Reclamă

Georgina Rodriguez e criticată în mediul online. Ce au scris fanii după ce a postat o imagine cu tatuajul ei pentru Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez e criticată în mediul online. Modelul a publicat o imagine pe contul său de Instagram, dar poza a stârnit reacții contradictorii în rândul fanilor.

Publicat: 30 august 2022, 10:31

Așa cum se întâmplă de obicei, tot ceea ce fac Georgina și Ronaldo este subiect de interes atât pentru presa tabloidă, dar și pentru fanii celor doi. Viața lor este privită cu admirație de cei din jur. Dragostea lor a izvorât atunci când puțini se așteptau ca fotbalistul să-și refacă viața amoroasă.

Georgina Rodriguez e criticată în mediul online

Și cum internauții așteaptă orice ocazie fie să-i felicite, fie să-i critice, așa s-a întâmplat și de această dată. Georgina a publicat pe contul de Instagram o imagine cu cel mai mic membru al familiei, Esmeralda. E fiica cuplului, care s-a născut în urmă cu câteva luni și care a luptat pentru viața ei.

Din păcate, în același moment, Georgina și Ronaldo l-au pierdut pe fratele ei geamăn. Micuțul nu a putut fi salvat de medici la naștere.

Georgina și cei cinci copii ai cuplului au fost în vacanță mai toată vara. Și această fotografie recentă este tot din vacanță. În tot acest timp, Ronaldo așteaptă cu nerăbdare să-și rezolve problemele din carieră. Și pentru că iubita sa i-a fost mereu alături, aceasta a mers la un salon de tatuaje. A vrut cu orice preț să-și scrie permanent pe corp inițiala prenumelui ei și a fotbalistului, despărțite de o inimă.

Reclamă

Cei doi sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar familia lor este una dintre cele mai admirate din lume. Cu toate acestea, se pare că nu toți apreciază dragostea lor, scrie marca.com.

În timp ce mai mulți dintre cei 39 de milioane de urmăritori au apreciat dovada ei de dragoste, alții nu au văzut fotografia decât prin prisma opulenței. Foarte mulți au spus că Georgina poartă prea multe bijuterii pe mână.

„Ok, tu ai multe diamante și bijuterii”, „Este cea mai îngâmfată celebritate din lume”, au fost numai câteva dintre mesajele scrise de internauți.

Reclamă

Georgina Rodriguez, ținută de 2 milioane de euro

Iubita lui Ronaldo a făcut furori pe rețelele sociale recent când purtat o ținută în valoare de 2 milioane de euro. Aceasta poartă adesea haine de la brand-uri de lux și are bijuterii care costă foarte mulți bani.

Cu toate acestea, după stilul de viață pe care îl afișează mereu, se pare că nimic nu este prea scump pentru iubita lui Ronaldo. Aceasta a îmbrăcat o rochie în valoare de 1.900 de euro, pantofi cu o valoare de 765 de euro, o geantă de 94.000 euro. Inelele care au completat ținuta costă împreună 1 500 000 de euro. Valoarea ținutei a fost ridicată de un ceas care ajunge la suma de 550.000 de euro.

Conform marca.com, suma totală la care s-a ridicat imaginea vedetei a fost de 2.146.665 de euro. Cu toate acestea, iubita lui Ronaldo se bucură în continuare de dragostea internauților.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×