Reclamă

Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți

Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și pentru comportament. Ei i-au deranjat atât de cei dragi, dar și de localnici.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 septembrie 2023, 7:44

Cu toate acestea, Kanye West și „soția” sa, Bianca Censori, au continuat să manifeste un comportament inadecvat, când au ieșit recent în Florența, Italia. Pe fondul informațiilor că prietenii lui Censori sunt „extrem de îngrijorați” de aparițiile ei din ultimele săptămâni, arhitectul Yeezy, care seamănă cu fosta soție a lui West, Kim Kardashian, a întors din nou toate privirile cu ținuta sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia

Tânăra australiană în vârstă de 28 de ani a purtat de această dată un top fără bretele, asemănător sutienului. În plus, ea a purtat dresuri asortate și a ieșit pe stradă cu tocuri înalte, transparente.
Părul ei scurt și strălucitor, de culoare neagră, era aranjat cu cărare pe o parte și dat pe spate, după urechi, scrie DailyMail.

Spre deosebire de ea, rapperul de 46 de ani devenit designer era îmbrăcat din cap până în picioare în haine negre largi. Censori a purtat mai mulți cercei pe o singură ureche și doar două inele la mâna stângă.

Censori era însă machiată frumos și îi scotea în evidență trăsăturile uimitoare ale chipului. În schimb, fața lui West abia se vedea. Capul lui a fost tot timpul acoperit de o glugă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Bianca Censori, într-o ținută îndrăzneață, alături de Kanye West, în Veneția
Kanye West și „soția” sa, Bianca Censori, au continuat să manifeste un comportament inadecvat / Profimedia Images

Rapper-ul purta o pereche de ochelari de soare din onix. Tot ceea au putut surprinde fotografii a fost doar o mică parte din nas. După cum a devenit un obicei în ultimele luni, designerul Yeezy a lăsat pantofii deoparte. El a ieșit pe stradă doar în șosete negre.

Prietenii soției lui Kanye sunt îngrijorați pentru ce se întâmplă

Reclamă

Ieșirea cuplului a venit după ce prietenii lui Censori au dezvăluit că sunt „extrem de îngrijorați” de comportamentul ei bizar din ultimele luni. Ei se tem că rapperul o manipulează într-o versiune „radicalizată” a fostei sale soții Kardashian.

Perechea a stârnit scandal după scandal în Italia. Controversa a atins noi culmi atunci când cei doi au fost surprinși în timpul unei plimbări cu barca în Veneția. Atunci rapperul și-a lăsat posteriorul la vedere.

Comportamentul lor bizar a stârnit furie din partea localnicilor italieni. A declanșat și o anchetă a poliției cu privire la atitudinea lor pe barcă. În același timp, acțiunea lor a stârnit o îngrijorare gravă din partea cercului de prieteni al Biancai. Aceștia insistă că aceasta nu este cine e ea cu adevărat, ci mai degrabă un rezultat al influenței lui Kanye.

„Bianca este blocată. Prietenii ei încearcă să o salveze, dar nimeni nu poate din cauza blocajelor pe care Kayne le-a pus în jurul ei”, a declarat un prieten apropiat al Biancai pentru DailyMail.com.

„Toată lumea este extrem de îngrijorată. Aceasta nu este cine este ea. Este o persoană incredibil de deschisă și plină de viață. Dar ea nu are pe nimeni acum și este înfricoșător.”

Bianca Censori și Kanye West sunt anchetați în Italia

Cei doi au fost investigați de poliția din Italia după ce au fost surprinși de camerele de filmat în poziții compromițătoare în timpul unui tur cu barca.

Censori a fost văzută așezată între picioarele rapperului, cu capul în poala lui. Fotografiile sunt destul de alarmante din cauza faptului că pantalonii rapperului erau descheiați, dovadă fiind faptul că întregul spate i-a fost expus.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul taxiului în care se aflau. Este de așteptat să fie audiat în următoarele zile în legătură cu ce anume a văzut pe ambarcațiune. Poliția le cere și fotografilor să predea imaginile.

O sursă din poliția de la Veneția a declarat pentru MailOnline.com: „Există standarde de decor public care trebuie respectate atât de turiști, cât și de localnici. Orice încălcare este aspru pedepsită”.

„Imaginile arată clar cuplul într-o stare de intimitate. Dacă procurorul local decide să depună acuzare atunci vom sesiza cuplul, cel mai probabil prin ambasadele relevante. Infracțiunea cercetată este faptă contrară decenței publice care se pedepsește cu sancțiune administrativă.”

Oficialii venețieni și-au exprimat, de asemenea, indignarea având în vedere că orașul emite amenzi pentru infracțiuni precum înotul în canale, picnicuri în aer liber și întinsul pe treptele clădirilor publice.

Elisabetta Pesce, consilier pentru securitate publică la Veneția, a declarat pentru MailOnline: „Fără nicio umbră de îndoială, ceea ce am văzut de la cuplu a fost o lipsă de respect pentru Veneția, care este cel mai încântător oraș din lume”.

Bianca Censori lucrează pentru Yeezy din anul 2020

Censori s-a alăturat echipei Yeezy în noiembrie 2020. Ea este listată ca șef de arhitectură pentru brand pe pagina ei de LinkedIn. Femeia de afaceri a fost crescută în Melbourne și a obținut o diplomă în arhitectură la o universitate de acolo.

După absolvire, Bianca a devenit pentru scurt timp consultant de design înainte de a începe să lucreze ca student arhitect timp de trei ani. Apoi a absolvit un master în capitala Australiei din 2019 până în 2020. Ulterior s-a mutat în Los Angeles pentru a lucra la Yeezy.

West și-a onorat „soția” cu lansarea în decembrie 2022 a piesei Censori Overload, o piesă cu numele de familie al Biancăi.

În ianuarie, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă, dar s-a speculat că nu este o căsătorie legală. West, care a suferit o lovitură adusă statutului său social și profesional după ce a făcut comentarii antisemite în toamna trecută, lucrează pentru o revenire.

The Sun a raportat că a închiriat un showroom de 7.400 de metri pătrați pe Melrose Avenue din Los Angeles. Acesta va servi drept sediu Yeezy. Clădirea se află la doar câteva uși distanță de un magazin Adidas. Compania și-a încheiat colaborarea cu Kanye anul trecut, după ce acesta a făcut remarcile antisemite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×