Reclamă

Gerard Pique și Clara Chia au ieșit la întâlnire. Imaginile cu fotbalistul după înțelegerea avută cu Shakira privind custodia copiilor

Gerard Pique și Clara Chia au ieșit la o întâlnire romantică. Cei doi îndrăgostiți au fost urmăriți la fiecare pas de paparazii prezenți la restaurantul de lux pe care l-au ales. Imaginile cu fotbalistul au apărut imediat după înțelegerea pe care acesta a avut-o cu Shakira privind custodia copiilor.

Publicat: 18 noiembrie 2022, 11:59

Gerard și Clara Chia par mai fericiți ca niciodată. Aceștia nu dau atenție zvonurilor care circulă prin presă și se bucură de timpul pe care îl pot petrece împreună. Deși fotbalistul a primit multe critici după ce a înșelat-o pe Shakira cu o femeie mult mai tânără, acesta se distrează alături de cea care îl face în prezent fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique și Clara Chia au ieșit la întâlnire

Clara Chiar nu se descurcă foarte bine în situațiile tensionate. Fotografii și presa catalană au observat de-a lungul timpului că aceasta nu face față stresului care a venit la pachet cu celebritate. De data aceasta tânăra a fost însoțită de partenerul său, Gerard Pique.

Vezi mai multe imagini cu cei doi îndrăgostiți în Galeria Foto!

Gerard Pique și Clara Chia în timp ce se țin de mână
Pique și Clara Chia au luat cina la un restaurant cu specific japonez / Profimedia Images

Cei doi s-au ținut de mână li au încercat să ignore fotografii prezenți. Gerar și Clara Chia au luat cina la un restaurant de lux. Cuplul a fost pozat tot timpul în ipostaze tandre. Fotbalistul a fost foarte grijuliu cu partenera sa și a încercat să o protejeze de luminile de la aparatele de fotografiat ale curioșilor.

Reclamă

Spre deosebire de Clara Chia, Pique este foarte obișnuit cu astfel de situații și știe cum să le înfrunte. Conform publicației Hollywoodlife, cei doi îndrăgostiți au luat masa la un restaurant cu specific japonez din Spania.

Clara Chia a ales o ținută elegantă, în timp ce Pique a optat pentru un look casual. Amândoi s-au bucurat de tmpul pe care îl pot petrece și nu s-au lăsat intimidați de paparazzi. Pique și Shakira au anunțat că se despart la începutul lunii iunie a acestui an.

Ulterior s-a aflat și identitatea femeii care a reușit să-l facă pe Pique să renunțe la familia sa. În ciuda celor întâmplate, Chia și Pique par mai fericiți ca niciodată unul în compania celuilalt.

Reclamă

Shakira a fost pozată pe stradă plângând

În timp ce Gerard Pique și Clara Chia au ieșit la întâlnire, Shakira a fost pozată recent plângând pe străzile din Barcelona. Artista a reușit să ajungă la un acord privind custodia celor doi copii. Aceasta își va lua băieții, Sasha și Milan , și se vor muta în Miami.

Crăciunul acesta va fi petrecut de băieți alături de tatăl lor. După Anul Nou, Pique va fi nevoit să-și ia al revedere de la copii săi. Conform înțelegerii la care s-a ajuns, fotbalistul va avea voie să vină să-i viziteze pe băieți în Miami ori de câte ori dorește. Costurile vor fi suportate de ambele părți.

Totodată, Shakira va petrece cea mai mare parte a timpului cu cei doi copiii ai săi. Vedeta a fost surprinsă recent în compania unor prieteni.

Publicațiile catalane scriu că diva a izbucnit în lacrimi imediat ce ar fi citit un mesaj pe telefonul său. Mulți sunt de părere că artista nu a trecut încă peste despărțirea de Pique, iar acest lucru ar continua să o macine la interior.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×