Reclamă

Shakira și Pique au fost împreună la meciul de baseball al fiului lor. Cei doi și-au evitat privirile pe tot parcursul evenimentului

Pique pare să fie strict cu Shakira în privința acordului de separare. Cu toate acestea, Shakira și Pique au fost împreună la meciul de baseball al fiului lor. Surse ale tabloidelor au spus ulterior că cei doi s-au evitat și nu și-au vorbit deloc pe tot parcursul evenimentului.

Publicat: 30 septembrie 2022, 12:18

În iunie, Shakira și Gerard Pique și-au anunțat despărțirea după 12 ani împreună și doi copii. Relația lor nu s-a încheiat bine din cauza infidelității jucătorului Barcelonei. Artista a mărturisit că a trecut printr-unul dintre cele mai rele momente din viața ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira și Pique au fost împreună la meciul de baseball al fiului lor

În timp ce cântăreața este devastată și cu energia la pământ, Pique și-a găsit deja dragostea din nou în brațele Clarei Chia, cu care se presupune că se întâlnea încă de când era într-o relație cu Shakira.

Dar în orice moment au spus că amândoi vor face tot posibilul pentru bunăstarea copiilor lor și se pare că vor să o îndeplinească.

În weekendul trecut, fiul lor cel mare, Milan Pique, a avut un meci de baseball. Shakira și Pique au participat amândoi la meci.

Jurnalisul Jordi Martin, care a urmărit îndeaproape subiectul despărțirii celor doi, a relatat acest lucru filmându-i pe amândoi.

Reclamă

Potrivit celor mai recente informații, jucătorul și cântăreața nu au vorbit și nici măcar nu s-au uitat unul la altul. La acest eveniment, Pique nu a fost însoțit de noua sa iubită, Clara Chia, ci a asistat singur la întâlnirea cu părinții săi și cu bunicii lui Milan.

Amândoi au fost foarte receptivi cu fanii care le-au cerut o poză, mereu cu zâmbetul pe buze și fără gesturi de dezaprobare.

Reclamă

În trecut, s-a spus că Pique nu este de acord ca Shakira să plece din Spania cu copiii. Acesta nu îi permite artistei să se mute la Miami cu cei mici, pe motiv că acest lucru le va afecta relația cu părinții lui, care le-au fost alături din primele clipe de viață.

Shakira are probleme cu legea în Spania

Faptul că nu poate să plece din Spania se pare că o afectează pe artistă din mai multe puncte de vedere. Aceasta are probleme cu legea în Spania și riscă 8 ani de închisoare într-o proces de evaziune fiscală.

Autoritățile spaniole au deschis proces împotriva cântăreței. Artista urmează să fie judecată în cazul de evaziune fiscală de 13,9 milioane de dolari.

Procurorii o acuză pe vedetă că nu și-a plătit taxele în perioada 2012 – 2014. Potrivit Reuters, Shakira a respins în iulie o ofertă de soluționare a cazului, care ar fi rezolvat lucrurile în afara instanței de judecată. Cazul depinde foarte mult de locul în care a locuit Shakira în perioada menționată de doi ani. Artista susține că și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în reședința ei principală, Bahamas. Procurorii vor încerca să demonstreze că a petrecut cea mai mare parte a perioadei în Spania.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×