Reclamă

Charlotte Lawrence a avut parte de un accident vestimentar. Artista a fost surprinsă în compania prietenilor ei după Gala Premiilor Grammy

Charlotte Lawrence a avut parte de un accident vestimentar. Cântăreața a fost surprinsă în compania unui grup de prieteni chiar după Gala Premiilor Grammy 2024. Artista internațională a fost însoțită pe covorul roșu de partenerul ei, Andrew Watt.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 februarie 2024, 5:38

Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, a părăsit rapid evenimentul de la Gala Premiilor Grammy 2024. Blonda nu a plecat singură. Paparazzi au surprins-o în compania iubitului, dar și a altor nume celebre. Printre apropiații ei s-a numărat și Lenny Kravitz, fostul soț al Lisei Bonet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlotte Lawrence a avut parte de un accident vestimentar

Charlotte Lawrence s-a bucurat de atenția pe care a primit-o anul acesta la marele eveniment. Blonda a fost pozată din toate unghiurile de fotografii prezenți la Gala Premiilor Grammy 2024. Charlotte a ales să poarte o rochie albă, cu un decolteu amplu și o crăpătură pe picior.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Charlotte Lawrence după gala Premiilor Grammy 2024
Charlotte Lawrence a optat pentru o rochie albă / Profimedia Images

Vedeta a decis că ar fi mai bine să renunțe la lenjeria intimă. Cu toate acestea, presa scrie că nu a fost cea mai inspirată decizie. Charlotte a fost de mai multe ori la un pas vestimentar.

Reclamă

Paparazzi i-au surprins în fotografii zonele intime, iar ulterior aceasta a fost pozată în timp ce își acoperea bustul generos cu mâna. Rochia mult prea transparentă a lăsat totul la vedere. Charlotte a fost urmată după petrecere de iubit și de mai mulți prieteni.

Cel care ar fi ajutat-o cu rochia ar fi fost chiar Lenny Kravitz. Cei doi au mers unul lângă celălalt, iar mai apoi s-au urcat într-o mașină în care s-a aflat și Andrew Watt. Cântăreața a lăsat la vedere și câteva tatuaje mici de pe corpul ei.

Anul acesta o mulțime de vedete s-au întrecut pe covorul roșu și au pozat în ținute extravagante. Cele mai căutate rochii au fost cele din plasă sau cele transparente. Artistele au vrut să-și pună în evidență siluetele de invidiat. Chiar dacă Gala Premiilor Grammy a reunit nume celebre din lumea muzicii, de la marele eveniment au lipsit câteva celebrități importante. Jennifer Lopez nu a participat anul acesta la Gală.

Reclamă

Nici Selena Gomez nu a venit la Premiile Grammy 2024. Cântăreața nu a primit anul acesta nicio nominalizare, însă mulți s-au așteptat să vină pentru a o susține pe prietena ei, Taylor Swift. 

Cine este și cum a devenit cunoscută Charlotte Lawrence

Charlotte s-a născut în anul 2000, în Los Angeles. Aceasta este fiica actriței Christa Miller și a producătorului de televiziune Bill Lawrence. Charlotte provine dintr-o familie de artiști și întreaga ei viață a fost pasionată de muzică și teatru.

Lawrence s-a lansat prima dată ca model. Aceasta a început să pozeze pentru mai multe reviste recunoscute pentru adolescenți în anul 2016. Ulterior, aceasta a lansat primul ei single, Cold As Stone. Anul 2018 a reprezentat anul său de debut în lumea muzicii.

În luna ianuarie a anului 2021 a lansat cel de-al doilea său EP, intitulat Charlotte. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, are în prezent o relație cu artistul Andrew Watt.

Muzicianul, în vârstă de 33 de ani a avut în trecut o relație cu Rita Ora, scrie PageSix. Andrew și Rita au avut o relație din anul 2016 până în anul 2019. Andrew și Charlotte s-au cunoscut în anul 2020, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×