Reclamă

Nicole Kidman a vorbit despre procesul de slăbire. Actrița ascunde multe secrete în spatele imaginii perfecte

Nicole Kidman a vorbit despre procesul de slăbire. Actrița internațională pare să ascundă multe secrete în spatele imaginii sale perfecte. Vedeta, în vârstă de 56 de ani, spune că a muncit din greu pentru a ajunge să aibă mai multă încredere în imaginea sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 februarie 2024, 7:36

Nicole Kidman a fost acuzată în mediul online de faptul că ar ține diete drastice de slăbire. În ultima vreme aceasta a slăbit considerabil, iar cele mai recente apariții au înfățișat-o mai slabă ca niciodată. Totuși, Kidman neagă acuzațiile din mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Kidman a vorbit despre procesul de slăbire

Nicole Kidman spune că nu s-a înfometat pentru a slăbi. Actrița, în vârstă de 56 de nai, ar fi pierdut mai multe kilograme din cauza programului încărcat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicole Kidman fotografiată cu spatele într-o rochie neagră la premiera Expats
Actrița internațională a participat la premiera serialului Expats / Profimedia Images

Vedeta, în vârstă de 56 de ani, spune că este foarte atentă la modul în care se îngrijește de corpul său. Aceasta s-a luptat mai multă vreme cu complexele legate de felul în care arată.

Reclamă

„Cred că poți să te reinventezi la orice vârstă. Am muncit multă vreme pentru a-și crește stima de sine. Mă entuziasmează faptul că poți să te transformi și să descoperi lucruri noi despre tine. Sunt deschisă în continuare și pasionată de ceea ce fac. Totuși, mă bucur să descopăr lucruri noi”, a spun Nicole într-un interviu pentru People.

În luna decembrie a anului trecut, Nicole a devenind ambasadoarea unui brand cunoscut de haine. Câștigătoarea Premiului Oscar spune că a fost un pas important pentru cariera ei.

Nicole a mai declarat că a mai simți o oarecare presiune în ceea ce privește cariera sa. Diva s-a temut că nu va rămâne „relevantă” în industria în care lucrează.

Reclamă

Ce experiențe a avut Nicole de-a lungul carierei sale

Nicole Kidman, în vârstă de 56 de ani, spune că a avut mai multe experiențe negative de-a lungul carierei sale. Aceasta a participat la premiera producției Expats. Cu această ocazie și-a deschis sufletul în fața fanilor săi. Nicole spune că viața ei s-a schimbat după ce a împlinit vârsta de 50 de ani. Diva spune că a primit mult mai greu un rol principal.

„Eu fac cele mai aleatorii și mai nebunești alegeri. Le spun acestor alegeri că sunt adolescentine. Nu îmi pasă de cum reacționează oamenii. Nici nu vreau să știu părerea lor. Părerile m-ar putea orpi să fac ceea ce vreau, așa că prefer să nu știu”, a spus Nicole într-un interviu din trecut.

Aceasta a spus că la începutul carierei s-a confruntat cu probleme din cauza înălțimii sale. Mulți regizori i-ar fi spus că nu va reuși să ajungă cunoscută din cauza înălțimii sale.

Fiind o femeie înaltă, Nicole s-a temut atunci când a primit mai multe refuzuri la începutul carierei sale. În ciuda respingerilor pe care le-a primit, Nicole a demonstrat că este determinată să reușească și să-și vadă visul devenind realitate.

Premiile pe care le deține și nenumăratele recunoașteri o clasează în topul unor dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Nicole se bucură acum de o carieră de succes. Actrița, în vârstă de 56 de ani, încearcă să-și trăiască mai departe visul și să descopere pasiuni noi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×