Reclamă

Pique mai are fotografii cu Shakira în biroul lui. Ce scrie presa spaniolă despre decizia fotbalistului

Pique mai are fotografii cu Shakira în biroul lui. Presa spaniolă speculează din nou pe seama alegerilor fotbalistului. Chiar dacă acesta are o nouă parteneră, care lucrează chiar la compania sa, se pare că Pique nu a renunțat încă complet la trecut.

Publicat: 9 octombrie 2022, 6:54

Au fost multe momente incomode în saga despărțirii lui Gerard Pique de Shakira. Vestea despre cei doi a venit în vara acestui an. Nimeni nu se aștepta și în acel moment toată lumea credea că lucrurile dintre ei sunt foarte bine. Relația lor părea una sudată și nimeni nu anticipa problemele dintre cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique mai are fotografii cu Shakira în biroul lui

Un alt moment ciudat a venit când a apărut în presă că Pique are o nouă relație cu Clara Chia. Aceasta lucrează pentru Kosmos, una dintre companiile sale.

Au existat de asemenea informații recente despre o călătorie pe care cei doi au făcut-o la Paris. Se pare că Pique a dus-o pe Chia în toate locurile preferate din capitala Franței ale fostei sale partenere.

Acum, pe contul unui fan al Shakirei au apărut fotografii care arată biroul la care lucrează Clara Chia.

Reclamă

Din imagini se poate vedea că încă mai sunt fotografii și poze cu Shakira în birou. Acest lucru avea sens atunci când cei doi formau un cuplu. Presa spaniolă spune însă că acum trebuie să fie ciudat pentru noua iubită a lui Pique să le vadă tot timpul acolo.

Principala problemă care rămâne însă de rezolvat este legată de locuința copiilor lor, care ar putea ajunge să se mute la Miami cu cântăreața columbiană sau să rămână în Barcelona, unde au crescut până acum. Acest lucru nu a fost încă decis de autorități și va urma o audiere de custodie așa cum este normal.

Jucătorul Barcelonei susține că cei doi băieți ar trebui să rămână în Spania până când își vor termina școala.

Reclamă

Recent, Pique și Shakira s-au reunit la meciul fiului lor

Recent, publicația marca.com a scris că cei doi foști parteneri s-au întâlnit pentru un meci al fiului lor. Chiar dacă s-a spus că Pique este extrem de strict cu educația copiilor lor și nu o lasă pe Shakira să facă nimic fără acordul lui, cei doi parteneri s-au reunit la un meci de baseball al unuia dintre copiii lor.

În timp ce cântăreața a spus recent că trăiește una dintre cele mai urâte perioade din viața ei, Pique și-a găsit deja dragostea în brațele Clarei Chia. Se presupune că se întâlnea cu noua sa iubită încă de când era într-o relație cu Shakira. Acesta a fost principalul motiv al infidelității lor. Shakira a aflat despre idila iubitului ei și chiar l-a prins în fapt, lucru care a deranjat-o și a făcut-o să pună capăt poveștii lor.

„Cred că muzica este o plută de salvare”, a spus ea pentru ELLE. „Au fost zile când a trebuit să ridic bucăți din mine de pe podea. Și singurul mod de a face asta a fost prin muzică. Știi, să-mi plac cu adevărat, să mă adun și să mă văd în oglindă. Să știu că sunt mamă și copiii mei depind de pe mine”.

În acest moment, cei doi încă încearcă să-și rezolve problemele și discută de cele mai multe ori prin intermediul avocaților sau reprezentanților lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×