Reclamă

Chrissy Teigen și-a etalat picioarele tonifiate într-o rochie scurtă din satin. Soția lui John Legend radiază de fericire de când e din nou însărcinată

Chrissy Teigen și-a etalat picioarele tonifiate într-o rochie scurtă din satin. Viitoarea mamă, în vârstă de 36 de ani, și-a afișat noua siluetă și a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale. Fanii au observat imediat cât de fericită este de când a aflat că e din nou gravidă.

Publicat: 20 octombrie 2022, 7:02 / Actualizat: 20 octombrie 2022, 13:10

Rochia fără bretele, accesorizată cu trandafiri din satin i-a încadrat perfect fața și umerii. Chrissy este una dintre cele mai frumoase soții de artiști și mereu are apariții care atrag toate privirile. În loc de mâneci structurate, rochia părea să aibă o funcție asemănătoare unui poncho, cu brațele lui Chrissy ieșind în evidență pe ambele părți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen și-a etalat picioarele tonifiate într-o rochie scurtă

Vedeta și-a coafat șuvițele lungi și închise la culoare într-un coc dezordonat și a purtat un machiaj natural. Chrissy a completat ținuta cu cercei simpli, cerc și cu o geantă neagră din același material ca și rochia, scrie DailyMail.

Fashionista, care are o sarcină avansată, a scris pe Instagram: „Simt toată ziua micul meu prieten din burtă!”.

Fondatorul The Cravings by Chrissy a purtat aceeași ținută în timp ce a filmat pentru o emisiune de gătit în Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Chrissy Teigen, elegantă, într-o rochie curtă, la filmările pentru o emisiune TV
Chrissy a trecut prin momente dificile în anul 2020 atunci când a pierdut o sarcină / Profimedia Images

Deși nu a fost făcut niciun anunț oficial despre proiectele în care este implicată, Chrissy le-a spus fanilor că urmează „ceva mare” și i-a invitat să îi rămână alături pentru a afla mai multe.

Un videoclip care însoțește anunțul l-a inclus pe soțul ei, câștigătorul Grammy, John Legend, în vârstă de 43 de ani, și pe copiii lor Luna, în vârstă de șase ani, și Miles, în vârstă de patru ani.

Reclamă

Chiar dacă nu se știe oficial cât de avansată este sarcina lui Chrissy, se estimează că următorul copil al lui Legend va sosi cândva la începutul anului 2023.

Chrissy Teigen este mai precaută la această sarcină

Chrissy a ținut vestea despre sarcină departe de ochii curioșilor până de curând. Aceasta a declarat că s-a temut să facă totul public înainte de a se asigura că decurge totul bine cu sarcina sa. Vedeta internațională a postat și un mesaj pentru comunitatea sa din mediul online.

”Ultimii ani au fost un carusel plin de emoții, dar bucuria ne-a umplut casa și inimile din nou. După multe încercări se pare că avem un nou copil pe drum. La fiecare programare mi-am spus că dacă totul este bine voi face anunțul public.”

”Am respirat ușurată atunci când i-am auzit pentru prima dată bătăile inimii. Am fost prea emoționată să împărtășesc vestea cu cineva. Nu cred că voi pleca vreodată de la o programare cu mai multă bucurie, decât emoție. Până în acest moment totul este minunat. Sunt încrezătoare și mă simt minunat. A fost foarte dificil pentru mine să țin acest secret pentru atâta vreme!”

Chrissy a trecut prin momente dificile în anul 2020 atunci când a pierdut o sarcină. Experiența a fost una traumatizantă, mai ales că tânăra mămică și-a ținut bebelușul decedat în brațe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×