Reclamă

Ana Maria Markovic este fana lui Cristiano Ronaldo. Ce spune „cea mai frumoasă fotbalistă din lume” despre idolul ei

Ana Maria Markovic este fana lui Cristiano Ronaldo. Tânăra de numai 22 de origine croată este considerată „cea mai frumoasă fotbalistă din lume”, dar nu apreciază deloc articolele în care se spune de ea că este sexy. Munca și talentul sunt calitățile care o descriu cele mai bune, spune Ana.

Publicat: 20 iunie 2022, 13:18

Cu toate acestea, se pare că Ana Maria Markovic dă tot ce are mai bun pe teren și pentru că vrea să ajungă la nivelul celor mai apreciați oameni din fotbal. Markovic este legitimată la Grasshoppers Zurich, dar a jucat și în echipa națională datorită performanțelor sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Maria Markovic este fana lui Cristiano Ronaldo

Deși Ana a spus că Luka Modric, de la Real Madrid și din echipa națională a Croației este un model pentru ea, preferatul ei este Cristiano Ronaldo.

Sunt mulți cei care îl apreciază pe Ronaldo pentru performanțele sale de pe teren, dar Ana crede că disciplina este cea care l-a ajutat să ajungă aici. Și pentru asta, fotbalistul a devenit idolul ei.

Markovic a spus că starul de Manchester a ajutat-o de fapt să fie selecționată pentru echipa națională a Croației. Ana l-a imitat pe Ronaldo și așa a ajuns să fie și mai apreciată pentru ceea ce face pe teren.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Markovic, în timpul unui meci de fotbal, pe teren
Deși Ana a spus că Luka Modric, de la Real Madrid și din echipa națională a Croației este un model pentru ea, preferatul ei este Cristiano Ronaldo / Profimedia Images

„Luka Modric este categoric un model pentru mine. Este un fotbalist internațional și reprezintă Croația. Sunt și multe jucătoare bune de fotbal, așa cum este Ramona Bachman. Cu toate acestea, jucătorul meu preferat este Cristiano Ronaldo. Este foarte disciplinat. Este foarte important să dai tot în sport. Să ai o mentalitate precum cea a lui Ronaldo. Am fost selecționată la echipa națională imitându-l pe el”.

De la debut, Ana a jucat de 5 ori pentru naționala Croației și a dat primul gol în luna noiembrie în meciul împotriva Moldovei.

Reclamă

Care este cea mai mare nemulțumire a Anei

Cu toate aceatea, Ana are și ea nemulțumirile ei. E deranjată de articolele în care se vorbește mai mult despre felul în care arată și nu despre talentul său sau jocul din teren.

„Îmi plac articolele în care sunt numită cea mai frumoasă fotablistă sau una dintre cele mai frumoase. Mă face foarte fericită să aud că sunt o femeie frumoasă. Dar mai apoi apar în ziare cu titlul de cea mai sexy fotbalistă și asta nu îmi place.”

Cariera lui Markovic a început la FC Zurich. Pentru că nu a reușit să aibă un joc pentru clubul elvețian, drept urmare, s-a mutat la Grasshopper în 2020. De la mutarea sa, a acumulat 40 de apariții pentru club până acum, marcând cinci goluri.

Nu este surprinzător că un jucător ca Ronaldo are mulți oameni care îl admiră. Fotbalistul are o carieră impresionantă și cu greu poate fi detronat de pe poziția pe care o ocupă în fotbal. Acesta are și o familie frumoasă pe care o iubește enorm și care îi oferă motivația de care are nevoie zilnic ca să dea tot ce are mai bun pe teren.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×