Reclamă

Melissa McCarthy a venit cu soțul Ben Falcone la Premiile Oscar 2024. Cum au apărut cei doi la eveniment

Melissa McCarthy a venit cu soțul Ben Falcone la Premiile Oscar 2024. Cei doi s-au căsătorit în 2005, dar sunt extrem de discreți cu viața personală. Cu toate acestea, se pare că Premiile Oscar 2024 au fost un eveniment important și au decis să-și facă apariția ca un cuplu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 martie 2024, 4:15

Pentru această ocazie, nominalizata de două ori la Oscar a purtat o rochie roșie cu mâneci bufante roz aprins. Părul Melissei a fost coafat în bucle lejere, dar cu foarte mult volum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa McCarthy a venit cu soțul Ben Falcone la Premiile Oscar 2024

Look-ul ei destul de îndrăzneț a fost completat de cercei lungi, mai multe inele și un colier strălucitor.

Cei doi au stat foarte apropiați în timp ce mergeau împreună pe covorul roșu, înainte de a intra la eveniment. Melissa McCarthy a prezentat premiul pentru cel mai bun scenariu original și cel mai bun scenariu adaptat alături de Octavia Spencer.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Melissa McCarthy, alături de soțul ei, pe covorul roșu la Premiile Oscar 2024
Cei doi au stat foarte apropiați în timp ce mergeau împreună pe covorul roșu, înainte de a intra la eveniment / Profimedia Images
Reclamă

McCarthy și Falcone sunt cunoscuți pentru munca lor atât din actorie, dar și din regie. Cei doi au fondat On the Day Productions în 2013. Comedia lui McCarthy din 2014, Tammy, a fost primul film care a fost produs de compania lor.

Compania lor a produs, de asemenea, The Boss din 2016, Life of the Party din 2018 și The Happytime Murders, Superintelligence din 2020 și Thunder Force din 2021.

Falcone a regizat Tammy, The Boss, Life of the Party, Superintelligence și Thunder Force.

Reclamă

Cea mai recentă apariție a lui McCarthy vine după ce și-a prezentat recent slăbirea dramatică prin care a trecut. Ea a participat luna trecută la petrecerea de vizionare RuPaul’s Drag Race.

Actrița a slăbit anterior 30 de kilograme după ce a urmat o dietă complet lichidă timp de aproximativ patru luni când a jucat în Gilmore Girls.

Reclamă

„Nu aș mai face asta niciodată”, a spus Melissa pentru People în 2011. „M-am simțit înfometată și nebună jumătate din timp”.

Melissa McCarthy a înțeles ce este acceptarea de sine

În 2023, ea a reflectat la găsirea acceptării de sine în timp ce a fost prezentată în ediția People’s Beautiful 2023.

„Undeva la 30 de ani, am spus că sunt în regulă cu cine sunt”, a spus ea. „Și dacă cineva nu a fost încântat de asta, e în regulă și asta. La un moment dat am spus că nu toți o să mă placă. Chiar dacă trebuie să înveți asta pe calea grea, este o lecție bună.”

De asemenea, Melissa i-a mulțumit soțului ei pentru că a susținut-o pe parcursul regimului pe care l-a urmat.

„Este în mod constant iubitor și amabil. Și amuzant și cel mai ciudat om pe care îl cunosc, ca să fiu sinceră”, a exclamat ea.

Melissa a mai subliniat că ea este o persoană care a fost „de orice dimensiune din lume”. Ea a explicat că a învățat că a te simți bine în propria ei piele nu are nimic de-a face cu a fi slabă.

„La 20 de ani, eram într-o formă grozavă, dar nu am apreciat”, a spus ea pentru revista More în 2013. „Dacă aveam mărimea șase sau opt nu eram mulțumită. Acum simt că am doi copii grozavi și cel mai visător soț de pe planetă, iar orice altceva este doar o lucrare în derulare.”

În 2014, ea a detaliat, de asemenea, că nu i-a fost ușor să găsească un designer care să lucreze cu ea pentru Oscaruri.

„Acum două premii Oscar, nu am găsit pe nimeni care să-mi facă o rochie. I-am întrebat pe cinci sau șase designeri, cei la nivel foarte înalt care fac o mulțime de rochii. Toți mi-au răspuns că nu”, a spus ea pentru Redbook.

Un an mai târziu, ea și-a lansat propria linie de haine care îi poartă și numele, Melissa McCarthy Seven7.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×