Reclamă

Shakira și Pique au fost împreună la meciul de baseball al fiului lor. Cei doi și-au evitat privirile pe tot parcursul evenimentului

Pique pare să fie strict cu Shakira în privința acordului de separare. Cu toate acestea, Shakira și Pique au fost împreună la meciul de baseball al fiului lor. Surse ale tabloidelor au spus ulterior că cei doi s-au evitat și nu și-au vorbit deloc pe tot parcursul evenimentului.

Publicat: 30 septembrie 2022, 12:18

În iunie, Shakira și Gerard Pique și-au anunțat despărțirea după 12 ani împreună și doi copii. Relația lor nu s-a încheiat bine din cauza infidelității jucătorului Barcelonei. Artista a mărturisit că a trecut printr-unul dintre cele mai rele momente din viața ei.

Shakira și Pique au fost împreună la meciul de baseball al fiului lor

În timp ce cântăreața este devastată și cu energia la pământ, Pique și-a găsit deja dragostea din nou în brațele Clarei Chia, cu care se presupune că se întâlnea încă de când era într-o relație cu Shakira.

Dar în orice moment au spus că amândoi vor face tot posibilul pentru bunăstarea copiilor lor și se pare că vor să o îndeplinească.

În weekendul trecut, fiul lor cel mare, Milan Pique, a avut un meci de baseball. Shakira și Pique au participat amândoi la meci.

Jurnalisul Jordi Martin, care a urmărit îndeaproape subiectul despărțirii celor doi, a relatat acest lucru filmându-i pe amândoi.

Reclamă

Potrivit celor mai recente informații, jucătorul și cântăreața nu au vorbit și nici măcar nu s-au uitat unul la altul. La acest eveniment, Pique nu a fost însoțit de noua sa iubită, Clara Chia, ci a asistat singur la întâlnirea cu părinții săi și cu bunicii lui Milan.

Amândoi au fost foarte receptivi cu fanii care le-au cerut o poză, mereu cu zâmbetul pe buze și fără gesturi de dezaprobare.

Reclamă

În trecut, s-a spus că Pique nu este de acord ca Shakira să plece din Spania cu copiii. Acesta nu îi permite artistei să se mute la Miami cu cei mici, pe motiv că acest lucru le va afecta relația cu părinții lui, care le-au fost alături din primele clipe de viață.

Shakira are probleme cu legea în Spania

Faptul că nu poate să plece din Spania se pare că o afectează pe artistă din mai multe puncte de vedere. Aceasta are probleme cu legea în Spania și riscă 8 ani de închisoare într-o proces de evaziune fiscală.

Autoritățile spaniole au deschis proces împotriva cântăreței. Artista urmează să fie judecată în cazul de evaziune fiscală de 13,9 milioane de dolari.

Procurorii o acuză pe vedetă că nu și-a plătit taxele în perioada 2012 – 2014. Potrivit Reuters, Shakira a respins în iulie o ofertă de soluționare a cazului, care ar fi rezolvat lucrurile în afara instanței de judecată. Cazul depinde foarte mult de locul în care a locuit Shakira în perioada menționată de doi ani. Artista susține că și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în reședința ei principală, Bahamas. Procurorii vor încerca să demonstreze că a petrecut cea mai mare parte a perioadei în Spania.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×