Reclamă

E vestea momentului în showbiz. Vedeta care este deja însărcinată cu al doilea copil

Presa internațională scrie că aceasta e vestea momentului în showbiz. Actrița Jennifer Lawrence așteaptă cel de-al doilea copil cu soțul Cooke Maroney, scriu tabloidele după o apariție a ei pe stradă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 octombrie 2024, 12:25

Lawrence și Maroney au devenit părinții fiului Cy în februarie 2022. Vestea de acum despre al doilea copil a fost anunțată pentru Vogue pe 20 octombrie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E vestea momentului în showbiz

Actrița din Hunger Games a fost văzută la plimbare în Los Angeles purtând un tricou și un pulover La Ligne care conturau o burtică în creștere. Un reprezentant a confirmat sarcina la publicație la scurt timp după aceea.

Într-un interviu anterior pentru Vogue, Lawrence a vorbit despre a deveni mamă, spunând: „Vreau să spun că euforia lui Cy este ceva imposibil. Îi spun mereu că îl iubesc atât de mult încât este imposibil.”

Lawrence și soțul ei s-au căsătorit în 2019 în Rhode Island, înconjurați de prieteni și familie. La petrecere a existat o listă de invitați care includea numai nume mari. Amy Schumer, Emma Stone, Bradley Cooper, Ashley Olsen, Adele, Kris Jenner, Sienna Miller și Cameron Diaz, printre mulți alții.

Deși pare că vedetele de la Hollywood au o viață lipsită de griji și trăiesc numai fericire, Jennifer a descris ziua nunții ei cu soțul Cooke Maroney drept „îngrozitoare”. Se pare că nu i-a plăcut nimic din ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața ei. Și-a făcut mereu griji pentru confortul și distracția oaspeților săi. „Este atât de stresant. Nu te distrezi. Mereu te vei întreba dacă invitații se distrează.” a glumit ea.

Reclamă

Într-un interviu pentru Vanity Fair din 2021, Lawrence a spus câte ceva despre relația sa cu Maroney și despre modul în care o încurajează să ducă o viață normală.

„Îmi place foarte mult să merg cu el la magazinul alimentar”, a spus ea. „Nu știu de ce, dar mă umple de bucurie. Cred că poate pentru că este aproape o metaforă a căsătoriei. Bine, avem această listă. Acestea sunt lucrurile de care avem nevoie. Hai să lucrăm împreună și să ducem asta la bun sfârșit.”

Jennifer Lawrence s-a relaxat mai mult de când a devenit mamă

Reclamă

În 2023, Lawrence a spus pentru Interview Magazine că relația ei cu faima a fost schimbată odată cu nașterea fiului ei. Când a fost întrebată cum încearcă să-și protejeze fiul, Lawrence a răspuns: „Fac tot ce pot”.

Jennifer Lawrence, pe stradă, cu burtica de gravidă în creștere
Lawrence și soțul ei s-au căsătorit în 2019 în Rhode Island, înconjurați de prieteni și familie / Profimedia Images

Ea a continuat: „Eram atât de nervoasă când eram însărcinată. M-au văzut paparazzi și m-am întrebat ce o să fac când vor vrea să-l pozeze pe bebeluș și nu pe mine. Apoi, după ce a venit pe lume, mi-am dat seama că energia mea este mai importantă pentru el decât orice altceva. Așa că dacă simte că sunt neliniștită înainte de a pleca din casă sau că sunt supărată când suntem afară, asta îl afectează.”

Lawrence a adăugat: „Deci s-a făcut de fapt opusul. Am devenit puțin mai zen și puțin mai relaxată când mă fotografiază pentru că nu am de ales. Trebuie doar să accepți, să respiri adânc și să mergi mai departe. Nu vreau ca el să moștenească anxietatea și furia pe care eu le am.”

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×