Reclamă

Shakira a vorbit pentru prima dată despre Pique și problemele fiscale: „Am vrut doar să stau în pat”

Shakira a vorbit pentru prima dată despre Pique și problemele fiscale. În afară de declarația în care a menționat că se vor despărți, cei doi nu au dat alte detalii despre decizia de a porni pe drumuri diferite.

Publicat: 22 septembrie 2022, 13:11

Shakira a acordat primul interviu după toate controversele care au înconjurat-o în ultimele luni, care cu siguranță nu sunt puține. Diva nu trece printr-o perioadă ușoară din viața ei, iar subiectele despre ea au ținut primele pagini ale tabloidelor în ultimele luni.

Primul interviu al artistei după ce s-a aflat că are probleme

Cântăreața, care a câștigat și mai multă popularitate în 2010 după ce a scris piesa pentru Cupa Mondială, trebuie să se descurce cu despărțirea de fotbalistul Gerard Pique, să stabilească custodia celor doi fii ai săi și să găsească o soluție la acuzația adusă de parchetul spaniol pentru presupusă evaziune fiscală, scrie marca.com.

Deși toate acestea rămân de rezolvat, artista nu a vrut să-și piardă concentrarea din carieră și își pregătește deja primul album după cinci ani în care a scos doar câteva single-uri de mare succes.

Acum, când încearcă să pună totul în ordine, cântăreaţa columbiană a decis să explice momentul în care se află, fază pe care o numeşte „cea mai întunecată de până acum”.

„Cred că muzica este o plută de salvare”, a spus ea pentru ELLE. „Au fost zile când a trebuit să ridic bucăți din mine de pe podea. Și singurul mod de a face asta a fost prin muzică. Știi, să-mi plac cu adevărat, să mă adun și să mă văd în oglindă. Să știu că sunt mamă și copiii mei depind de pe mine.”

Reclamă

Shakira a vorbit pentru prima dată despre Pique

Shakira a vorbit apoi despre despărțire în mod specific.

„Oh, este foarte greu să vorbesc despre asta personal, mai ales că este prima dată când abordez această situație într-un interviu”, a spus ea.

Reclamă

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Hm, și da, este greu să vorbesc despre asta. Trec prin asta și pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră este nu ca o separare obișnuită. Și așa a fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de greu. Am paparazzi afară, în fața casei mele, 24/7. Și nu există un loc unde să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția propriei mele case”.

„Știi, nu putem face o plimbare în parc ca o familie obișnuită sau să mergem la o înghețată sau să facem vreo activitate fără ca paparazzi să ne urmărească. Așa că este greu. Și am încercat să ascund situația în fața copiior mei. Încerc să fac asta și să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute și îi afectează, știi?”

Ce spune artista despre acuzațiile de evaziune

Următorul pas în interviu a fost să se apere de acuzațiile de fraudă fiscală din partea autorităților spaniole.

„Trebuie să lupt pentru ceea ce cred. Pentru că acestea sunt acuzații false. În primul rând, nu am petrecut deloc 183 de zile pe an în acel moment. Eram ocupată să-mi îndeplinesc angajamentele profesionale în întreaga lume. În al doilea rând, eu am plătit tot ce au pretins că le datorez, chiar înainte de a depune un proces. Așa că, de astăzi, le datorez zero. Și, în sfârșit, am fost sfătuită de una dintre cele mai mari patru firme de specialitate fiscală din lume, PricewaterhouseCoopers. Am fost încrezătoare că fac lucrurile corect și transparent încă din prima zi.”

„Este bine cunoscut faptul că autoritățile fiscale spaniole fac acest lucru adesea nu numai cu celebrități ca mine, Cristiano Ronaldo, Neymar, Xabi Alonso și mulți alții. Se întâmplă și pe nedrept contribuabilului obișnuit. Este un stil al lor. Dar sunt încrezătoare că am suficiente dovezi pentru a-mi susține cazul și că dreptatea va prevala în favoarea mea”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×