Reclamă

Clara Chia Marti e foarte afectată de noua piesă a Shakirei, Monotonia. Ce spun apropiații iubitei lui Pique

Clara Chia Marti e foarte afectată de noua piesă a Shakirei, Monotonia. Iubita jucătorului spaniol a luat o decizie importantă și vrea să aibă mai multă grijă de sănătatea ei mintală.

Publicat: 30 octombrie 2022, 7:52

Ce începe prost, se termină prost, cel puțin așa se spune tradiționala zicală. Și acum Clara Chia Marti, actuala iubită a lui Gerard Pique, este foarte afectată de aluziile piesei Shakirei, Monotonía. Aceasta a preferat să stea departe de orice, măcar să nu se simtă atât de atacată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clara Chia Marti e foarte afectată de noua piesă a Shakirei

Monotonia e o piesă cu peste 50 de milioane de vizualizări, lansată recent. Shakira nu încetează să primească dragoste și feedback bun de la milioane de fani. Noua sa piesă, Monotonia, s-a poziționat rapid printre cele mai vizionate melodii de pe YouTube. Acest lucru s-a întâmplat în câteva zile de la lansare. Potrivit noilor informații apărute din mass-media din Spania, principalele persoane afectate de versurile melodiei sunt Gerard Piqué și actuala sa parteneră, Clara Chía Martí.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Shakira, cu inima scoasă din piept, în noul videoclip
Monotonia e o piesă cu peste 50 de milioane de vizualizări, lansată recent / Profimedia Images

Acest lucru a fost dezvăluit de paparazzii spanioli. Foarte bine informat de întreaga problemă este Jordi Martin: „Îmi spun că Clara nici măcar nu mai merge la serviciu la sediul Kosmos. Lucrează de acasă, nu este suficient de puternică”, a explicat el în programul Socialité al Telecinco din Spania, potrivit marca.com.

Reclamă

Așa cum era de așteptat, declarațiile paparazzilor au stârnit deja tot felul de comentarii. Unii spun că Clara Chia trebuie să fi fost pregătită să fie în centrul atenției. Alții au venit în apărarea ei, argumentând că ea nu ar trebui să fie ținta criticilor pentru că Pique este cel care ar trebui să-și asume consecințele despărțirii sale de Shakira.

Adevărul în toată problema separării Shakirei de Pique, este că fotbalistul este cel care a rămas în cea mai proastă poziție, iar acum a fost ținta multor atacuri. Despre Clara Chía Martí se spune că e cea care a provocat despărțirea și a fost, de asemenea, ținta unor critici răutăcioase.

Clara Chia se enervează când aude de Shakira

Reclamă

Clara Chia nu dorește să răspundă întrebărilor despre relația sa cu Gerard Pique. Vedeta se enervează cu ușurință atunci când jurnaliștii o abordează pe stradă. Aceasta nu vrea să mai audă de Shakira. Recent au apărut însă și informații că Pique nu a renunțat la tablourile cu Shakira din biroul său de la Kosmo.

Deși au reușit să-și țină secretă relația, presa a aflat în cele din urmă cine este femeia care i-a luat locul Shakirei. Totuși, Clara nu pare că se descurcă la fel de bine cu paparazzi, așa cum obișnuia să o facă Shakira.

Tânăra cedează cu ușurință presiunii. Se enervează chiar și în public atunci când primește întrebări despre relația sa. Clara și Pique au fost surprinși recent la o cină romantică pe care au luat-o în Paris. Deși Pique a încercat să fie discret, fotografii l-au recunoscut rapid. Publicația Marca.com scrie că iubita fotbalistului a reacționat violent pe străzile din Paris, dar și pe cele din Barcelona.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×