Reclamă

Selena Gomez a publicat fotografii noi cu Benny Blanco. Artista îl numește „cel mai bun prieten”

Selena Gomez a publicat fotografii noi cu Benny Blanco. Artista îl numește „cel mai bun prieten”. Producătorul i-a răspuns imediat. Cele mai recente imagini demonstrează că Selenei Gomez îi place să se relaxeze cu iubitul ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 februarie 2024, 12:01

Cântăreața, în vârstă de 31 de ani, și iubitul ei, Benny Blanco, în vârstă de 35 de ani, și-au arătat dragostea unul față de celălaltvpe Instagram. Gomez a postat o serie de fotografii cu Benny, imagini în care se îmbrățișau unul pe celălalt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„My best fwend”, a pus ea în descrierea postării.

Blanco a răspuns: „Das my best fwend.”

Selena Gomez a publicat fotografii noi cu Benny Blanco

Prima fotografie o arată pe Gomez purtând un trening bej, îmbrățișându-l pe iubitul ei din spate în timp ce le gătește chiftele.

A doua imagine transmite mai multe despre relația celor doi. Fondatorul Rare Beauty poate fi văzut stând în poala lui Blanco în timp ce acesta își înfășoară brațul în jurul pieptului ei și îi oferă un sărut pe umăr. Gomez poartă o rochie decoltată și o haină neagră, în timp ce Blanco este îmbrăcat într-un costum deschis la culoare.

Reclamă

Următoarele două fotografii arată cât de bine se simt cei doi unul în compania celuilalt. În una dintre imagini Gomez scoate limba, iar în cealaltă sunt amândoi în bucătărie.

Recent, Gomez a publicat și o fotografie cu ea și Blanco înfășurându-și brațele unul în jurul celuilalt, în timp ce erau așezați pe o canapea din catifea roșie.

Reclamă

Momentul a fost urmat de un selfie al cântăreței și al prietenei ei apropiate, Nicola Peltz Beckham. Cele două tinere s-au asortat și au purtat topuri albe în fotografie, în timp ce Peltz, în vârstă de 29 de ani.

Ce spun prietenii artistei despre povestea de iubire dintre cei doi

La începutul acestei luni, Peltz a declarat pentru People că este fana lui Blanco în timpul unui interviu la premiera din Los Angeles a debutului ei în regie, Lola.

Nicola a spus că ea și soțul ei, Brooklyn Beckham, merg la întâlniri duble cu cei doi, adăugând: „Benny este atât de incredibil. Îl iubim atât de mult. Și este, de asemenea, un bucătar incredibil. Și lui Brooklyn îi place să gătească, iar Selena și cu mine am spus că am tras lozul câștigător”.

Gomez și Blanco au fost văzuți ultima oară în public la un eveniment la Globurile de Aur la începutul lunii ianuarie. Actrița a postat atunci imagini cu ei din culise.

„Am câștigat”, a subtitrat ea în glumă.

Pe 5 ianuarie, o sursă a declarat pentru People că Gomez este „super fericită și prezentă” în noua sa relație.

„Se pare că se simte cu adevărat foarte bine în acest moment”, a declarat sursa pentru People. „Poate că acesta este Benny sau poate că e împlinită personal și profesional”.

„Toată lumea este atât de fericită când ea este fericită”, a adăugat o sursă apropiată vedetei.

Cântăreața „Calm Down” a confirmat public povestea de dragoste pe care o trăiește în decembrie 2023. Ea a fost felicitată pentru perioada pe care o trăiește, iar de atunci le-a oferit fanilor imagini din cuplul ei în mod constant.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×