Reclamă

Femeile celebre care promovează Săptămâna Mondială a Alăptării. Ele sunt mamele care vor să facă o schimbare în societate

Femeile celebre care promovează Săptămâna Mondială a Alăptării postează pe rețelele sociale imagini cu ele alături de copiii lor. De-a lungul timpului o mulțime de celebrități au militat pentru normalizarea alăptării în public. Aceste mămici nu s-au sfiit să-și expună punctul de vedere public.

Publicat: 4 august 2022, 6:10

Nu este deloc ușor să fii mamă, iar lucrurile devin cu atât mai dificile când viața ta este tot timpul sub lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, o mulțime de mămici celebre au profitat de statutul lor pentru a normaliza un obicei cât de poate de natural, alăptatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeile celebre care promovează Săptămâna Mondială a Alăptării

Anul acesta Săptămâna Mondială a Alăptării se desfășoară în perioada 1- 7 august. Aceasta a fost adoptată în urma semnării Declarației Innocenti privind Protecția, Promovarea și Susținerea Alăptării de către decidenții Organizației Mondiale a Sănătății și multe alte organizații cheie. Scopul a fost acela de a proteja și a promova alăptarea, relatează Agerpres.ro. Mai multe mămici celebre s-au gândit să promoveze acest eveniment cu amintiri de când micuții lor erau bebeluși. Iată ce vedete s-au arătat de-a lungul timpului susținătoarele alăptării.

Halsey

Halsey este una din femeile celebre care promovează cu mândrie Săptămâna Mondială a Alăptării. Cântăreața a postat o fotografie în care apare pe iarbă în timp ce își hrănește fiul, Ender Ridley Aydin.

Halsey în timp ce își alăptează fiul într-un parc
Halsey este una din femeile celebre care promovează cu mândrie Săptămâna Mondială a Alăptării / Profimedia Images
Reclamă

De-a lungul sarcinii, Halsey a distribuit mai multe fotografii pentru a le arăta fanilor săi modul în care corpul său s-a schimbat. Vedeta nu s-a sfiit niciodată să fie sinceră cu admiratorii săi. Cu toate acestea, ea a fost de multe ori criticată pentru fotografiile pe care a ales să le posteze în mediul online. Halsey a suferit o mulțime de probleme de sănătate după ce a devenit mamă.

Ashley Graham

Ashley Graham este întotdeauna transparentă cu fanii săi din mediul online. Aceasta și-a documentat în mediul online fiecare sarcină și a încercat să normalizeze în mediul online transformările prin care trece corpul unei femei.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu mămici celebre care alăptează în Galeria Foto!

Cea mai recentă sarcină pe care a avut-o a fost cu gemenii Malachi și Roman. Modelul internațional a postat o imagine în care îi hrănea pe micuți simultan. Ashley este una din femeile celebre care promovează cu mândrie Săptămâna Mondială a Alăptării. Vedeta se bucură de toată aprecierea și susținerea pe care o primește de la comunitatea sa din mediul online.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski a fost una din vedetele care a anunțat din primul moment că este dornică să alăpteze. Atunci când fiul său a venit pe lume, Emily a postat o imagine cu micuțul Sylvester în timp ce stătea în brațele sale și mânca.

Emily Ratajkowski în timp ce îl alăptează pe Sylvester
Emily Ratajkowski a fost una din vedetele care a anunțat din primul moment că este dornică să alăpteze / Profimedia Images

Emily a distribuit de-a lungul timpului o mulțime de fotografii în timp ce alăpta. Aceasta și-a dorit să facă o schimbare în societate cu privire la modul în care se raportează oamenii la  femeile care alăptează în public. Emily și-a ascultat întotdeauna instinctul și a fost asumată până la capăt cu alegerile sale.

Cardi B

Cardi B a promovat alăptarea din primul moment în care a devenit mamă. În videoclipul melodiei Money aceasta apare în timp ce își ține la piept copilul și îl hrănește.

Cardi nu a vrut să se ascundă niciodată și a încercat să promoveze alăptarea în rândul tuturor proaspetelor mămici. De-a lungul timpului cântăreața a realizat mai multe pictoriale în care apare în timp ce-și hrănește copilul.

Chrissy Teigen

Soția lui John Legend este una din femeile celebre care promovează Săptămâna Mondială a Alăptării. Modelul internațional are doi copii, Luna Simone Stephens și Miles Theodore Stephens. Copii de 4 și 6 ani au fost alăptați de mama lor încă de la început.

Chrissy Teigen în timp ce își alăptează fiul
Chrissy a postat o fotografie în timp ce își alăpta fiul / Profimedia Images

Când Miles a venit pe lume, Chrissy a postat o fotografie în timp ce își alăpta fiul. În imagine aceasta apare alături de fiica sa, Luna care îi oferă bebelușul său de jucărie și o roagă să-l alăpteze și pe acesta. Chrissy nu s-a sfiit o clipă să vorbească despre procesul de alăptare și despre importanța acestuia în creșterea copilului.

Lauren Hashian

Lauren Hashian este una din femeile care promovează Săptămâna Mondială a Alăptării. Cântăreața are alături de soțul său, Dwayne Johnson, doi copii minunați de 4 și 6 ani. Când Lauren a devenit mamă aceasta s-a bucurat de tot sprijinul soțului său. Dawayne a fost cel care i-a stat alături și care s-a arătat un promoter al alăptării.

Acesta a postat o imagine în care apare în genunchi în timp ce își hrănește soia care era ocupată la acel moment să-și alăpteze copilul. The Rock a declarat că are un respect deosebit pentru soția sa și toate mamele din lumea întreagă. Actorul s-a asigurat că familia sa este unită și împlinită.

Pink

Pink este una dintre cele mai cunoscute artiste la nivel internațional. Cântăreața în vârstă de 42 de ani are deja doi copii, Willow Sage Hart și Jameson Moon Hart. Jameson are deja cinci ani, în timp ce Willow are 11. Cu toate acestea, Pink s-a arătat întotdeauna o susținătoare a alăptării.

În momentul în care a devenit mamă, aceasta nu s-a ferit să posteze imagini cu copii săi în timp ce erau hrăniți Vedeta și-a alăptat deseori copii în public și a fost felicitată de o mulțime de mămici pentru gestul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×