Reclamă

Nicole Kidman a vorbit despre procesul de slăbire. Actrița ascunde multe secrete în spatele imaginii perfecte

Nicole Kidman a vorbit despre procesul de slăbire. Actrița internațională pare să ascundă multe secrete în spatele imaginii sale perfecte. Vedeta, în vârstă de 56 de ani, spune că a muncit din greu pentru a ajunge să aibă mai multă încredere în imaginea sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 februarie 2024, 7:36

Nicole Kidman a fost acuzată în mediul online de faptul că ar ține diete drastice de slăbire. În ultima vreme aceasta a slăbit considerabil, iar cele mai recente apariții au înfățișat-o mai slabă ca niciodată. Totuși, Kidman neagă acuzațiile din mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Kidman a vorbit despre procesul de slăbire

Nicole Kidman spune că nu s-a înfometat pentru a slăbi. Actrița, în vârstă de 56 de nai, ar fi pierdut mai multe kilograme din cauza programului încărcat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicole Kidman fotografiată cu spatele într-o rochie neagră la premiera Expats
Actrița internațională a participat la premiera serialului Expats / Profimedia Images

Vedeta, în vârstă de 56 de ani, spune că este foarte atentă la modul în care se îngrijește de corpul său. Aceasta s-a luptat mai multă vreme cu complexele legate de felul în care arată.

Reclamă

„Cred că poți să te reinventezi la orice vârstă. Am muncit multă vreme pentru a-și crește stima de sine. Mă entuziasmează faptul că poți să te transformi și să descoperi lucruri noi despre tine. Sunt deschisă în continuare și pasionată de ceea ce fac. Totuși, mă bucur să descopăr lucruri noi”, a spun Nicole într-un interviu pentru People.

În luna decembrie a anului trecut, Nicole a devenind ambasadoarea unui brand cunoscut de haine. Câștigătoarea Premiului Oscar spune că a fost un pas important pentru cariera ei.

Nicole a mai declarat că a mai simți o oarecare presiune în ceea ce privește cariera sa. Diva s-a temut că nu va rămâne „relevantă” în industria în care lucrează.

Reclamă

Ce experiențe a avut Nicole de-a lungul carierei sale

Nicole Kidman, în vârstă de 56 de ani, spune că a avut mai multe experiențe negative de-a lungul carierei sale. Aceasta a participat la premiera producției Expats. Cu această ocazie și-a deschis sufletul în fața fanilor săi. Nicole spune că viața ei s-a schimbat după ce a împlinit vârsta de 50 de ani. Diva spune că a primit mult mai greu un rol principal.

„Eu fac cele mai aleatorii și mai nebunești alegeri. Le spun acestor alegeri că sunt adolescentine. Nu îmi pasă de cum reacționează oamenii. Nici nu vreau să știu părerea lor. Părerile m-ar putea orpi să fac ceea ce vreau, așa că prefer să nu știu”, a spus Nicole într-un interviu din trecut.

Aceasta a spus că la începutul carierei s-a confruntat cu probleme din cauza înălțimii sale. Mulți regizori i-ar fi spus că nu va reuși să ajungă cunoscută din cauza înălțimii sale.

Fiind o femeie înaltă, Nicole s-a temut atunci când a primit mai multe refuzuri la începutul carierei sale. În ciuda respingerilor pe care le-a primit, Nicole a demonstrat că este determinată să reușească și să-și vadă visul devenind realitate.

Premiile pe care le deține și nenumăratele recunoașteri o clasează în topul unor dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Nicole se bucură acum de o carieră de succes. Actrița, în vârstă de 56 de ani, încearcă să-și trăiască mai departe visul și să descopere pasiuni noi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×