Reclamă

Clara Chia dansează pe melodia „Te Felicito” a Shakirei. Presa spaniolă crede că aceasta e o provocare la adresa artistei

Materialul video face furori în mediul online. Clara Chia dansează pe melodia „Te Felicito”. Presa spaniolă crede că aceasta e o provocare la adresa Shakirei. Mulți se întreabă oare cum va reacționa cântăreața.

Publicat: 26 august 2022, 12:58

Weekendul trecut, Gerard Pique și Clara Chia au dat dovadă de romantism în timpul unui festival de muzică din Catalonia. Imaginile publicate cu cuplul sărutându-se se pare că nu i-au plăcut deloc pe Shakirei. Artista a considerat că un pact între cei doi a fost încălcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clara Chia dansează pe melodia „Te Felicito” a Shakirei

Câteva câteva zile mai târziu, un videoclip cu tânăra parteneră a fundașului central catalan a fost încărcat pe rețelele sociale. În imagini se vede cum Chia dansează pe piesa „Te felicito”.

Aceasta este o melodie care e considerată de mulți drept un mesaj către jucătorul Barcelonei datorită versurilor sale. Între timp, mai sunt și alții care cred că videoclipul Chiei este o provocare pentru cântăreața columbiană, care se află în luptă legală cu Pique pentru custodia copiilor lor.

Reacțiile nu au întârziat să apară deoarece în comentarii era clar că majoritatea utilizatorilor nu observaseră imaginea la fel de mult ca melodia.

„Și îndrăznește să cânte melodia Shakirei, cât de îndrăzneț”, „Ce provocare și cât de jos cade această doamnă cântând acea melodie”, au fost câteva dintre mesaje.

Reclamă

„La vârsta ta acel corp este normal. Când ai copiii și vârsta Shakirei, hai să vedem unde ești, draga mea”

Videoclipul nu a fost încărcat pe profilul oficial al Chiei. Cu toate acestea, sunt mulți cei care spun că atât catalana, cât și fan-cluburile fac tot ce pot pentru a o provoca pe artistă.

VEZI AICI VIDEO!

Reclamă

Gerard Piqué și iubita lui Clara Chía Martí așteaptă un copil

Zvonurile vorbesc despre o posibilă sarcină a noii iubite a jucătorului de la Barcelona.

Gerard Piqué nu-și mai ascunde noua relație de acum câteva săptămâni. El s-a fotografiat cu Clara Chía Martí și după ce au fost văzuți împreună la o nuntă în urmă cu câteva zile. Acum au apărut deja noi zvonuri: fotbalistul Barcelonei va fi din nou tătic, pentru că iubita lui ar fi însărcinată.

Deși nu s-a confirmat nimic, mai multe tabloide internaționale au vorbit despre o posibilă sarcină a Clarei Chia Marti, cu care fotbalistul se întâlnește de câteva luni.

După despărțirea sa de cântăreața columbiană Shakira, Piqué nu o mai ascunde pe Clara. Au fost la diferite evenimente. Inclusiv la un concert la care a fost prezentă și familia jucătorului Barcelonei și au fost surprinși și sărutându-se în public.

Fotografiile care generează speculații cu privire la posibila sarcină a iubitei lui Pique
Unul sunt de la nunta unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui Pique, în Costa Brava, Spania. Jucătorul a sosit însoțit de Clara. Din pozele publicate de revista Hola, au început zvonurile despre o posibilă sarcină a ei, care purta o rochie în dungi portocalii.

În emisiunea „El gordo y la flaca”, Raúl de Molina a vorbit despre rochia tinerei. Acesta a spus că ar putea aștepta copilul lui Piqué. „Se vede o burtă mică acolo. Femeia asta e slabă și îi poți vedea burtica”.

Ei au vorbit despre subiect și în emisiunea „Chisme no like” pentru a continua cu speculațiile despre noua iubită a lui Piqué, spunând: „Clarita pare că are burtă. S-ar putea să fie un bebeluș pe drum?”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×