Reclamă

Georgina Rodríguez participă la Festivalul de Film de la Cannes 2022. E prima apariție publică a iubitei lui Cristiano Ronaldo după decesul fiului ei

Georgina Rodríguez participă la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Iubita lui Cristiano Ronaldo a purtat o rochie argintie strălucitoare în timp ce participa unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului.

Publicat: 27 mai 2022, 8:34

Georgina a revenit în atenția publicului. Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, a avut prima apariție publică săptămâna aceasta, de când ea și iubitul ei, Cristiano Ronaldo, au anunțat moartea fiului lor și nașterea fiicei lor în aprilie, scrie People.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodríguez participă la Festivalul de Film de la Cannes 2022

Georgina a avut o apariție cu stil la Festivalul de Film de la Cannes 2022 din Franța. A purtat o rochie argintie strălucitoare cu decolteu adânc. Vedeta a accesorizat look-ul cu cercei de smarald și tocuri argintii, asortate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Georgina Rodriguez, într-o rochie cu crăpătură adâncă, la Cannes 2022
Rodríguez și Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, sunt împreună din 2017 / Profimedia Images

Georgina și-a documentat look-ul de covor roșu într-o postare distribuită pe Instagram. „MERCI CANNES 🇫🇷”, a scris Rodríguez alături de o serie de fotografii cu ea îmbarcându-se într-un avion privat în rochie.

Reclamă

Într-o altă postare distribuită la începutul zilei, Rodríguez a uimit într-un costum din piele neagră. „Înapoi la Cannes 🖤”, a scris ea.

Rodríguez și Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, sunt împreună din 2017. Vedeta fotbalului este tatăl micuței Alana Martina, 4 ani, fiului Cristiano Jr., 11 ani și al gemenilor de 4 ani și jumătate, Eva și Mateo.

Cuplul a anunțat recent pierderea fiului lor, precum și nașterea surorii sale, într-o declarație comună publicată luna trecută pe rețelele sociale.

Reclamă

Georgina și Cristiano, mai uniți ca niciodată

„Cu o tristețe profundă trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere în aceste momente de a trăi cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim echipei de medici și asistente medicale care au avut grijă de noi și ne-au susținut. Suntem cu totul devastați de această pierdere și vă cerem dreptul la intimitate în aceste clipe dificile. Băiețelul nostru, acum ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna.”

Anunțul fotbalistul a fost neașteptat, mai ales pentru că Georgina a avut o mulțime de apariții pe durata sarcinii. Părea că nu este nimic în neregulă cu bebelușii sau că se confruntă cu probleme care să le pună sarcina în pericol. Cei doi iubiți au anunțat anul trecut în luna octombrie că vor deveni din nou părinți.

Rodríguez și Ronaldo au dezvăluit ulterior numele și data nașterii micuței supraviețuitoare a la începutul acestei luni.

„Bella Esmeralda 💚 180422”, a scris anterior Rodríguez în descrierea unei serie de fotografii adorabile de pe Instagram cu fetița care dormea.

Georgina și Cristiano s-au întâlnit în anul 2016 într-un magazin de lux, unde aceasta lucra ca asistentă de vânzări. Georgina a spus de mai multe ori că între ea și Ronaldo a fost dragoste la prima vedere. Dacă la început toți credeau că este doar o altă iubită a celebrului fotbalist, se pare că Georgina este femeia lângă care Cristiano și-a găsit fericirea și împlinirea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×