Reclamă

Gerard Piqué a făcut declarații cu privire la despărțirea de Shakira: „Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat nu a fost împărtășit”

Gerard Piqué a făcut declarații cu privire la despărțirea de Shakira: „Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat nu a fost împărtășit”. Fostul fotbalist a mai discutat și despre mass-media și despre percepția pe care publicul o are despre el.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 octombrie 2024, 7:06

În cei doi ani de la despărțirea de Shakira, Gerard Piqué a rămas relativ discret. El nu a făcut aproape deloc declarații, iar atunci când le-a făcut nu au fost legate de fosta sa parteneră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Piqué a făcut declarații cu privire la despărțirea de Shakira

Fostul fotbalist s-a concentrat pe afacerile sale, evitând să comenteze sfârşitul relaţiei sale cu Shakira. Cu toate acestea, separarea lor a fost un subiect intens discutat de întreaga lume. Într-un nou interviu, Piqué a făcut câteva comentarii cu privire la atenția media pe care a primit-o în ultimii doi ani.

Piqué a discutat despre Liga Kings cu CNN Spania și despre cum compania sa intenționează să continue să inoveze în domeniul sportului, al jocurilor și al tehnologiei. Aproape de sfârșitul conversației, Piqué s-a referit la atenția mass-media pe care a primit-o în ultimii ani și percepției că nu este foarte plăcut de mulți oameni.

„Întotdeauna am fost foarte calm”, a spus el în spaniolă. „Știu că tuturor le place să vorbească și să-și împărtășească opiniile și punctele de vedere. La sfârșitul zilei, mass-media controlează un mesaj și fiecare îl modelează în funcție de ceea ce vrea să vândă.”

„Adevărul sau ceea ce se întâmplă cu adevărat nu este adesea împărtășit. Nu pot controla asta.”

Reclamă
Gerard Pique și Clara Chia în timp ce merg să ia prânzul împreună în Barcelona
Gerard Pique și Clara Chia au decis să iasă la o întâlnire romantică / Profimedia Images

Cum își trăiește Pique viața și cu ce se ocupă în ultimul timp

Piqué a concluzionat că, deși atenția presei poate avea un efect asupra lui, el încearcă din răsputeri să se concentreze asupra lucrurilor care contează în viața lui. El a mai menționat că a fost extrem de norocos în toate privințele.

Reclamă

„Întotdeauna am crezut că este important pentru mine să mă înconjor de familia și prietenii mei și de oamenii care mă cunosc cu adevărat și știu cine sunt și ce faci”, a spus el. „Asta îmi dă multă pace.”

„Înțeleg că mulți oameni cred că sunt un anumit tip de persoană. Există libertate de exprimare. Fiecare poate gândi ce vrea. Sunt foarte fericit și mă distrez. Mă simt privilegiat”, a concluzionat fostul fotbalist.

Shakira și Pique s-au despărțit și se pare că motivul separării lor a fost infidelitatea fostului fotbalist.

Presa a scris la vremea respectivă că artista și-a prins în fapt partenerul de viață, iar după acest eveniment, ea l-a rugat pe Pique să se mute singur în apartamentul său de burlac.

Shakira și Pique s-au îndrăgostit la Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, deși din relația lor de 12 ani au rezultat doi copii superbi, Milan și Sasha.

Shakira a numit despărțirea „cea mai întunecată perioadă din viața mea”. Pe de altă parte, Pique a rămas alături de Clara Chia Marti.

Artista nativă din Columbia s-a mutat la Miami după despărțire și pare că lucrurile dintre ea și Pique s-au aranjat. Ei au avut multe tensiuni și discuții, dar într-un final au ajuns la un acord prin intermediul avocaților lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×