Reclamă

Jennifer Lopez și-a sters postările de pe Instagram și a înlocuit poza de profil cu o imagine neagră

Jennifer Lopez și-a sters postările de pe Instagram și a înlocuit poza de profil cu o imagine neagră. Fără niciun fel de explicație, conturile de pe rețelele sociale ale vedetei au fost complet transformate.

Publicat: 24 noiembrie 2022, 11:41

Toate aceste elemente au adus sentimente contradictorii în inimile fanilor. Unii i-au transmis condoleanțe, în timp ce alții s-au gândit că vedeta pregătește un nou proiect. Pe contul de Instagram, vedeta are peste 226 de milioane de fani, care au fost complet surprinși de decizia ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a sters postările de pe Instagram

Postările de până acum au fost eliminate, iar la poza de profil a fost pusă o imagine neagră. Chiar și pe contul de Twitter și pe cel de TikTok a fost pusă imagine neagră, dar pe aceste platforme postările anterioare nu au fost eliminate.

Pe Facebook, unde Lopez are peste 60 de milioane de fani, artista și-a înlocuit poza de profil cu o imagine cu numele ei scris pe un fundal închis la culoare, scrie Variety.com.

Reprezentanții lui Lopez nu au dorit să comenteze mai multe despre aceste schimbări. În trecut, celebrități și muzicieni au decis să-și șteargă conținutul de pe platformele sociale înainte de a face un anunț major, de exemplu lansarea unui album.

Cel mai recent album al artistei, A.K.A, a fost lansat în anul 2014. Artista a urcat pe scena SuperBowl în anul 2020 alături de Shakira.

Reclamă

Imaginile, pregătirea și reprezentația din timpul evenimentului au fost baza pentru documentarul Halftime, care a fost lansat anul acesta.

Ce s-a întâmplat în viața lui JLo de-a lungul anilor

În cariera cinematografică, Lopez a avut foarte mult de lucru anul acesta. Artista a jucat în producția Marry Me alături de Owen Wilson. De asemenea, ea va apărea în producția Shotgun Wedding alături de Josh Duhamel în luna decembrie a acestui an.

Reclamă

Conform unui pact pe mai mulți ani între Netflix și Nuyorican Productions, Lopez va juca rolul unui asasin în filmul de acțiune „The Mother”, care urmează să apară pe streamer anul viitor. În 2021, ea a lansat o linie de îngrijire a pielii, JLo Beauty.

Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în această vară la Las Vegas. Cuplul și-a reaprins iubirea de la începutul anilor 2000. După căsătorie, vedeta a ales numele Affleck drept nume de familie legal.

Recent, au apărut informații potrivit cărora în familia nou formată există o mulțime de certuri între parteneri. Ben Affleck este destul de afectat de tensiunile dintre el și artistă, iar prietenii sunt îngrijorați pentru el.

Pe de altă parte, JLo a fost rănită emoțional atunci când copiii ei au decis să nu mai apară în public cu ea. Aceștia nu sunt de acord să fie mereu sub lumina reflectoarelor.

Lopez este singura artistă care a avut un film și un album pe primul loc în SUA simultan, „The Wedding Planner” și „J.Lo” în 2001.

Anul acesta, ea a devenit prima persoană de origine latină care a primit premiul Generation la Premiile MTV Movie & TV 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×