Reclamă

Shakira a oprit filmarea videoclipului său pentru a ajuta un jurnalist. De ce artista a intrat în conflict cu forțele de ordine

Shakira a oprit filmarea videoclipului său pentru a ajuta un jurnalist. O mare agitație a făcut-o pe artistă să se oprească în mijlocul filmării videoclipului următorului single „Monotonía”, alături de cântăreațul de reggaeton din Puerto Rico, Ozuna.

Publicat: 23 septembrie 2022, 8:03

Cataluñia a fost locul ales de echipa de producție columbiană pentru a înregistra scenele care au adunat sute de fani și privitori. 15 ore de muncă au avut de înfruntat ambii cântăreți. Dar Shakira ” nu și-a imaginat niciodată că va fi forțată brusc să oprească totul din cauza unor strigăte îngrijorătoare de ajutor care i-au fost îndreptate direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a oprit filmarea videoclipului său

Scenele videoclipului au fost filmate după-amiaza, în interiorul unui supermarket și au continuat apoi în zorii zilei în zona centrală a orașului. Jordi Martin, paparazzo, a fost acolo pentru a surprinde fiecare detaliu. El a fost cel care, în mijlocul filmărilor, a observat scena suprarealistă și a înregistrat totul, scrie marca.com.

A fost un incident nefericit în care a fost implicat un jurnalist columbian, care ar fi fost arestat de poliția care păzește zona din mijlocul orașului.

„Sunt jurnalist! Ajutor! Mă lovesc! Shakira!” țipă el. Oamenii au început să observe ce se întâmplă, inclusiv cântăreața. Potrivit lui Jordi Martin, reporterul s-a comportat sfidător, fără a oferi mai multe detalii cu privire la motivul pentru care a fost reținut.

„Acesta este un scandal global. A avut o atitudine îngâmfată. Când i-au cerut documentația, a opus rezistență. A fost o altercație îngrozitoare. Shakira a fost martoră la toate”, a spus Martin, menționând că artista și-a dat seama de situația incomodă.

Reclamă

Artista a răspuns pozitiv la strigătele de ajutor

Prin urmare, Shakira a ordonat personal ca filmările să fie suspendate. Ea și-a dorit ca lucrurile să se calmeze și controlul platoului să poată fi preluat în mod normal. Paparazzii au adăugat că „cu toții am asistat la arestare cu fețe uluite, halucinați cu ceea ce vedeam”.

Reclamă

În plus, ea a asigurat că jurnalistul columbian reținut „este cunoscut de familia Shakirei”. Prin urmare, cântăreața născută în Barranquilla s-a simțit foarte afectată și îngrijorată să descopere de ce agenții îi făceau așa ceva cuiva pe care cunoștea în mod personal. Sau poate stânjenită de situația incomodă.

Shakira a fost aplaudată cu admirație. A fost apreciată că nu a rămas indiferentă și și-a întrerupt angajamentele profesionale pentru că cineva i-a cerut ajutorul.

Chiar dacă artista are în prezent o mulțime de probleme, aceasta nu rămâne indiferentă la ceea ce se întâmplă în jurul ei. Artista este acuzată de fraudă fiscală, iar autoritățile spaniole cer 8 ani de închisoare pentru ea. Pe de altă parte, nici pe plan amoros lucrurile nu stau mai bine pentru ea. Artista a fost înșelată de Gerard Pique și au decis să pornească pe drumuri separate.

Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010. S-au întâlnit în timpul înregistrării unei melodii cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, dar au împreună doi băieți. Și lupta pentru custodia micuților este în plină desfășurare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×