Reclamă

Shakira a vorbit pentru prima dată despre Pique și problemele fiscale: „Am vrut doar să stau în pat”

Shakira a vorbit pentru prima dată despre Pique și problemele fiscale. În afară de declarația în care a menționat că se vor despărți, cei doi nu au dat alte detalii despre decizia de a porni pe drumuri diferite.

Publicat: 22 septembrie 2022, 13:11

Shakira a acordat primul interviu după toate controversele care au înconjurat-o în ultimele luni, care cu siguranță nu sunt puține. Diva nu trece printr-o perioadă ușoară din viața ei, iar subiectele despre ea au ținut primele pagini ale tabloidelor în ultimele luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul interviu al artistei după ce s-a aflat că are probleme

Cântăreața, care a câștigat și mai multă popularitate în 2010 după ce a scris piesa pentru Cupa Mondială, trebuie să se descurce cu despărțirea de fotbalistul Gerard Pique, să stabilească custodia celor doi fii ai săi și să găsească o soluție la acuzația adusă de parchetul spaniol pentru presupusă evaziune fiscală, scrie marca.com.

Deși toate acestea rămân de rezolvat, artista nu a vrut să-și piardă concentrarea din carieră și își pregătește deja primul album după cinci ani în care a scos doar câteva single-uri de mare succes.

Acum, când încearcă să pună totul în ordine, cântăreaţa columbiană a decis să explice momentul în care se află, fază pe care o numeşte „cea mai întunecată de până acum”.

„Cred că muzica este o plută de salvare”, a spus ea pentru ELLE. „Au fost zile când a trebuit să ridic bucăți din mine de pe podea. Și singurul mod de a face asta a fost prin muzică. Știi, să-mi plac cu adevărat, să mă adun și să mă văd în oglindă. Să știu că sunt mamă și copiii mei depind de pe mine.”

Reclamă

Shakira a vorbit pentru prima dată despre Pique

Shakira a vorbit apoi despre despărțire în mod specific.

„Oh, este foarte greu să vorbesc despre asta personal, mai ales că este prima dată când abordez această situație într-un interviu”, a spus ea.

Reclamă

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Hm, și da, este greu să vorbesc despre asta. Trec prin asta și pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră este nu ca o separare obișnuită. Și așa a fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de greu. Am paparazzi afară, în fața casei mele, 24/7. Și nu există un loc unde să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția propriei mele case”.

„Știi, nu putem face o plimbare în parc ca o familie obișnuită sau să mergem la o înghețată sau să facem vreo activitate fără ca paparazzi să ne urmărească. Așa că este greu. Și am încercat să ascund situația în fața copiior mei. Încerc să fac asta și să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute și îi afectează, știi?”

Ce spune artista despre acuzațiile de evaziune

Următorul pas în interviu a fost să se apere de acuzațiile de fraudă fiscală din partea autorităților spaniole.

„Trebuie să lupt pentru ceea ce cred. Pentru că acestea sunt acuzații false. În primul rând, nu am petrecut deloc 183 de zile pe an în acel moment. Eram ocupată să-mi îndeplinesc angajamentele profesionale în întreaga lume. În al doilea rând, eu am plătit tot ce au pretins că le datorez, chiar înainte de a depune un proces. Așa că, de astăzi, le datorez zero. Și, în sfârșit, am fost sfătuită de una dintre cele mai mari patru firme de specialitate fiscală din lume, PricewaterhouseCoopers. Am fost încrezătoare că fac lucrurile corect și transparent încă din prima zi.”

„Este bine cunoscut faptul că autoritățile fiscale spaniole fac acest lucru adesea nu numai cu celebrități ca mine, Cristiano Ronaldo, Neymar, Xabi Alonso și mulți alții. Se întâmplă și pe nedrept contribuabilului obișnuit. Este un stil al lor. Dar sunt încrezătoare că am suficiente dovezi pentru a-mi susține cazul și că dreptatea va prevala în favoarea mea”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×