Reclamă

Megan Thee Stallion și Justin Timberlake au avut un schimb aprins de replici. Ce s-a întâmplat între cei doi în culisele MTV VMA 2023

Megan Thee Stallion și Justin Timberlake au avut un schimb aprins de replici. Ce s-a întâmplat între cei doi în culisele MTV VMA 2023. Într-un videoclip care circulă online, artista, al cărui nume real este Megan Pete, părea să fie enervată pe Timberlake. Presupusul conflict pare că a început în timp ce Timberlake trecea pe lângă ea în culise.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 septembrie 2023, 12:07

Interpreta „Savage” poate fi văzută ridicând degetul. Ea a fost filmată vorbind destul de răspicat cu Timberlake, care era cu colegii săi de trupă *NSYNC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Thee Stallion și Justin Timberlake au avut un schimb aprins de replici

Cu toate acestea, mai multe surse au declarat pentru PageSix că scurta lor întâlnire a fost orice altceva decât o ceartă aprinsă.

„Meg îl iubește pe Justin”, spune o sursă. „Ea spunea: . Era prima dată când se întâlneau și era entuziasmată.” O a doua sursă a oferit o explicație ușor diferită pentru reacția ei. „Megan nu a vrut ca aceasta să fie prima ei întâlnire cu Justin Timberlake, așa că a spus Nu, nu, nu ne-am mai văzut niciodată „, a declarat martorul ocular.

Reprezentanții lui Timberlake și ai lui Megan nu au răspuns până acum până la solicitarea presei internaționale de a oferi un răspuns.

Reclamă

Timberlake, în vârstă de 42 de ani, s-a reunit cu colegii săi membri *NSYNC, JC Chasez, Lance Bass, Chris Kirkpatrick și Joey Fatone, la Prudential Center din Newark, N.J., după săptămâni întregi de zvonuri că grupul pop are un nou proiect în lucru.

Mulțimea a izbucnit în urale când trupa de băieți a urcat împreună pe scena VMA. Acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată după mai bine de 10 ani. Taylor Swift a fost deosebit de încântată de reuniunea lor pe scenă.

„Nu mă descurc bine să trec de la asta la asta”, a spus ea în timp ce accepta trofeul pentru Cel mai bun videoclip pop de la cei cinci băieți. „Ce se va întâmpla acum? Ei vor face ceva și trebuie să știu ce este”.

Reclamă

MTV VMA 2023 a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului

Între timp, Megan, în vârstă de 28 de ani, a fost la evenimentul de premiere pentru a interpreta noul single al ei și al lui Cardi B, „Bongos”. Spectacolul a început cu Cardi coborând pe scenă deasupra unei mingi de diamant uriașe.

Câștigătorii MTV Video Music Awards 2023 au fost anunțați în cadrul unei gale spectaculoase. Aceasta a avut loc pe un stadion din Newark, New Jersey. Taylor Swift și Shakira au plecat acasă cu o mulțime de premii. Swift a fost nominalizată la nici mai mult nici mai puțin de 11 categorii. Pe nouă dintre ele le-a și câștigat.

Shakira a fost onorată la MTV VMA 2023 cu un premiu pentru întrega sa carieră. Ea a acceptat cu multe emoții Video Vanguard, cel mai important premiu al serii.

„Mulţumesc echipei de la MTV. Vă mulţumesc pentru că aţi jucat un rol atât de important în cariera mea. Se întâmplă asta de când aveam 18 ani”, a declarat artista de origine columbiană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×