Reclamă

Shakira este criticată că a împins o femeie. Imaginile cu artista care au stârnit păreri împărțite pe internet

Shakira este criticată că a împins o femeie. Au apărut imaginile care arată că artista are și momente în care nu e prea prietenoasă. Videoclipul controversat este viral pe internet și sunt persoane care susțin că nu îi face deloc cinste vedetei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 octombrie 2023, 6:51

De-a lungul carierei sale, Shakira a fost o artistă care a fost apropiată de fanii ei. Cu toate acestea, acest lucru a fost pus la îndoială după ce a reapărut un videoclip. Imaginile o arată pe cântăreață împingând o femeie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira este criticată că a împins o femeie

În clipul despre care nu se știe unde a fost filmat și nici contextul, se văd mai multe persoane care așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe vedetă. În imagini sunt polițiști care înconjoară zona pentru a se asigura că lucrurile sunt ținute sub control. Cu toate acestea, o femeie reușește să se apropie foarte mult de cântăreață și o înregistrează cu telefonul mobil.

Acela este momentul în care Shakira pare să o împingă, apucând-o de braț, înainte de a se apropia de alți fani zâmbind. Atitudinea Shakirei a generat însă opinii diverse chiar și printre cei care o admiră.

Videoclipul controversat care circulă pe TikTok a devenit viral și a generat opinii mixte. Unii oameni au numit-o pe Shakira nepoliticosă și neprietenoasă din cauza comportamentului ei: „E clar că poți vedea și faptul că a greșit, pare o divă”, „O iubesc pe Shaki, dar a fost foarte greșit din partea ei să facă asta”, au fost numai câteva dintre comentarii.

Reclamă

În timp ce unii nu au fost mulțumiți de comportamentul Shakirei, alții au venit în apărarea ei.

„Încă o iubim pe Shakira, uneori lucrurile nu sunt așa cum par”, a postat un fan. „Hahaha nu mai crea dramă, asta nu este nimic”, a postat un altul.

Sunt persoane care cred că femeia a fost de vină că s-a apropiat prea mult de cântăreață, potrivit El Tiempo. Cu toate acestea, se pare că femeia se afla în interiorul clădirii pe care Shakira a părăsit-o, ceea ce înseamnă că s-ar fi întâlnit anterior, deoarece ea se află de cealaltă parte a barierei poliției și nu este atât de deranjată după ce cântăreața o împinge.

Reclamă

Comportamentul Shakirei a mai fost criticat în trecut

În urmă cu ceva timp, Shakira a fost în atenția fanilor tot cu o situație similară. Atunci, artista și-a enervat fanii după ce a refuzat să stea la o coadă formată din copii și părinți care așteptau în liniște să intre la Turnul Terorii din Barcelona. Incidentul a avut loc anul trecut în preajma sărbătorii de Halloween.

Mai multe surse de știri au susținut că artista a trecut în fruntea cozii, în timp ce alte familii au așteptat mai bine de o oră.

Un martor ocular, care este un reporter local, a declarat pentru Socialité că Shakira a apărut brusc împreună cu cei doi copii ai săi, Milan, 9 ani, și Sasha, 7. Un agent de securitate le-a făcut loc să treacă înaintea tuturor celor care așteptau de zeci de minute.

„Ce fel de exemplu este acesta pentru copiii ei?”, a spus un reporter care a fost prezent. „Că de la o vârstă atât de fragedă, ei învață că pot ajunge în fața tuturor când nu este necesar”. Jurnalista Silvia Taulés a postat, de asemenea, imagini pe Twitter în care artista apărea alături de cei doi copii la eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×