Reclamă

Shakira i-a înfuriat pe fani. Artista a refuzat să stea la o coadă formată din copii care așteptau să vadă o atracție de Halloween

Shakira i-a înfuriat pe fani. Sărbătoarea de Halloween i-a atras și pe băieții ei. Cu toate acestea, se pare că artista profită de statutul ei pentru a trece în fața oamenilor de rând. Cântăreața face orice pentru a-i bucura cu orice preț pe micuții săi.

Publicat: 3 noiembrie 2022, 8:56

Se pare că Shakira a înfuriat o coadă imensă de părinți cu copii. Oamenii care așteptau de mai bine de 90 de minute pentru o atracție de Halloween cu copiii lor, au fost dați deoparte atunci când artista și-a făcut apariția cu băieții ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira i-a înfuriat pe fani

Mai multe surse de știri spaniole au susținut în weekend că cântăreața „Hips Don’t Lie”, în vârstă de 45 de ani, a trecut în fruntea cozii la evenimentul Turnul Terorii din Barcelona. Alte familii au așteptat mai bine de o oră.

Un martor ocular, care este un reporter local, a declarat pentru Socialité că Shakira a apărut brusc împreună cu cei doi copii ai săi, Milan, 9 ani, și Sasha, 7. Un agent de securitate le-a făcut loc să treacă înaintea tuturor celor care așteptau de zeci de minute.

Jurnalista Silvia Taulés a remarcat că Shakira nu a avut nicio reacție. Oamenii strigau la ea când pur și simplu trecea în fața lor.

Reclamă

„Ce fel de exemplu este acesta pentru copiii ei?”, a continuat reporterul. „Că de la o vârstă atât de fragedă, ei învață că pot ajunge în fața tuturor când nu este necesar”.

Taulés a postat, de asemenea, imagini pe Twitter în care artista apărea alături de cei doi copii la eveniment.

PageSix i-a contactat pe reprezentanții Shakirei, dar nu a venit niciun răspuns pe adresa redacției.

Reclamă

Cum a fost viața Shakirei în ultimul timp

Nu a fost un an ușor pentru superstarul columbian. Aceasta se află în mijlocul unei despărțiri și a unei lupte pentru custodie cu jucătorul de la FC Barcelona, Gerard Piqué, în vârstă de 35 de ani.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim”, a anunțat fostul cuplu într-o declarație comună în luna iunie.

„Cerem intimitate în acest moment pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră maximă. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și respect.”

De atunci, fotbalistul a mers mai departe cu viața sa. Acesta se reface în brațele unei studente la relații publice, Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani.

Divorțul nu este singura bătălie legală, deoarece Shakira riscă până la opt ani de închisoare după ce autoritățile spaniole au acuzat-o de fraudă fiscală.

Procurorii spanioli au acuzat-o pe cântăreață în 2018 că nu a plătit 14,5 milioane de euro (aproximativ 13,9 milioane de dolari) în impozite pe veniturile realizate între 2012 și 2014.

Publicațiile spaniole au scris că Shakira a optat să meargă în judecată. Ea a refuzat o înțelegere oferită de autorități, deoarece își menține nevinovăția. Firma ei de PR Llorente y Cuenca a declarat într-o declarație din iulie că „are încredere în inocența ei și alege să lase problema în mâinile legii”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×