Reclamă

Jimmy Butler a rupt tăcerea despre relația cu Shakira. Jucătorul NBA a pus capăt tuturor zvonurilor

Jimmy Butler a rupt tăcerea despre relația cu Shakira. Jucătorul NBA a pus capăt tuturor zvonurilor. Sportivul a spus despre cântăreață că e „incredibilă” și a mai adăugat că fiii ei sunt „mari fani ai baschetului”, în cel mai recent interviu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 octombrie 2023, 7:04

Jimmy Butler a rupt tăcerea în legătură cu zvonurile că se întâlnește cu Shakira, în vârstă de 46 de ani, într-un nou interviu. Starul NBA, în vârstă de 34 de ani, care joacă la Miami Heat, și cântăreața au fost văzuți împreună în iulie. Acest lucru a stârnit imediat speculații că ar putea exista o nouă poveste de dragoste între ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jimmy Butler a rupt tăcerea despre relația cu Shakira

„Este o ființă umană incredibilă și un talent incredibil. Nu știi niciodată ce fac oamenii, așa că doar se inventează lucruri”, a spus Jimmy pentru Rolling Stone.

„Doar pentru că suntem prieteni, ea locuiește în Miami, iar fiii ei sunt mari fani ai baschetului, asta nu înseamnă că ne întâlnim”, a continuat el, referindu-se la fiii Shakirei, Milan, de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 7 ani.

„Doar pentru că oamenii se văd nu înseamnă că se întâlnesc în sens amoros. Dar aceste întâlniri le oferă tuturor despre ce să vorbească, așa că iau subiectul și fug cu el. Este foarte, foarte cool și asta e tot ce am!”

Cele mai recente comentarii ale lui Jimmy despre statutul său în relația cu Shakira vin la mai puțin de două luni după ce Us Weekly a scris că se „apropie” și le face plăcere să se cunoască.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Shakira, alături de cei doi copii ai ei, pe covorul roz de la MTV VMA 2023
Shakira a avut o apariție de senzație pe covorul roz al MTV VMA 2023 / Profimedia Images

„Ei s-au apropiat progresiv în ultimele câteva săptămâni”, a declarat o sursă pentru presă. „Jimmy o face pe Shakira să zâmbească și îi face foarte plăcere să-l cunoască la un nivel mai profund.”

Reclamă

Sursa a mai spus, de asemenea, că Jimmy e „diferit de ceilalți bărbați” cu care Shakira s-a întâlnit în trecut. „Ea apreciază modul în care preia conducerea relației”, a adăugat persoana din interior. „El este cel care face planuri cu ea, o urmărește și o face să se simtă apreciată.”

Ce au declarat surse ale tabloidelor despre Shakira și Jimmy Butler

Persoana care și-a păstrat anonimă identitatea a continuat spunând că, deși o iau încet, Shakira este „cu siguranță deschisă să vadă unde merg lucrurile” în viitor. „Este prea devreme pentru a spune dacă există potențial pe termen lung acolo”, au adăugat ei.

Înainte ca Shakira să fie văzută petrecând cu Jimmy, ea a ținut prima pagină a tabloidelor cu despărțirea de Gerard. Separarea au confirmat-o în iunie 2022. Cei doi foști parteneri erau împreună de 11 ani și au doi băieți împreună.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim”, a spus cuplul într-o declarație la acea vreme. „Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectați confidențialitatea. Multumesc pentru intelegere.”

Ulterior, despre Shakira s-a mai scris că ar fi fost curtată de Tom Cruise. Chiar dacă nu s-a legat nimic mai multe între ei, sursele presei internaționale au spus că actorul era fascinat de ea. Ulterior, se pare că artista a mai petrecut și în compania lui Lewis Hamillton, dar nici aici lucrurile nu au mers mai departe de distracție.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×