Reclamă

Pique mai are fotografii cu Shakira în biroul lui. Ce scrie presa spaniolă despre decizia fotbalistului

Pique mai are fotografii cu Shakira în biroul lui. Presa spaniolă speculează din nou pe seama alegerilor fotbalistului. Chiar dacă acesta are o nouă parteneră, care lucrează chiar la compania sa, se pare că Pique nu a renunțat încă complet la trecut.

Publicat: 9 octombrie 2022, 6:54

Au fost multe momente incomode în saga despărțirii lui Gerard Pique de Shakira. Vestea despre cei doi a venit în vara acestui an. Nimeni nu se aștepta și în acel moment toată lumea credea că lucrurile dintre ei sunt foarte bine. Relația lor părea una sudată și nimeni nu anticipa problemele dintre cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique mai are fotografii cu Shakira în biroul lui

Un alt moment ciudat a venit când a apărut în presă că Pique are o nouă relație cu Clara Chia. Aceasta lucrează pentru Kosmos, una dintre companiile sale.

Au existat de asemenea informații recente despre o călătorie pe care cei doi au făcut-o la Paris. Se pare că Pique a dus-o pe Chia în toate locurile preferate din capitala Franței ale fostei sale partenere.

Acum, pe contul unui fan al Shakirei au apărut fotografii care arată biroul la care lucrează Clara Chia.

Reclamă

Din imagini se poate vedea că încă mai sunt fotografii și poze cu Shakira în birou. Acest lucru avea sens atunci când cei doi formau un cuplu. Presa spaniolă spune însă că acum trebuie să fie ciudat pentru noua iubită a lui Pique să le vadă tot timpul acolo.

Principala problemă care rămâne însă de rezolvat este legată de locuința copiilor lor, care ar putea ajunge să se mute la Miami cu cântăreața columbiană sau să rămână în Barcelona, unde au crescut până acum. Acest lucru nu a fost încă decis de autorități și va urma o audiere de custodie așa cum este normal.

Jucătorul Barcelonei susține că cei doi băieți ar trebui să rămână în Spania până când își vor termina școala.

Reclamă

Recent, Pique și Shakira s-au reunit la meciul fiului lor

Recent, publicația marca.com a scris că cei doi foști parteneri s-au întâlnit pentru un meci al fiului lor. Chiar dacă s-a spus că Pique este extrem de strict cu educația copiilor lor și nu o lasă pe Shakira să facă nimic fără acordul lui, cei doi parteneri s-au reunit la un meci de baseball al unuia dintre copiii lor.

În timp ce cântăreața a spus recent că trăiește una dintre cele mai urâte perioade din viața ei, Pique și-a găsit deja dragostea în brațele Clarei Chia. Se presupune că se întâlnea cu noua sa iubită încă de când era într-o relație cu Shakira. Acesta a fost principalul motiv al infidelității lor. Shakira a aflat despre idila iubitului ei și chiar l-a prins în fapt, lucru care a deranjat-o și a făcut-o să pună capăt poveștii lor.

„Cred că muzica este o plută de salvare”, a spus ea pentru ELLE. „Au fost zile când a trebuit să ridic bucăți din mine de pe podea. Și singurul mod de a face asta a fost prin muzică. Știi, să-mi plac cu adevărat, să mă adun și să mă văd în oglindă. Să știu că sunt mamă și copiii mei depind de pe mine”.

În acest moment, cei doi încă încearcă să-și rezolve problemele și discută de cele mai multe ori prin intermediul avocaților sau reprezentanților lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×