Reclamă

Ținuta lui Chrissy Teigen a atras toate privirile. Cum a mers la cumpărături

Ținuta lui Chrissy Teigen a atras toate privirile când vedeta a ieșit recent la cumpărături. După ce a fost acuzată de bullying de către alte vedete, Teigen a preferat să se retragă temporar din viața publică, dar acum se pare că se întoarce.

Publicat: 22 iulie 2021, 8:00

Chrissy Teigen, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzată recent de bullying de către alte vedete. Printre cei care au susținut că unele comentarii ale lui Teigen le-au afectat viața și cariera se numără Courtney Stodden și creatorul de modă Michael Costello, scrie Daily Mail. Ca urmare a scandalului ce i-a pus în pericol cariera, Teigen s-a retras temporar din viața publică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta pare să fie gata să se întoarcă în lumina reflectoarelor, potrivit Daily Mail. Ea a ieșit recent la cumpărături cu mama ei, îmbrăcată într-o ținută neobișnuită. 

Ținuta lui Chrissy Teigen a atras toate privirile. Cum a ieșit în public

Într-o ieșire obișnuită la cumpărături cu mama sa, Teigen a optat pentru o ținută neobișnuită. Vedeta a optat pentru o bluză albă, pantaloni bej și cizme maro de echitație. 

Mulți au comentat că ținuta lui Chrissy Teigen seamănă mai degrabă cu una de mers la călărie decât mers la cumpărături, potrivit Daily Mail. 

Ea și mama sa, Vilailuck, au mers la cumpărături în West Hollywood, înainte să o ia pe fiica lui Teigen, Luna, de la grădiniță. Teigen a fost întrebată de paparazzi cât timp crede că vor mai fi fanii supărați pe ea. 

Reclamă

”Nu știu, probabil pentru totdeauna. Habar n-am,” a declarat vedeta.

Tot ce pot să fac e să îmi trăiesc viața și să am grijă de copii și familie. Ceilalți pot decide pentru ei. 

– Chrissy Teigen

Puțin mai târziu, Chrissy a publicat o imagine pe Instagram Stories în care apare alături de un cal. În imagini apare și fiica ei, Luna, călare pe un ponei. 

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Chrissy Teigen la cumpărături în Weast Hollywood, Los Angeles. vedeta are o cămasă albă, pantaloni bej și curea maro
Chrissy Teigen a îmbrăcat o ținută de echitație când a mers la cumpărături în West Hollywood, alături de mama sa / Profimedia Image

Teigen a apelat la echitație ca metodă de relaxare, la sugestia terapeutului său. Ținuta lui Chrissy Teigen demonstrează că și garderoba sa s-a schimbat ca urmare a noului hobby.

”Terapeutul meu mi-a zis că trebuie să fac ceva doar pentru mine, pentru că nu fac asta acum,” a scris Teigen la începutul anului pe rețelele de socializare. ”Azi începe aventura mea în lumea cailor.” 

Chrissy Teigen a stat departe de lumina reflectoarelor după ce a fost acuzată de bullying

Chrissy Teigen a preferat să facă un pas înapoi din viața publică după ce a fost acuzată de bullying. Courtney Stodden a fost primul star care a criticat comentariile modelului. 

Potrivit lui Stodden, Teigen i-a trimis mai multe mesaje răutăcioase și unele în care o încuraja să se sinucide, în anul 2011. 

Mesajele au fost trimise când Teigen avea 25 de ani și Stodden avea 16 ani, scrie BBC News. După o lună de la acuzații, Teigen a scris un mesaj prin care și-a cerut scuze pentru comportamentul ei de acum un deceniu.

”Pur și simplu nu există scuză pentru mesajele mele oribile de pe Twitter,” a scris Teigen. ”Am intrat pe Twitter pentru a atrage atenția și pentru a mă da mare cu niște glume pe care le credeam atunci inocente și deștepte.”

Deși preferă să stea departe de lumina reflectoarelor în această perioadă, ținuta lui Chrissy Teigen a atras atenția tuturor atunci când aceasta a ieșit în public, la cumpărături, alături de mama sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×