Reclamă

Clara Chia nu dorește să răspundă întrebărilor despre relația sa cu Gerard Pique. Vedeta se enervează cu ușurință atunci când aude de Shakira

Clara Chia nu dorește să răspundă întrebărilor despre relația sa cu Gerard Pique. Vedeta se enervează cu ușurință atunci când jurnaliștii o abordează pe stradă. Se pare că diva nu vrea să audă despre fosta parteneră a fotbalistului, Shakira.

Publicat: 25 septembrie 2022, 6:42

După ce s-a aflat că Gerard Pique se separă de fosta sa parteneră, Shakira, fotografii au pornit pe urmele fotbalistului pentru a afla cine este femeia care l-a cucerit. Deși la început Pique a încercat să-i ascundă relația, în ultima vreme acesta a fost tot mai prezent în public cu partenera sa, Clara Chia.

Clara Chia nu dorește să răspundă întrebărilor despre relația sa cu Gerard Pique

Clara Chia a intrat rapid în atenția presei. După ce s-a aflat că este noua iubită a lui Pique, numele său a ținut primele pagini ale tabloidelor din lumea întreagă. Tânăra lucrează la compania lui Pique, iar apropiații spun că cei doi formau deja un cuplu din anul 2019.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Deși au reușit să-și țină secretă relația, presa a aflat în cele din urmă cine este femeia care i-a luat locul Shakirei. Totuși, Clara nu pare că se descurcă la fel de bine cu paparazzi, așa cum obișnuia să o facă Shakira.

Reclamă

Vedeta cedează cu ușurință presiunii din exterior și se enervează în public atunci când primește întrebări despre relația sa. Clara și Pique au fost surprinși recent la o cină romantică pe care au luat-o în Paris. Deși Pique a încercat să fie discret, fotografii l-au recunoscut rapid. Publicația Marca.com scrie că iubita fotbalistului a reacționat violent pe străzile din Paris, dar și pe cele din Barcelona.

În Barcelona, fotografii au abordat-o pe divă atunci când se plimba cu o prietenă apropiată. Prietena divei a încercat să blocheze cu mâna camerele de fotografiat.

Paparazii au remarcat o stare de nervozitate la Clara Chia, în special atunci când primea întrebări despre relația sa cu Pique sau despre fosta parteneră a acestuia, Shakira. Se pare că tânăra nu iubește lumina reflectoarelor și este vizibil deranjată de insistența jurnaliștilor.

Reclamă

Clara Chia nu știe să se comporte în fața camerelor

Pique și Clara Chia ar fi într-o relație încă din luna noiembrie a anului 2019. Recent s-a aflat și cu ce obișnuia să se ocupe tânăra la compania fotbalistului. În ciuda faptului că au avut o relație în secret, Clara Chia nu s-a așteptat niciodată la o asemenea reacție din partea presei internaționale.

Diva este urmărită la fiecare pas, iar jurnaliștii nu o scapă o clipă din priviri. Publiația Marca.com afirmă că diva nu știe să se comporte în fața camerelor de fotografiat. Spre deosebire de rivaa sa, Shakira, Chia se enervează cu ușurință în public. Lipsa de experiență își spune cu ușurință cuvântul în cazul tinerei.

Apropiații Clarei se plâng de atitudinea jurnaliștilor care pun întrebări incomode. Prietenii divei spun că aceasta nu este o persoană publică și din acest motiv nu știe cum să răspundă în astfel de situații. Cuplul nu a vrut să ofere informații despre viața lor privată.

Se speculează că tânăra i-ar fi cunoscut deja pe băieții fotbalistului. Shakira și Pique nu au ajuns încă la un acord privind custodia copiilor. Apropiații cântăreței spun că ea și Pique vor încerca să ajungă la una cord în instanță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×