Reclamă

Selena Gomez a purtat o rochie neagră pe străzile din Paris. Artista a distribuit mai multe imagini în mediul online

Selena Gomez a purtat o rochie neagră pe străzile din Paris. Artista a distribuit mai multe imagini în mediul online. Gomez se află într-o vacanță scurtă pentru a-și promova noul single, Love On. Diva s-a bucurat de „orașul iubirii” singură.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 februarie 2024, 11:58

Selena Gomez și-a anunțat fanii că va lansa noul ei single pe data de 22 februarie. Cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a distribuit mai multe imagini din călătoria ei în Paris. Alături de fotografii a lăsat și mesajul „40 de ore în Paris”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a purtat o rochie neagră pe străzile din Paris

Actrița din Only Murders in the Building a fost surprinsă în timp ce părăsea un hotel din Paris. Cântăreața a fost întâmpinată de fanii ei la ieșire.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez într-o rochie neagră pe străzile din Paris
Selena Gomez a fost întâmpinată de fani la ieșirea hotelului în care este cazată în Paris / Profimedia Images

Aceștia au așteptat-o pentru a face fotografii împreună și pentru a primi un autograf de la cântăreață. Gomez a fost la fel de prietenoasă ca întotdeauna cu admiratorii ei. Într-o rochie neagră, sexy, Gomez a pășit plină de încredere pe străzile din Paris.

Reclamă

Paparazii au pozat-o din toate unghiurile, iar presa de peste hotare scrie că Selena a mers să ia cina în oraș. Selena a a les să-și promoveze noul single în Paris dintr-un motiv bine întemeiat.

Cântăreața a declarat că noua ei melodie, Love On, a fost inspirată de vacanțele pe care diva le-a petrecut anul trecut în orașul iubirii.

Piesa va marca un moment important din cariera artistei. Ultima dată când gomez a lansat un single a fost în luna august a anului trecut. Atunci le-a oferit fanilor piesa Single Soon, o piesă la care a lucrat alături de iubitul ei, Benny Blanco.

Reclamă

Gomez și Benny formează un cuplu fericit. Cei doi și-au confirmat relația în luna decembrie a anului trecut. În ciuda iubiri pe care și-o poartă, Benny nu i-a putut fi alături partenerei sale în timpul vacanței sale din Paris.

Cum se distrează Selena Gomez în Paris

Selena Gomez nu pare să simtă lipsa partenerului său. În ciuda faptului că este singură în orașul iubirii, Gomez pare că se bucură de fiecare moment.

Artista a distribuit câteva fotografii în mediul online. În prima imagine apare într-o rochie sexy. Mai apoi diva poate fi văzută în holul unui hotel, iar în cele din urmă pozând goală într-o cadă plină cu spumă. Selena este tot mai activă în ultimul timp în mediul online.

Ea își ține fanii la curent cu tot ceea ce este nou în viața ei personală și profesională. Ce mai mare veste pe care a făcut-o a fost legată de relația cu Benny.

Cei doi s-au întâlnit timp de șase luni în mare secret. Gomez a avut nevoie de mult timp înainte de a se decide dacă ar trebui să-și oficializeze relația.

„Se simte în siguranță cu el, așa că a simțit că este un moment bun pentru a împărtăși fanilor ei cât de fericită este. Benny știe cum să comunice, este sincer și deschis cu ea. O ascultă și o iubește. El este un bărbat educat, nu este un bărbat care o vrea în preajmă doar pentru faima sa”, a spus un apropiat al artistei pentur People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×