Reclamă

Copilul actor din Războiul Stelelor are acum 35 de ani și arată de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu Anakin Skywalker și cum a ajuns să sufere de schizofrenie

Copilul actor din Războiul Stelelor are acum 35 de ani și arată de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu Anakin Skywalker și cum a ajuns să sufere de schizofrenie, sunt informații pe care presa internațională le-a tot furnizat de-a lungul anilor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 octombrie 2024, 7:12

După ce a ajuns la faimă într-un film Star Wars, Jake Lloyd nu a dus deloc o viață ușoară. El a fost zărit recent în Los Angeles, o apariție rară, și e de nerecunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copilul actor din Războiul Stelelor are acum 35 de ani și arată de nerecunoscut

Avea doar 10 ani când a jucat în filmul din 1999, Star Wars: The Phantom Menace. De asemenea, el a mai jucat și alături de Arnold Schwarzenegger, în filmul din 1996 Jingle All The Way și un episod din ER.

Jake Lloyd arată de nerecunoscut la 35 de ani. Are barbă și părea că se află cu treabă în oraș. Departe de lumina reflectoarelor, Jake pare un alt om decât atunci când împărțea scena cu nume mari de la Hollywood.

Jake Lloyd a devenit preferatul tuturor când l-a jucat pe micuțul Anakin Skywalker în Star Wars: The Phantom Menace. Acum fostul actor a fost văzut mergând la sală și reciclând cutii goale de batoane proteice.

Jake purta un tricou cu Captain America și părea să asculte muzică. În tot acest timp el a vapat și părea extrem de relaxat, deși la un moment dat pare că și-a dat seama că este fotografiat.

Reclamă

Au trecut 25 de ani de când Lloyd a jucat în Phantom Menace. În timpul în care Jake a stat departe de platourile de filmare s-a luptat cu probleme de sănătate mintală. În 2008, Lloyd a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoidă și anosognozie, o afecțiune care l-a făcut să nege diagnosticul său inițial.

Ce a declarat mama lui Jake Lloyd despre starea actorului

În martie, mama lui Lisa a dezvăluit că Jake a fost internat într-o unitate de sănătate mintală în urma unui incident din 2023. Lisa a spus că fiul ei a oprit mașina pe mijlocul unei autostrăzi cu trei benzi.

Reclamă

„Jake a început să aibă probleme în liceu”, a spus Lisa pentru Scripps News, amintindu-și momentul în care a observat pentru prima dată schimbarea la fiul ei. „A început să vorbească despre „realități”. Nu știa dacă se afla în această realitate sau într-o realitate diferită. Nu știam exact ce să îi răspund la asta.”

„Poliția a ajuns acolo și i-au pus câteva întrebări lui Jake. Vorbea cu ei, dar nimic nu avea sens. Totul a fost o salată de cuvinte”, a spus Lisa, adăugând că a doua zi a început tratamentul.

La momentul interviului, Lisa a spus că fiul ei mai avea doar opt de stat în spital și că făcea progrese.

„El relaționează mai bine cu oamenii și devine puțin mai sociabil, ceea ce este foarte frumos”, a spus Lisa într-un interviu pentru Scripps.

Contrar speculațiilor, Lisa a mai spus că Lloyd rămâne un mare fan al francizei. „Îi plac toate lucrurile noi din Războiul Stelelor. Oamenii cred că Jake urăște Războiul Stelelor. Îi place. Lui Jake îi plăcea să filmeze Războiul Stelelor. S-a distrat atât de mult”, a mai spus ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×