Reclamă

Shakira a fost fotografiată la Art Basel Miami. Ieșirea ei are loc după o tranzacție de milioane de dolari către fiscul spaniol

Shakira a fost fotografiată la Art Basel Miami. Ieșirea ei are loc după o tranzacție de 15 milioane de dolari către fiscul spaniol. Vedeta a ajuns la un acord cu procurorii spanioli în prima zi a procesului pentru fraudă fiscală. În acest fel, ea a evitat pedeapsa cu închisoarea.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 decembrie 2023, 7:42

Shakira a fost văzută recent privind lucrări de artă la Art Basel Miami Beach, la avanpremiera VIP a târgului de artă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a fost fotografiată la Art Basel Miami

Cântăreața a încheiat recent o înțelegere în ziua deschiderii procesului ei din Barcelona. Tranzacția a fost de 15 milioane de dolari pentru a scăpa de acuzațiile de fraudă fiscală. Ea a evitat închisoarea în acest caz după ce și-a menținut nevinovăția timp de cinci ani.

Fotografii au văzut-o pe vedetă la târgul de artă cu un presupus bodyguard. Bărbatul a ținut la distanță orice persoană care încerca să facă fotografii nedorite.

Shakira, cu un bodyguard, la o expoziție de artă
Ieșirea ei are loc după o tranzacție de 15 milioane de dolari către fiscul spaniol / Profimedia Images

Cântăreața „Hips Don’t Lie” a fost văzută privind cu atenție și înregistrând un videoclip cu o lucrare din 2023 a artistei Mickalene Thomas, intitulată „High Priestess”, la galeria Levy Gorvy Dayan.

Reclamă

S-a dovedit totuși că lucrarea de 500.000 de dolari s-a vândut deja. Un membru al personalului a fost văzut apoi arătându-i artistei alte opțiuni de la Thomas, care erau disponibile.

Shakira a fost văzută de asemenea plimbându-se prin Art Basel Miami alături de nume mari precum Serena Williams și supermodelul Cindy Crawford. La eveniment au fost și colecționarii de artă Peter Brant, Tico Mugrabi și Steve Wynn.

Shakira a ajuns la o înțelegere cu autoritățile spaniole

Reclamă

Conform acordului recent al Shakirei în cazul fiscal din Spania, ea a primit o pedeapsă de trei ani cu suspendare și o amendă de 7,6 milioane de dolari. Ea a spus într-o declarație a acordului: „Am luat decizia de a rezolva în cele din urmă această problemă pentru interesul copiilor mei. Ei nu vor să-și vadă mama sacrificându-și bunăstarea personală în această luptă”, deși ea a spus că ar fi câștigat dacă ar fi continuat cazul.

Potrivit autorităților spaniole, Shakira a stat mai mult de jumătate dintre anii pentru care e anchetată în Spania. Procuratura a decis că ea a dost rezidentă, deși artista nu și-a declarat veniturile în Spania. De asemenea, autoritățile mai susțin că o proprietate din Barcelona, cumpărată în mai 2012, a servit drept locuinţă de familie.

Shakira, care acum are 46 de ani, a stat timp de 11 ani în Spania alături de fotbalistul Gerard Pique, fostul jucător al Barcelonei. Cei doi au împreună doi copii, deși nu s-au căsătorit niciodată în mod oficial. Vedeta a lansat mai multe atacuri la adresa fotbalistului după ce a aflat că a înșelat-o. Shakira nu mai are o relație bună nici cu părinții lui.

Vedeta s-a mutat la Miami alături de cei doi copii după separare.

Autorităţile spaniole au mai pus sub urmărire şi alte mari celebrităţi pentru evaziune fiscală. Printre ei s-a numărat și jucătorul de fotbal Cristiano Ronaldo, argentinianul Lionel Messi şi jucătorul hispano-britanic Diego Costa. Toţi au ajuns la o înţelegere şi au plătit amenzi mari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×