaldo a atras atenția tuturor cu silueta sa

Georgina Rodriguez a mers să se antreneze la sală. Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate privirile asupra sa. Conform publicațiilor externe, vedeta în vârstă de 28 de ani încearcă să-l convingă pe Ronaldo să se întoarcă în Spania.

Publicat: 22 august 2022, 7:30

Iubitul vedetei ar putea ajunge la Madrid, de altfel acesta este așteptat Atletico. Cu toate acestea, jucătorul de fotbal nu a vrut să facă nicio declarație clară privind alegerile sale profesionale. În tot acest timp iubita fotbalistului se bucură de timpul liber și muncește din greu la fizicul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez a mers să se antreneze la sală

Cu fiecare apariție pe care o are, Georgina Rodriguez este tot mai strălucitoare. În urmă cu mai bin de o săptămnă se poza în rochii elegante, acum apare într-o ținută sport. Sigur, pentru a avea imaginea perfectă diva muncește din greu și petrece nenumărate ore la sala de fitness.

Vezi mai multe imagini cu Georgina Rodriguez în Galeria Foto!

Georgina Rodriguez fotografiată în timp ce pleacă de la sala de sport
Iubita lui Cristiano Ronaldo a atras toate privirile asupra sa / Profimedia Images

Pentru antrenamentul său, Rodriguez a optat să poarte o bustieră neagră și o pereche de colanți cu imprimeu. Diva nu a dat seama fotografilor prezenți. În schimb s-a concentrat la drum și s-a îndreptat direct către mașina sa după terminarea antrenamentelor.

Reclamă

Vedeta a făcut furori în mediul online săptămâna trecută. Ea s-a pozat într-o ținută în valoare de două milioane de dolari. Nimic nu pare că e prea scump pentru iubita lui Ronaldo.

Diva se bucură de toată aprecierea în mediul online. Fanii o felicită pentru fiecare postare și o încurajează să fie ea însăți. Georgina este în general un exemplu de eleganță. Este o femeie cu bun gust care are apariții strălucitoare de fiecare dată.

Chiar și atunci când merge la sala de fitness are grijă să aleagă ținute decente, dar care să-i avantajeze silueta de invidiat.

Reclamă

Georgina și Cristiano s-au întors recent din vacanță

După o vacanță binemeritată, Georgina Rodriguez a mers la sală. Vedeta îi dorește să-și mențină silueta de invidiat așa cu nu stă departe de antrenamentele zilnice. Sportul este o parte importantă din viața sa. Modelul și iubitul ei s-au întors recent dintr-o vacanță de vis.

Aceștia s-au distrat pentru mai multe zile pe un iaht de lux. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. De data aceasta au ales să meargă în vacanță singuri și să petreacă puțin timp doar ei doi.

Ronaldo este destul de stresat de grijile legate de cariera sa. Sportivul a anunțat recent că se retrage din Manchester United. Georgina încearcă să-i fie alături. Cei doi au trecut deja prin momente dificile după ce unul din copii lor s-a stins din viață la naștere.

Georgina și Ronaldo se bucură totuși de fiica lor, Esmeralda, care a supraviețuit nașterii. Amândoi primesc deseori mesaje de încurajare și încearcă să treacă peste clipele dificile.

Se pare că Ronaldo și Georgina fac pași mărunți și încearcă să se întoarcă la viața lor obișnuită. Vacanța din Ibiza i-a ajuta pe cei doi parteneri să mai uite de griji. Timpul petrecut împreună i-a ajutat să se reconecteze unul cu celălalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×