Reclamă

Kate Beckinsale a fost internată în spital. Vedeta s-a pozat în lacrimi și a publicat imaginea pe rețelele sociale

Kate Beckinsale a fost internată în spital. Vedeta a dezvăluit acest lucru despre starea ei de sănătate într-un omagiu de Ziua Mamei adresat mamei sale, Judy Loe.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 martie 2024, 7:00

Vedeta a postat pe Instagram un carusel de imagini care includea fotografii cu ea pe patul de spital. Cu toate acestea, nu a oferit o explicație cu privire la motivul pentru care a avut nevoie de tratament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Beckinsale a fost internată în spital

„La mulți ani de Ziua Mamei. E pentru mama mea incredibilă”, a descris ea postării. „Le mulțumim celor care ne iubesc și ne susțin atunci când este greu și încearcă să ne asigure că există și părți frumoase în viață.”

Fanii au observat că Beckinsale părea cu ochii înlăcrimați în fotografiile pe care le-a făcut din patul de spital.

Ea a continuat: „Și pentru că au avut grijă de câinii noștri când noi nu am putut și ne-au ajutat să ne amintim lucruri fericite când eram la pământ și nu mai vedeam nimic. Și celor care apar când suntem bolnavi și să stau cu noi”.

Beckinsale, în vârstă de 50 de ani, i-a mulțumit lui Loe, în vârstă de 77 de ani, pentru că a fost atât de „iubitoare”, în timp ce a sărbătorit „capacitatea de bucurie” a mamei sale.

Reclamă

„Este atât de revelator și frumos. La mulți ani, mama. Lupta ta pentru bucurie, în ciuda lacrimilor de bun venit, este experiența de a urmări un războinic de aproape. Te iubesc”, a încheiat ea postarea.

Fotografiile o înfățișează pe Beckinsale purtând un halat albastru de spital și are o fundă uriașă pe cap, în timp ce își făcea un selfie cu lacrimi în ochi.

Caruselul de imagini a inclus și fotografii cu Loe cu un tort de ziua de naștere.

Reclamă

Ce i-au scris fanii celebrei actrițe după pozele cu ea în spital

Fanii actriței britanice au fost derutați de postare și au aglomerat secțiunea de comentarii cu întrebări.

„Eşti în regulă? De ce ești într-un spital? Te rog să te faci bine în curând”, a scris o persoană.

„Fără fotografii din contextul spitalului, nu ți se potrivesc prea bine”, a comentat un al doilea.

„O postare atât de dulce pentru mama ta. Mă rog pentru recuperarea ta, orice ar fi prin care treci, Kate”, a adăugat un al treilea fan.

„Iubire pentru mama ta minunată… și pentru tine, dragă… gânduri și vibrații vindecătoare în felul tău Xxx”, a mai scris unul.

Beckinsale a trecut recent prin pierderea tatălui ei vitreg, Roy Battersby, care a murit în urma unui „accident vascular cerebral masiv” în ianuarie, în timp ce se lupta cu două forme de cancer. Bărbatul avea 87 de ani.

Regretatul regizor de televiziune britanic, cunoscut pentru proiectele sale precum „Between the Lines” și „Red Mercury”, s-a căsătorit cu mama lui Beckinsale în 1997.

Primul soț al lui Loe și tatăl lui Beckinsale, Richard Beckinsale, a murit în urma unui atac de cord în 1979.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×