Reclamă

Shakira planuiește să se mute la Miami cu cei doi copii ai săi. Artista a încheiat o înțelegere cu Gerard Pique în timpul întâlnirii de 12 ore

Shakira planuiește să se mute la Miami cu cei doi copii ai săi. Artista va pleca anul viitor, ca parte a unui acord încheiat între cuplu și avocații lor la o întâlnire de 12 ore.

Publicat: 9 noiembrie 2022, 7:39

Starul columbian, în vârstă de 45 de ani, se va muta din Barcelona în Florida, împreună cu fiii Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte, la începutul lui 2023, potrivit presei catalane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira planuiește să se mute la Miami

Gerard, care a izbucnit în lacrimi sâmbătă pe stadionul Camp Nou din Barcelona în timpul unui emoționant discurs de rămas bun după ce s-a retras din fotbal, se spune că a cedat dorințelor Shakirei de a evita o bătălie urâtă de divorț în instanță, scrie DailyMail.

Întâlnirea dintre cei doi s-a încheiat greu. Acesta a eliminat principala neînțelegere din încercările continue de a ajunge la un acord.

Discuțiile au început luni după-amiază la fosta casă a familiei din Esplugues de Llobregat, la periferia Barcelonei. Potrivit presei locale, nu s-a terminat decât la primele ore ale dimineții de marți. Negocierile au fost descrise ca fiind unele intense de cotidianul catalan El Periodico.

„Milan și Sasha vor merge cu Shakira la Miami. Copiii vor petrece Crăciunul la Barcelona. De îndată ce va începe anul 2023, fotbalistul își va lua rămas bun. Își va asuma un sacrificiu pentru ca tinerii să nu experimenteze o separare și mai traumatizantă între părinți. Va putea traversa Oceanul Atlantic pentru a-i vedea oricând dorește. Costurile vor fi suportate de amândoi.”

Reclamă

Între timp, Gerard și-a exprimat sentimentele față de noua sa iubită, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani, după emoționantul tribut de rămas bun de la Barcelona de sâmbătă. Gerard, în vârstă de 35 de ani, a uimit lumea fotbalului săptămâna trecută. El a anunțat că va pune stop carierei în acest sport.

Retragerea lui Pique din fotbal

După ce a ținut un discurs emoționant în urma victoriei Barcelonei împotriva Almeriei la Nou Camp, starul a fost consolat de iubita lui. Cei doi s-au sărutat și s-au îmbrățișat.

Reclamă

Gerard, care și-a anunțat despărțirea de Shakira în iunie pe fondul infidelităților, nu s-a sfiit să arate momente de tandrețe cu iubita sa model în ultimele săptămâni.

Confirmând că renunță la fotbalul profesionist la jumătatea sezonului, el a adăugat: „Voi deveni un fan obișnuit. Voi sprijini echipa. Voi transmite dragostea mea pentru Barca copiilor mei, așa cum a făcut familia mea cu mine”.

Gerard a ținut un discurs plin de lacrimi pe terenul de la Camp Nou sâmbătă seara, spunând: „M-am născut aici și voi muri aici”. El a jucat în cea mai mare parte a meciului înainte de a fi înlocuit sub aplauzele încântătoare ale fanilor.

Ce s-a întâmplat cu Shakira și Pique după despărțire

Relația starului fotbalului cu frumusețea născută în Barcelona, Clara, a apărut la scurt timp după ce el și Shakira au anunțat în iunie că s-au despărțit după 11 ani și doi copii împreună.

Viața sa personală a fost sub lumina reflectoarelor mass-media de atunci. A fost citată drept unul dintre motivele deciziei sale șoc de retragere din fotbal. Se spune că Gerard și Clara s-au întâlnit la firma Kosmos, unde lucrează Clara.

Site-ul Niusdiario a scris că cuplul locuiește în apartamentul de lux al lui Gerard, în centrul orașului Barcelona. Cei doi intenționează să își întemeieze o familie.

Între timp, Shakira pare să-și continue cariera muzicală și să-și exprime sentimentele prin versurile sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×