Reclamă

Larissa Riquelme a continuat relația cu fotbalul. Ce s-a întâmplat și cum arată acum „Iubita Cupei Mondiale din 2010”

Larissa Riquelme a continuat relația cu fotbalul. Femeia în vârstă de 37 de ani s-a făcut pentru prima dată remarcată în Africa de Sud în timpul Cupei Mondiale. După 12 ani, aceasta este o femeie la fel de frumoasă, care a știut să profite de popularitatea câștigată atunci.

Publicat: 25 noiembrie 2022, 11:12

Formele ei voluptoase au fost imediat remarcate de operatori, iar declarațiile ei de atunci au fost ținute minte și acum de pasionații de fotbal. Larissa este acum un model de succes, dar care nu a renunțat niciodată la dragostea pentru sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larissa Riquelme a continuat relația specială cu fotbalul

Publicațiile spaniole sunt cele care și-au amintit primele de ea. Aceștia au menționat-o înainte de meciul Spania – Costa Rica de la CM Qatar 2022. Larissa a promis la CM Africa de Sud 2010 că va renunța la haine „dacă Paraguay învinge Spania în sferturi”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Larisa Riquelme, fan înfocat în tribune la CM Africa de Sud
Larissa este acum un model de succes, dar care nu a renunțat niciodată la dragostea pentru sport / Profimedia Images

Ea a susținut echipa națională de fotbal a Paraguayului și, de asemenea, clubul Cerro Porteno și a fost fotografiată pentru prima dată de mass-media globală în timp ce sărbătorește un gol în timpul meciului dintre Paraguay și Slovacia, cu telefonul mobil băgat între sâni. Ea a purtat atunci un tricou cu Culorile Paraguayului.

Reclamă

Ulterior, Larissa a bifat și un pictorial într-o revistă pentru adulți. De atunci, ea este considerată una dintre cele mai înfocate fane din lume ale fotbalului.

Chiar dacă rezultatul nu a fost cel așteptat, Larissa tot s-a dezbrăcat într-un pictorial. Ea și-a motivat decizia pe seama parcursului extraordinar al Paraguay-ului la CM 2010.

Află mai multe și despre cele mai recente informații din viața lui Gerard Pique.

Reclamă

Ce mai face și cum arată Larissa acum

Acum, la 12 ani și jumătate de la primele imagini cu Larissa apărute în presă, aceasta a devenit un model cunoscut. Ea a devenit imaginea mai multor brand-uri și a fost angajată și ca prezentatoare TV și de radio.

Cu ocazia Campionatului Mondial din Qatar, revista Kriegman i-a propus Larisei o ofertă de nerefuzat. Aceasta a realizat un pictorial îmbrăcată în rochie de mireasă, cu văl pe chip, cu mingea de fotbal alături.

Nici imaginile pe care Larissa le publică pe contul de Instagram nu au fost ignorate de presa spaniolă. Femeia își ține în continuare fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Se pozează în cele mai sexy ținute, adoră să-și etaleze formele voluptoase, dar pare că își iubește și meseria de la radio.

Ce meciuri au loc azi, 25 noiembrie

Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar a început pe data de 20 noiembrie. De data aceasta se înregistrează o premieră în istoria competiției dedicată sportului rege. E pentru prima oară când campionatul se desfășoară la finalul anului, din cauza temperaturilor ridicate din timpul verii.

Meciurile de azi, 25 noiembrie sunt:

Grupa A

  • Qatar – Senegal – Stadionul Al Thumama (15:00)
  • Olanda – Ecuador – Stadionul Internațional Khalifa (18:00)

Grupa B

  • Țara Galilor – Iran – Stadionul Ahmad Bin Ali (12:00)
  • Anglia – SUA – Stadionul Al Bayt, (21:00)
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×