Reclamă

Shakira a dezvăluit totul despre despărțirea de Pique: „Am crezut că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a o completa”

Shakira a dezvăluit totul despre despărțirea de Pique: „Am crezut că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a o completa”. Artista columbiană a vorbit despre modul în care lumea ei s-a prăbușit după despărțirea de tatăl copiilor ei.

Publicat: 1 martie 2023, 7:05

Momentul adevărului a sosit pentru Shakira. Cântăreața columbiană a oferit al doilea interviu de la despărțirea de Gerard Pique la sfârșitul anului trecut. Într-o conversație cu jurnalistul mexican Enrique Acevedo de la Televisa, aceasta a explicat cum a afectat-o despărțirea. Mai ales că acest lucru s-a întâmplat din cauza infidelității.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a dezvăluit totul despre despărțirea de Pique

Ea a declarat că a trebuit să învețe să se repună pe picioare după ceva ce părea o tragedie în viața ei personală. Interviul a generat așteptări mari, întrucât a avut premiera la televiziunea mexicană, pe YouTube și streaming. Un număr mare de persoane au urmărit materialul și au fost interesate de aflarea adevărului, scrie marca.com.

Interviul a fost înregistrat la Barcelona săptămâna trecută. Premiera a fost programată luni seara, pe data de 27 februarie, potrivit jurnalistului.

În primul fragment al discuției, Shakira a vorbit mult despre dorința ei ca femeile să își poată spune poveștile și să se sprijine reciproc.

Gerard Pique alături de Shakira și fiul lor Milan la un meci de fotbal din 2013
Gerard Pique este intens criticat de fani pentru felul în care are grijă de copiii săi / Getty Images
Reclamă

Cât de important este sprijinul emoțional pentru Shakira

„Prin cântecele mele am simțit întotdeauna datoria de a-mi folosi vocea și de a o împrumuta celor care nu pot vorbi”, a spus Shakira. „Mi-am dat seama că femeile se află într-un moment cheie pentru societate. Într-un punct în care sprijinul pe care îl putem primi una de la cealaltă este foarte relevant. Și așa cum spunea Madeleine Albright, secretarul de stat al SUA: Există un loc rezervat în iad pentru acele femei care nu îi susțin pe ceilalți”.

Shakira a oferit și versiunea ei despre modul în care succesul melodiei „Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53” i-a schimbat viața.

Reclamă

„Sunt chiar în centrul dezbaterii din cauza acestui cântec”, a spus Shakira.

Shakira a declarat că melodia este o expresie brută a ceea ce a simțit după despărțirea de fostul fotbalist. Ea a dezvăluit, de asemenea, impactul pe care l-a suferit când și-a văzut viața de cuplu stricată. Atunci i s-a năruit visului unei familii fericite.

„Am cumpărat și povestea că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a se desăvârși, o familie”, a spus Shakira. „Am avut și eu acel vis de a avea o familie. În care copiii să aibă un tată și o mamă sub același acoperiș. Nu toate visele din viață sunt împlinite. Dar viața găsește o modalitate de a te compensa cumva. Cred că cu mine a compensat mai mult cu acești doi copii minunați care mă umplu de dragoste în fiecare zi. Am constatat de asemenea că acea fabulă în care o femeie are nevoie de un bărbat este falsă”.

Shakira recunoaște dependența emoțională

Shakira a vorbit și despre modul în care trebuie să-și reconstruiască viața personală după ce nu mai este dependentă emoțional de Pique.

„Întotdeauna am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să mărturisesc”, a spus ea. „Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că am reușit să înțeleg acea poveste dintr-o altă perspectivă. Astăzi simt că sunt suficient pentru mine. Cred că atunci când o femeie se confruntă cu atacurile vieții, iese mai puternică. Când iese mai puternică este pentru că și-a cunoscut propriile slăbiciuni, își acceptă vulnerabilitatea, exprimând ceea ce simte, acea durere, pentru că se spune că „opusul depresiei este expresia”. Am reușit să simt că sunt suficientă, ceva ce credeam că nu voi putea face niciodată. Acum mă simt completă.”

„Simt că depind de mine. Mai am doi copii care depind de mine. Simt că trebuie să fiu mai puternică decât o leoaică, dar pentru ca acea forță să fie adevărată trebuie să fie rezultatul trăirii unui doliu de acceptare, de tolerare a frustrării. De a accepta că există lucruri pe care nu le dorești. Că sunt vise care sunt rupte, că trebuie să ridici bucățele mici de pe pământ și să te reconstruiești.”

Shakira îl venerează pe Bizarrap pentru ajutorul pe care i l-a acordat

În cele din urmă, Shakira a vorbit despre ajutorul artistic pe care i l-a dat Bizarrap pentru a-și exprima durerea și a o transforma în Music Sessions #53, care a devenit un hit de succes la nivel mondial.

„Cineva a trebuit să facă o poză cu ziua în care am lucrat cu Bizarrap”, a spus Shakira. „Un înainte și după pentru că am intrat într-un fel în studio și am ieșit în altul. Este unul dintre acele lucruri pentru care îi sunt recunoscătoare lui Biza, că mi-a dat acel spațiu, acea oportunitate de a mă elibera și da, a fost o ieșire grozavă pentru propriul meu proces de recuperare. Cred că aș fi fost într-un loc foarte diferit dacă nu aș fi avut ocazia să mă exprim cu acel cântec”.

Shakira a lansat recent o altă melodie cu colegul artist columbian Karol G. Și aceasta se referă la despărțirea de Pique.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×