Reclamă

Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire

Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa s-a făcut remarcată. Atitudinea ei este cea care atrage atenția mereu chiar și atunci când poartă haine casual.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 septembrie 2023, 7:04

Prințesa Kate a optat pentru un look diferit când s-a alăturat Prințului William la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o slujbă emoționantă care comemora prima aniversare a morții Reginei Elisabeta a II-a la Catedrala St Davids, Prințul și Prințesa de Wales s-au bucurat de o excursie la o fermă locală de alge marine. Acolo au descoperit mai multe despre munca de salvare a RNLI.

Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport

Prințesa Kate și-a schimbat rochia și pălăria Eponine cu un look mai casual și foarte practic. Soția Prințului William a optat pentru blugi skinny negri asortați cu pantofi sport Veja Campo. Practic e alegerea de bază a garderobei oricărui adolescent din zilele noastre.

Fanii adoră să o vadă pe Prințesa Kate purtând haine obișnuite și că nu este deloc arogantă atunci când iese în public. Kate și-a combinat blugii cu un tricou alb basic și o haină impermeabilă bej.

Ea și-a coafat părul brunet într-un coc pe care îl purtase și la evenimentele din ziua respectivă. Cu toate acestea, ea și-a schimbat cerceii cu perle moștenire de la Regina Elisabeta cu ceva mai discret.

Reclamă

A fost o zi de neuitat pentru comandantul adjunct al lui St Davids, Judd Kohler și membrul echipajului Ellen Evans.

Copiii lor, Isla Kohler, în vârstă de patru ani, și fratele ei Albert, în vârstă de doi ani, i-au dăruit prințesei Kate flori la sfârșitul vizitei.

Momentul emoționant a fost surprins de cameră, iar Kate a fost de asemenea vorbind frumos cu cei doi micuți.

Reclamă

Ce a spus managerul operațiunilor cu bărci de salvare RNLI despre Kate și William

Managerul operațiunilor cu bărci de salvare RNLI, John Williams, a fost încântat de vizita regală și de lumina reflectoarelor care a strălucit asupra organizației caritabile RNLI, a cărei misiune este de a salva vieți pe mare.

Voluntarii organizației oferă un serviciu de căutare și salvare de 24 de ore pe coasta Regatului Unit și a Republicii Irlanda.

El a spus entuziasmat: „A fost o mare plăcere să le urez bun venit Prințului și Prințesei de Wales în stația noastră de bărci de salvare. Erau cu adevărat interesați de munca RNLI și au petrecut timp vorbind cu voluntarii despre diferitele lor roluri”.

„Cuplul regal a fost invitat la bordul bărcii de salvare din clasa Tamar. Au putut vedea coasta noastră uimitoare dintr-o perspectivă diferită. A fost minunat să le arătăm Altețelor Lor Regale cum ne recuperăm barca de salvare pe rampă. Au descoperit și operațiunile de zi cu zi.

Voluntarii noștri sunt foarte mândri de ceea ce fac ei. Întâlnirea prințului și a prințesei a fost o adevărată onoare și ceva ce niciunul dintre ei nu va uita.”

Vizita a fost cu atât mai specială pentru Prințul William. El a fost pilot de elicopter de căutare și salvare RAF, staționat lângă Anglesey. Rolul său a inclus lucrul cu echipajul bărcii de salvare a RNLI.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×