Reclamă

Actorul Jake Lloyd din Războiul Stelelor este internat la dezintoxicare. Declarațiile au fost făcute de mama sa

Actorul Jake Lloyd din Războiul Stelelor este internat la dezintoxicare. Declarațiile au fost făcute de mama sa, care a spus că e spitalizat de mai bine de aproximativ 10 luni.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 martie 2024, 12:33

Jake Lloyd, care a jucat în franciza Star Wars se află acum într-o unitate de reabilitare pentru sănătate mintală, potrivit mamei sale. Într-un interviu exclusiv publicat de Scripps News, mama lui Lloyd, Lisa Lloyd, a povestit publicației despre luptele continue ale fiului ei, acum în vârstă de 35 de ani, cu bolile mintale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, ea a spus și de ce este mai plină de speranță acum decât a fost înainte.

Actorul Jake Lloyd din Războiul Stelelor este internat la dezintoxicare

Jake a apărut în Star Wars Episode I: The Phantom Menace în rolul lui Anakin Skywalker. În filmele ulterioare, Skywalker avea să devină înfricoșătorul răufăcător Darth Vader.

Odată cu a 25-a aniversare a lansării The Phantom Menace care se apropie cu pași repezi, Lisa s-a gândit că ar fi momentul perfect să vorbească despre starea fiului ei din ultimii ani.

„Jake a început să aibă probleme în liceu”, a spus Lisa pentru Scripps News, amintindu-și momentul în care a observat pentru prima dată schimbarea personalității fiului ei. „A început să vorbească despre „realități”. Nu știa dacă se afla în această realitate sau într-o realitate diferită. Nu știam exact ce să îi răspund la asta.”

Reclamă

Ea a adăugat că într-o zi, l-a întrebat dacă și-a terminat temele și el i-a spus: „Nici nu știu dacă trebuie să o fac. Nu știu în ce realitate mă aflu.”

Diagnosticele lui Jake au fost mai multe

Ea a mărturisit că după ce l-a dus pe Jake la medic, specialistul a spus că ar putea avea tulburare bipolară. Deși i s-au prescris mai multe medicamente pentru a corecta problemele, nimic nu părea să funcționeze, potrivit Lisei.

Reclamă

Odată cu trecerea timpului, Jake a absolvit liceul în 2007 și a fost entuziasmat să înceapă cursurile la Columbia College din Chicago. Cu toate acestea, aici Lisa a spus că lucrurile au început să se schimbe drastic.

Jake Lloyd, alături de colegii din Războiul Stelelor, pe platoul de filmare
Mama lui a mărturisit că după ce l-a dus pe Jake la medic, specialistul a spus că ar putea avea tulburare bipolară / Profimedia Images

„A ratat o mulțime de cursuri și îmi spunea că oamenii îl urmăresc”, a spus ea pentru presa.

Ea a mai mărturisit că fiul ei pretinde că vede oameni cu „ochi negri” privindu-l în public. Ulterior, ea a mers la mai mulți medici cu el până când a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoidă.

„Când în sfârșit i-au spus, l-a aruncat într-o depresie și mai gravă”, a spus Lisa în timpul interviului. „A fost foarte greu.”

Ea a vorbit despre modul în care a refuzat să-și ia medicamentele pentru că nu credea că este bolnav.

Mama lui Jake a mai dezvăluit că întreaga situație a fost extrem de dureroasă. Într-o perioadă, băiatul o suna pentru a-i spune că a fost împușcat în apartamentul lui. Lisa și-a dat seama apoi că are perioade de halucinație.

Jake se află în prezent de aproximativ 10 luni într-o unitate de reabilitare pentru sănătate mintală, după un episod psihotic din martie 2023. El și-a oprit mașina în mijlocul unui drum cu trei benzi.

„Se descurcă mult mai bine decât mă așteptam”, a spus ea, adăugând că „devine puțin mai social”.

„Îi plac toate lucrurile noi din Războiul Stelelor”, a spus ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×