Reclamă

Cristiano Ronaldo a postat o fotografie emoționantă cu fiica sa nou-născută. Ce mesaj a transmis fotbalistul pe rețelele sociale

Cristiano Ronaldo a postat o fotografie emoționantă cu fiica sa nou-născută. Fotbalistul a dorit să transmită cu această ocazie și un mesaj, care a fost apreciat de milioanele de fani care îl urmăresc pe rețelele sociale. Proaspătul tătic se bucură de venirea pe lume a fiicei sale.

Publicat: 30 aprilie 2022, 19:50 / Actualizat: 3 mai 2022, 12:03

Vedeta din lumea fotbalului a trecut prin momente dificile. Pe data de 18 aprilie acesta a anunțat cu durere în suflet că fiul său nou-născut s-a stins din viață. Susținătorii fotbalistului i-au fost aproape în toată această perioadă grea și i-au respectat cererea privind infinitatea în momentele de cumpănă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a postat o fotografie emoționantă cu fiica sa nou-născută

Cristiano Ronaldo este acum tatăl a cinci copii minunați. Iubita sa, Georgiana Rodriguez a devenit pentru a doua oară mamă și a adus pe lume o pereche de gemeni formată dintr-o fetiță și un băiețel. Deși Ronaldo se aștepta să se întoarcă la cei dragi cu doi copii, acesta a fost nevoit să anunțe decesul băiețelului nou-născut.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cauzele nu au fost menționate, iar fotbalistul a cerut dreptul la intimitate pe rețelele sociale. Tot atunci, Ronaldo a postat un mesaj emoționant.

Reclamă

Fotbalistul spunea că singura speranță și fericire pe care o are este faptul că fetița sa este bine și sănătoasă.

În momentul în care iubita fotbalistului a fost externată, acesta a postat un alt mesaj emoționant și prima fotografie cu fiica sa nou-născută. În descrierea imaginii, Cristiano a scris următorul mesaj.

„Casă, dulce casă. Gio și fetița noastră sunt în sfârșit împreună cu noi”. „Vrem să mulțumim tuturor pentru toate cuvintele și gesturile amabile. Sprijinul dumneavoastră este foarte important și am simțit cu toții dragostea și respectul pe care le aveți pentru familia noastră”.

„Acum este timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume”.
De data aceasta, Cristiano Ronaldo a postat o nouă fotografie emoționantă cu fiica sa. În aceasta fotbalistul apare în timp ce o ține pe micuța în brațe.

În descriere, vedeta din lumea fotbalului a scris „dragoste pentru totdeauna”. Fanii acestuia au reacționat imediat în secțiunea de comentarii și l-au felicitat pe taticul mândru.

Reclamă

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo după ce a aflat că fiul său nou-născut s-a stins din viață

Cristiano Ronaldo a publicat o fotografie emoționantă alături de fiica sa nou-născută, însă fotbalistul continuă să treacă prin clipe dificile. Vestea că fiul său nou-născut s-a stins din viață l-a zguduit complet pe fotbalist. Iubita acestuia a confirmat anunțul trist pe rețelele sociale. Fotbalistul nu a dorit să țină acest lucru un secret față de umăritorii săi de pe rețelele sociale.

Într-o fotografie simplă, Cristiano și Georgina au lăsat următorul mesaj în ziua de 18 aprilie 2022.

”Cu o tristețe profundă trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere în aceste momente de a trăi cu puțină speranță și fericire.”

”Vrem să mulțumim echipei de medici și asistente medicale care au avut grijă de noi și ne-au susținut. Suntem cu totul devastați de această pierdere și vă cerem dreptul la intimitate în aceste clipe dificile. Băiețelul nostru, acum ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna”

La scurt timp după postarea mesajului, sora fotbalistului i-a transmis acestuia un mesaj de încurajare. La fel au procedat și milioanele de suproteri care și-au arătat srpijinul față de familia îndurerată.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×