Reclamă

Georgina Rodriguez e criticată în mediul online. Ce au scris fanii după ce a postat o imagine cu tatuajul ei pentru Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez e criticată în mediul online. Modelul a publicat o imagine pe contul său de Instagram, dar poza a stârnit reacții contradictorii în rândul fanilor.

Publicat: 30 august 2022, 10:31

Așa cum se întâmplă de obicei, tot ceea ce fac Georgina și Ronaldo este subiect de interes atât pentru presa tabloidă, dar și pentru fanii celor doi. Viața lor este privită cu admirație de cei din jur. Dragostea lor a izvorât atunci când puțini se așteptau ca fotbalistul să-și refacă viața amoroasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez e criticată în mediul online

Și cum internauții așteaptă orice ocazie fie să-i felicite, fie să-i critice, așa s-a întâmplat și de această dată. Georgina a publicat pe contul de Instagram o imagine cu cel mai mic membru al familiei, Esmeralda. E fiica cuplului, care s-a născut în urmă cu câteva luni și care a luptat pentru viața ei.

Din păcate, în același moment, Georgina și Ronaldo l-au pierdut pe fratele ei geamăn. Micuțul nu a putut fi salvat de medici la naștere.

Georgina și cei cinci copii ai cuplului au fost în vacanță mai toată vara. Și această fotografie recentă este tot din vacanță. În tot acest timp, Ronaldo așteaptă cu nerăbdare să-și rezolve problemele din carieră. Și pentru că iubita sa i-a fost mereu alături, aceasta a mers la un salon de tatuaje. A vrut cu orice preț să-și scrie permanent pe corp inițiala prenumelui ei și a fotbalistului, despărțite de o inimă.

Reclamă

Cei doi sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar familia lor este una dintre cele mai admirate din lume. Cu toate acestea, se pare că nu toți apreciază dragostea lor, scrie marca.com.

În timp ce mai mulți dintre cei 39 de milioane de urmăritori au apreciat dovada ei de dragoste, alții nu au văzut fotografia decât prin prisma opulenței. Foarte mulți au spus că Georgina poartă prea multe bijuterii pe mână.

„Ok, tu ai multe diamante și bijuterii”, „Este cea mai îngâmfată celebritate din lume”, au fost numai câteva dintre mesajele scrise de internauți.

Reclamă

Georgina Rodriguez, ținută de 2 milioane de euro

Iubita lui Ronaldo a făcut furori pe rețelele sociale recent când purtat o ținută în valoare de 2 milioane de euro. Aceasta poartă adesea haine de la brand-uri de lux și are bijuterii care costă foarte mulți bani.

Cu toate acestea, după stilul de viață pe care îl afișează mereu, se pare că nimic nu este prea scump pentru iubita lui Ronaldo. Aceasta a îmbrăcat o rochie în valoare de 1.900 de euro, pantofi cu o valoare de 765 de euro, o geantă de 94.000 euro. Inelele care au completat ținuta costă împreună 1 500 000 de euro. Valoarea ținutei a fost ridicată de un ceas care ajunge la suma de 550.000 de euro.

Conform marca.com, suma totală la care s-a ridicat imaginea vedetei a fost de 2.146.665 de euro. Cu toate acestea, iubita lui Ronaldo se bucură în continuare de dragostea internauților.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×