Reclamă

Jennifer Lopez și-a sters postările de pe Instagram și a înlocuit poza de profil cu o imagine neagră

Jennifer Lopez și-a sters postările de pe Instagram și a înlocuit poza de profil cu o imagine neagră. Fără niciun fel de explicație, conturile de pe rețelele sociale ale vedetei au fost complet transformate.

Publicat: 24 noiembrie 2022, 11:41

Toate aceste elemente au adus sentimente contradictorii în inimile fanilor. Unii i-au transmis condoleanțe, în timp ce alții s-au gândit că vedeta pregătește un nou proiect. Pe contul de Instagram, vedeta are peste 226 de milioane de fani, care au fost complet surprinși de decizia ei.

Jennifer Lopez și-a sters postările de pe Instagram

Postările de până acum au fost eliminate, iar la poza de profil a fost pusă o imagine neagră. Chiar și pe contul de Twitter și pe cel de TikTok a fost pusă imagine neagră, dar pe aceste platforme postările anterioare nu au fost eliminate.

Pe Facebook, unde Lopez are peste 60 de milioane de fani, artista și-a înlocuit poza de profil cu o imagine cu numele ei scris pe un fundal închis la culoare, scrie Variety.com.

Reprezentanții lui Lopez nu au dorit să comenteze mai multe despre aceste schimbări. În trecut, celebrități și muzicieni au decis să-și șteargă conținutul de pe platformele sociale înainte de a face un anunț major, de exemplu lansarea unui album.

Cel mai recent album al artistei, A.K.A, a fost lansat în anul 2014. Artista a urcat pe scena SuperBowl în anul 2020 alături de Shakira.

Reclamă

Imaginile, pregătirea și reprezentația din timpul evenimentului au fost baza pentru documentarul Halftime, care a fost lansat anul acesta.

Ce s-a întâmplat în viața lui JLo de-a lungul anilor

În cariera cinematografică, Lopez a avut foarte mult de lucru anul acesta. Artista a jucat în producția Marry Me alături de Owen Wilson. De asemenea, ea va apărea în producția Shotgun Wedding alături de Josh Duhamel în luna decembrie a acestui an.

Reclamă

Conform unui pact pe mai mulți ani între Netflix și Nuyorican Productions, Lopez va juca rolul unui asasin în filmul de acțiune „The Mother”, care urmează să apară pe streamer anul viitor. În 2021, ea a lansat o linie de îngrijire a pielii, JLo Beauty.

Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în această vară la Las Vegas. Cuplul și-a reaprins iubirea de la începutul anilor 2000. După căsătorie, vedeta a ales numele Affleck drept nume de familie legal.

Recent, au apărut informații potrivit cărora în familia nou formată există o mulțime de certuri între parteneri. Ben Affleck este destul de afectat de tensiunile dintre el și artistă, iar prietenii sunt îngrijorați pentru el.

Pe de altă parte, JLo a fost rănită emoțional atunci când copiii ei au decis să nu mai apară în public cu ea. Aceștia nu sunt de acord să fie mereu sub lumina reflectoarelor.

Lopez este singura artistă care a avut un film și un album pe primul loc în SUA simultan, „The Wedding Planner” și „J.Lo” în 2001.

Anul acesta, ea a devenit prima persoană de origine latină care a primit premiul Generation la Premiile MTV Movie & TV 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×