Reclamă

Chrissy Teigen este însărcinată. Vedeta așteaptă al treilea copil alături de John Legend

Chrissy Teigen este însărcinată. Vestea a fost oferită chiar de vedetă prin intermediul rețelelor sociale. Modelul urmează să devină pentru a treia oară mamă. Ea și soțul său, John Legend, mai au împreună o fetiță și un băiețel.

Publicat: 4 august 2022, 7:48

Familia cântărețului John Legend se mărește. Legend și soția sa sunt căsătoriți de aproape nouă ani și se bucură de viață alături de cei doi copii, Luna și Miles. Se pare că cei doi sunt pregătiți pentru un nou capitol și urmează să devină din nou părinți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen este însărcinată

Chrissy Teigen a anunțat cu multă emoție în suflet faptul că urmează să devină pentru a treia oară mamă. Aceasta a postat o imagine pe contul său personal de Instagram în care își prezenta burtina. Comunitatea sa din mediul online a felicitat-o pentru vestea minunată.

Vezi mai multe imagini cu Chrissy Teigen în Galeria Foto!

Chrissy a ținut pentru o vreme anunțul secret. Aceasta a declarat că s-a temut să facă vestea publică înainte de a se asigura că totul decurge bine cu sarcina sa. Vedeta internațională a postat și un mesaj pentru comunitatea sa din mediul online.

Reclamă

”Ultimii ani au fost un carusel plin de emoții, dar bucuria ne-a umplut casa și inimile din nou. După multe încercări se pare că avem un nou copil pe drum. La fiecare programare mi-am spus că dacă totul este bine voi face anunțul public.”

”Am respirat ușurată atunci când i-am auzit pentru prima dată bătăile inimii, dar am fost prea emoționată să împărtășesc vestea cu cineva. Nu cred că voi pleca vreodată de la o programare cu mai multă bucurie, decât emoție. Până în acest moment totul este minunat. Sunt încrezătoare și mă simt minunat. A fost foarte dificil pentru mine să țin acest secret pentru atâta vreme!”

Modelul în vârstă de 36 de ani este încântat de sarcină. Chrissy a trecut prin momente dificile în anul 2020 atunci când a pierdut o sarcină. Experiența a rămas adânc întipărită în sufletul acesteia. Acesta a fost și motivul pentru care soția lui John Legend a ezitat în a face anunțul privind venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Reclamă

Chrissy Teigen a pierdut o sarcină în 2020

Chrissy Teigen a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta care promovează și alăptarea în public a făcut anunțul public. Acesteia nu i-a fost deloc ușor să păstreze vestea secretă, însă Chrissy știe cât de dificilă poate fi o sarcină la început de drum.

Aceasta s-a confruntat cu pierderea unei sarcini în anul 2020. Vedeta a vorbit la acel moment despre experiența sa. Aceasta a declarat că a fost ”șocată” și a suferit enorm. Cel care i-a fost mereu alături a fost soțul său, care a încurajat-o și a ajutat-o să treacă peste orice impediment.

Decizia sa de a păstra vestea ascunsă pentru mai mult timp nu este deloc o surpriză pentru multe mămici care au trecut printr-un avort spontan, scrie CNN.com.

Chrissy și John mai au împreună doi copii. Fetiția și băiețelul cuplului au fost concepuți cu ajutorul fertilizării în vitro. Cea de-a treia sarcină se datorează tot unei proceduri de fertilizare în vitro.

Vedeta a declarat că a început procedura la scurt timp după ce a pierdut sarcina din 2020. După ce băiețelul său Jack s-a născut mult prea devreme și nu a supraviețuit. Acum familia modelului are doar motive de bucurie și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a noului membru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×