Reclamă

Vedeta care vrea să fie tânără cu orice preț. La 53 de ani s-a supus unei intervenții estetice extreme doar pentru a avea ten de adolescentă

Vedeta care vrea să fie tânără cu orice preț s-a supus la 53 de ani unei intervenții estetice extreme doar pentru a avea ten de adolescentă. Este vorba despre Denise Richards, fosta soție a lui Charlie Sheen.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 octombrie 2024, 7:41

Denise Richards a fost fotografiată recent și a apărut cu un ten foarte fin după ce a apelat din nou la ajutorul medicilor esteticieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care vrea să fie tânără cu orice preț

Denise Richards a apărut cu un ten neted la câteva zile după ce a suferit un tratament facial extrem. Vedeta în vârstă de 53 de ani a fost văzută în timp ce se îndrepta spre aeroportul JFK înainte de apariția la New York Comic-Con. Pielea ei proaspăt întinerită a atras toate privirile.

Deși e mereu atentă la felul în care apare în public, de această dată părul lui Denise era strâns într-un coc dezordonat. Ea a fost pozată în timp ce își făcea drum prin aeroportul aglomerat. Fosta soție a lui Charlie Sheen purta o jachetă din pluș roz și un geantă asortată pe umăr.

Restul ținutei de călătorie era casual, optând pentru blugi ușor uzați și pantofi sport.

Denise Richards, într-o ținută casual, în aeroport
Denise Richards a apărut cu un ten neted la câteva zile după ce a suferit un tratament facial extrem / Profimedia Images
Reclamă

Cea mai mare parte a bunurilor ei se afla într-o valiză neagră pe care și-a cărat-o singură prin aeroport.

Denise a renunțat la aspectul ei casual atunci când a ajuns la convenție cu soțul ei Aaron Phypers. Pe Instagram, ea a anunțat că a ajuns în prima zi de Comic-Con împreună cu „soțul” ei.

„Acesta va fi un loc mare”, a spus Aaron în videoclip. „Se așteaptă să fie peste 250.000 de oameni, cumulat pe tot weekendul”.

Reclamă

„Sunt aici astăzi și mâine și abia aștept să veniți toți să mă vedeți”, a încheiat Denise. În clip, Denise a era coafată la păr cu bucle elegante și avea un machiaj impecabil.

Cei doi soți se susțin reciproc în toate proiectele pe care le au. După ce Denise și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți, soțul ei a petrecut mult timp pe platforma online pentru a analiza și a extrage informații care să-i fie de folos ei.

Procedura pe care și-a făcut-o Denise este recomandată și de Jennifer Aniston

Recent, Denise a fost văzută la cabinetul Dr. Dorfman, Done By Dorfman, din Beverly Hills. Presa internațională scrie că se afla acolo pentru un tratament facial cu somon. Despre aceeași procedură a vorbit și Jennifer Aniston la începutul acestei luni la Jimmy Kimmel Live!

„Acest lucru este foarte diferit de orice am încercat până acum, dar sunt încântată să îl încerc”, a spus Richards. Ea a mai declarat: „Jennifer Aniston a vorbit despre asta, așa că orice face ea vreau să încerc”.

„Eu ezit când vine vorba de fillere, de aceea am vrut să încerc acest tratament. Am simțit că este ceva diferit și evident că există o mulțime de beneficii”, a spus Denise într-un videoclip.

Costul unui tratament facial complet cu ADN de somon este de aproximativ 2.000 de dolari la cabinetul doctorului Dorfman.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×