Reclamă

Shakira a fost fotografiată la Art Basel Miami. Ieșirea ei are loc după o tranzacție de milioane de dolari către fiscul spaniol

Shakira a fost fotografiată la Art Basel Miami. Ieșirea ei are loc după o tranzacție de 15 milioane de dolari către fiscul spaniol. Vedeta a ajuns la un acord cu procurorii spanioli în prima zi a procesului pentru fraudă fiscală. În acest fel, ea a evitat pedeapsa cu închisoarea.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 decembrie 2023, 7:42

Shakira a fost văzută recent privind lucrări de artă la Art Basel Miami Beach, la avanpremiera VIP a târgului de artă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a fost fotografiată la Art Basel Miami

Cântăreața a încheiat recent o înțelegere în ziua deschiderii procesului ei din Barcelona. Tranzacția a fost de 15 milioane de dolari pentru a scăpa de acuzațiile de fraudă fiscală. Ea a evitat închisoarea în acest caz după ce și-a menținut nevinovăția timp de cinci ani.

Fotografii au văzut-o pe vedetă la târgul de artă cu un presupus bodyguard. Bărbatul a ținut la distanță orice persoană care încerca să facă fotografii nedorite.

Shakira, cu un bodyguard, la o expoziție de artă
Ieșirea ei are loc după o tranzacție de 15 milioane de dolari către fiscul spaniol / Profimedia Images

Cântăreața „Hips Don’t Lie” a fost văzută privind cu atenție și înregistrând un videoclip cu o lucrare din 2023 a artistei Mickalene Thomas, intitulată „High Priestess”, la galeria Levy Gorvy Dayan.

Reclamă

S-a dovedit totuși că lucrarea de 500.000 de dolari s-a vândut deja. Un membru al personalului a fost văzut apoi arătându-i artistei alte opțiuni de la Thomas, care erau disponibile.

Shakira a fost văzută de asemenea plimbându-se prin Art Basel Miami alături de nume mari precum Serena Williams și supermodelul Cindy Crawford. La eveniment au fost și colecționarii de artă Peter Brant, Tico Mugrabi și Steve Wynn.

Shakira a ajuns la o înțelegere cu autoritățile spaniole

Reclamă

Conform acordului recent al Shakirei în cazul fiscal din Spania, ea a primit o pedeapsă de trei ani cu suspendare și o amendă de 7,6 milioane de dolari. Ea a spus într-o declarație a acordului: „Am luat decizia de a rezolva în cele din urmă această problemă pentru interesul copiilor mei. Ei nu vor să-și vadă mama sacrificându-și bunăstarea personală în această luptă”, deși ea a spus că ar fi câștigat dacă ar fi continuat cazul.

Potrivit autorităților spaniole, Shakira a stat mai mult de jumătate dintre anii pentru care e anchetată în Spania. Procuratura a decis că ea a dost rezidentă, deși artista nu și-a declarat veniturile în Spania. De asemenea, autoritățile mai susțin că o proprietate din Barcelona, cumpărată în mai 2012, a servit drept locuinţă de familie.

Shakira, care acum are 46 de ani, a stat timp de 11 ani în Spania alături de fotbalistul Gerard Pique, fostul jucător al Barcelonei. Cei doi au împreună doi copii, deși nu s-au căsătorit niciodată în mod oficial. Vedeta a lansat mai multe atacuri la adresa fotbalistului după ce a aflat că a înșelat-o. Shakira nu mai are o relație bună nici cu părinții lui.

Vedeta s-a mutat la Miami alături de cei doi copii după separare.

Autorităţile spaniole au mai pus sub urmărire şi alte mari celebrităţi pentru evaziune fiscală. Printre ei s-a numărat și jucătorul de fotbal Cristiano Ronaldo, argentinianul Lionel Messi şi jucătorul hispano-britanic Diego Costa. Toţi au ajuns la o înţelegere şi au plătit amenzi mari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×