Reclamă

Serena Williams s-a filmat în timp ce efectuează genuflexiuni în sala de sport. Sportiva le-a arătat fanilor că e determinată să-și lucreze formele

Serena Williams s-a filmat în timp ce efectuează genuflexiuni în sala de sport. Sportiva le-a arătat fanilor că e determinată să-și lucreze formele. Rutina ei riguroasă de fitness a fost postată într-un videoclip distribuit pe Instagram.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 februarie 2024, 7:27

În clip, tenismena în vârstă de 42 de ani, le-a spus celor 17,1 milioane de urmăritori ai săi că „reintră în ritmul normal al lucrurilor” în timp ce făcea un set de genuflexiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams s-a filmat în timp ce efectuează genuflexiuni

Sportiva, care a vorbit recent despre realizarea selfie-urilor în sală, a remarcat de asemenea: „Nu este greutatea mea obișnuită, dar voi munci până mă întorc unde trebuia să fiu”.

Williams a purtat un top negru, fără mâneci, care îi scotea în evidență brațele tonifiate în timp ce se antrena.

Campioana de Grand Slam a purtat și o pereche de colanți asortați. Serena a adăugat un pic de culoare look-ului ei cu o pereche de pantofi de atletism. Părul vedetei era prins într-o coadă de cal, la spate, deși în majoritatea timpul i-a stat pe umeri.

Revenirea lui Williams la sală a avut loc la doar câteva zile după ce a revenit dintr-o vacanță pe care a făcut-o alături de soțul ei, Alexis Ohanian, și fiica lor Olympia.

Reclamă

Sportiva a publicat un set de imagini care au arătat-o petrecând timp pe o plajă cu copilul ei cel mai mare, de șase ani.

Fosta jucătoare profesionistă de tenis a optat pentru un costum de baie negru, în timp ce se bucura de compania Olympiei.

Ce spune sportiva despre viața de sportiv și cea de mamă

Reclamă

Williams și Ohanian, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut inițial în 2015 și au devenit pentru prima dată părinți în septembrie 2017. Fericitul cuplu a organizat o nuntă fastuoaă în New Orleans în luna noiembrie a aceluiași an.

Sportiva a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară în luna mai a anului trecut, iar în august a născut o fetiță pe nume Adira.

Soțul și fiicele lui Williams au apărut în mai multe videoclipuri și fotografii distribuite pe contul ei de Instagram în ultimul timp. Vedeta este mai fericită ca niciodată cu viața de familie pe care o are.

Fosta sportivă profesionistă a vorbit despre educație parentală în timpul unui interviu din 2022 pentru Business Insider. Acolo, sportiva a declarat că este foarte apropiată de fiica ei cea mare.

„Vinovația mamei este reală. Întotdeauna mă simt atât de vinovată când fac ceva pe cont propriu. Sunt foarte activă cu fiica mea și a fost la fel și cu părinții noștri”, a spus ea.

Williams a declarat apoi că, deși era dedicată demersurilor sale profesionale, principala ei prioritate a fost bunăstarea celor dragi.

„Mi-am stabilit limite foarte bune, dar după muncă, mă duc direct la fiica mea”.

În trecut, Serena a povestit pe Twitter că deși nu-i este ușor să recunoască, după ce a luat o pauză de la tenis, viața nu a fost ușoară pentru ea. Sportiva simte ca pe o provocare să ai timp liber. Serena și-a petrecut toată viața pregătindu-se pentru următorul turneu sau meci. Ea a mai spus că a fost într-o competiție constantă, iar acum se dedică mai mult vieții personale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×