Reclamă

Georgina Rodriguez a mers la sală însoțită de bodyguardul său. Cum a fost surprinsă partenera fotbalistului Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez a mers la sală însoțită de bodyguardul său. Partenera lui Cristiano Ronaldo a atras toate privirile asupra sa. Diva muncește din greu pentru a-și pune fizicul la punct. Aceasta de extrem de relaxată și încântată să fie condusă după antrenament la mașina sa.

Publicat: 23 august 2022, 13:08

În lipsa lui Cristiano Ronaldo, Georgina se ocupă de familie și de propriile nevoi. Bruneta de 28 de ani a fost pozată de această dată părăsind o sală de fitness. Aceasta nu a ținut cont de prezența fotografilor și s-a îndreptat direct către mașina sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez a mers la sală însoțită de bodyguardul său

Georgina Rodriguez a mers la sala de fitness însoțită de bodyguardul său. Jorge Ramalheiro i-a fost tot timpul alături brunetei. Jorge și fratele său geamăn, Sergio, fac parte din echipa de securitate a lui Cristiano Ronaldo.

Vezi mai multe imagini cu Georgina Rodriguez în Galeria Foto!

Georgina Rodriguez a mers însoțită la sală de bodyguardul său
Georgina Rodriguez a optat pentru o ținută sport / Profimedia Images

Cei doi au făcut parte în trecut dintr-o unitate de servicii secrete însărcinată cu protecția politicienilor. Cristiano a avut grijă să-și aleagă foarte bine oamenii care să-i protejeze familia. Partenera fotbalistului este văzută deseori în compania lui Jorge.

Reclamă

Diva nu pleacă aproape niciodată neînsoțită. Siguranța sa este foarte importantă pentru fotbalist. Chiar și în zilele obișnuite înc are nu are întâlniri publice și doar merge la sală, Georgina preferă să-l aibă pe Jorge în compania sa.

Bruneta a fost condusă la mașină și a fost escortată de la ieșirea din sală. Ea a purtat o ținută sport care să-i pună în evidență trupul de invidiat. Partenera lui Ronaldo încearcă să-l convingă pe acesta să se întoarcă în Spania.

Sursele spun că fotbalistul este indecis cu privire la cariera sa profesională. Iubitul vedetei ar putea ajunge cu puțin efort la Madrid, acolo unde este așteptat de Atletico. Rămâne de văzut ce alegere va face acesta.

Reclamă

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo are nevoie de o echipă de securitate

Nu este prima dată când Georgine Rodriguez merge la sală însoțită. Cristiano Ronaldo a angajat unii din cei mai pricepuți oameni care să se ocupe de securitatea familie sale. Gemenii care îl păzesc pe fotbalist și pe partenera sa au fost membri Commando.

Sergio și Jorge au făcut parte anterior din cadrul forțelor speciale din Afganistan. Cristiano a ecis să-i angajeze din cauza actelor de violență care au fost tot mai dese în Manchester. Acesta se teme pentru securitatea Georginei, dar și a copiilor săi.

Conform publicațiilor internaționale, Cristiano și familia sa se bucură de pasă pe tot parcursul zilei. Recent s-a aflat faptul că frații gemeni s-ar putea să aibă probleme cu legea. Se pare că aceștia ar fi investigați în Portugalia pentru că ar fi lucrat ilegal pentru Cristiano.

Se apre că îi asigură paza lui Cristiano fără acordul Poliției de Securitate Publică. Dacă acest lucru se dovedește ca fiind adevărat, frații gemeni lucrează ca bodyguarzi fără licență.

Cariera fotbalistului ar putea fi pusă și ea în pericol dacă e dovedește că acesta i-a angajat știind de lipsa licenței. Între timp, Georgina face tot ce-i stă în putere pentru a-l convinge pe Ronaldo să vină în Spania. Ronaldo și-a angajat prima dată o echipă de securitate după ce s-a mutat în Manchester și a fost avertizat că locul a devenit tot mai periculos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×