Reclamă

Chrissy Teigen a luat prânzul în Los Angeles. Primele imagini cu soția lui John Legend după ce a anunțat că este însărcinată

Chrissy Teigen a luat prânzul în Los Angeles. Soția lui John Legend a fost însoțită de mama sa și cei doi copii. Luna și Miles Stephens și-au ținut tot timpul de mână mama. Fotografii nu au ratat nicio ocazie pentru a-i fotografia pe cei doi micuți.

Publicat: 9 august 2022, 6:02 / Actualizat: 9 august 2022, 9:45

Soția lui John Legend a arătat remarcabil într-o ținută all black. Acestea sunt primele imagini cu Chrissy de când a anunțat pe rețelele sociale că așteaptă cel de-al treilea copil alături de soțul său. Chrissy pare mai fericită ca niciodată că familia sa se mărește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen a luat prânzul în Los Angeles

Chrissy a decis să se relaxeze în compania familie sale. În timp ce soțul său are un program destul de aglomerat, ea s-a bucurat de prezența mamei sale și a celor doi copii. Viitoare mămică pare împlinită și fericită. Chrissy a anunțat recent că este însărcinată.

Vezi mai multe imagini cu Chrissy Teigen în Galeria Foto!

Chrissy Teigen a luat prânzul în Los Angeles alături de cei doi copii ai săi, Luna și Miles
Chrissy a decis să se relaxeze în compania familie sale / Profimedia Images

Vedeta a ținut vestea ascunsă de fanii săi pentru o perioadă mai lung de timp. De data aceasta Chrissy pare sigură pe sarcina sa. Vedeta a fost surprinsă într-o ținută all black. Aceasta a purtat o salopetă neagră care i-a scos în evidență burtica de gravidă.

Reclamă

Modelul în vârstă de 36 de ani și-a ținut tot timpul de mână copiii. Luna și Miles au fost foarte ascultători și nu s-au îndepărtat de mama lor. Luna a purtat  rochiță albă și cochetă la care a asortat o poșetă roșie. Fetița vedetei a dat o adevărată lecție de stil.

La întreaga ținută micuța a asortat și o pereche de ochelari de soare. Fratele său, Miles, a fost îmbrăcat într-o ținută casual. Miles nu a renunțat nici el la ochelarii de soare.

Se pare că vedeta se bucură de timpul petrecut alături de cei doi copii și se pregătește temeinic pentru venirea pe lume a celui de-al treilea. Chrissy a urmat o procedură de fertilizare în vitro după ce a pierdut sarcina din anul 2020.

Reclamă

Ce declarații a făcut Chrissy Teigen după ce a aflat că este însărcinată

Chrissy Teigen a decis să păstreze vestea că este însărcinată secretă o perioadă lungă de timp. Vedeta s-a temut să facă anunțul înainte de a se asigura că totul decurge în mod normal. După ce a postat imaginea cu burtica de gravidă pe Instagram, aceasta și-a făcut publice sentimentele din ultimele luni.

”Ultimi ani au fost extrem de dificili, un adevărat carusel de emoții. Se pare că bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile. După multe încercări avea un nou copil pe drum. La fiecare programare mi-am spus cp dacă totul e bine voi face anunțul public.”

”Am respirat ușurată când i-am auzit bătăile inimii. Sunt foarte emoționată. Până acum totul decurge minunat. A fost foarte dificil să țin acest secret”.

Chrissy și John Legend au pierdut un copil în anul 2020. Modelul internațional era însărcinată cu un băiețel pe care urma să-l numească Jack. De atunci părinții îndurerați a grijă să-i aducă micuțului un omagiu în fiecare an.

Chrissy a suferit enorm în acea perioadă. Vedeta a trecut prin multe încercări înainte de a reuși să rămână din nou însărcinată. Teigen suferă de endometrioză și a fost deseori sfătuită să fie foarte atentă în timpul sarcinilor pe care le are. De data aceasta pare că ea și John Legend vor avea parte de copilul pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×