Reclamă

Shakira a dezvăluit totul despre despărțirea de Pique: „Am crezut că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a o completa”

Shakira a dezvăluit totul despre despărțirea de Pique: „Am crezut că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a o completa”. Artista columbiană a vorbit despre modul în care lumea ei s-a prăbușit după despărțirea de tatăl copiilor ei.

Publicat: 1 martie 2023, 7:05

Momentul adevărului a sosit pentru Shakira. Cântăreața columbiană a oferit al doilea interviu de la despărțirea de Gerard Pique la sfârșitul anului trecut. Într-o conversație cu jurnalistul mexican Enrique Acevedo de la Televisa, aceasta a explicat cum a afectat-o despărțirea. Mai ales că acest lucru s-a întâmplat din cauza infidelității.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a dezvăluit totul despre despărțirea de Pique

Ea a declarat că a trebuit să învețe să se repună pe picioare după ceva ce părea o tragedie în viața ei personală. Interviul a generat așteptări mari, întrucât a avut premiera la televiziunea mexicană, pe YouTube și streaming. Un număr mare de persoane au urmărit materialul și au fost interesate de aflarea adevărului, scrie marca.com.

Interviul a fost înregistrat la Barcelona săptămâna trecută. Premiera a fost programată luni seara, pe data de 27 februarie, potrivit jurnalistului.

În primul fragment al discuției, Shakira a vorbit mult despre dorința ei ca femeile să își poată spune poveștile și să se sprijine reciproc.

Gerard Pique alături de Shakira și fiul lor Milan la un meci de fotbal din 2013
Gerard Pique este intens criticat de fani pentru felul în care are grijă de copiii săi / Getty Images
Reclamă

Cât de important este sprijinul emoțional pentru Shakira

„Prin cântecele mele am simțit întotdeauna datoria de a-mi folosi vocea și de a o împrumuta celor care nu pot vorbi”, a spus Shakira. „Mi-am dat seama că femeile se află într-un moment cheie pentru societate. Într-un punct în care sprijinul pe care îl putem primi una de la cealaltă este foarte relevant. Și așa cum spunea Madeleine Albright, secretarul de stat al SUA: Există un loc rezervat în iad pentru acele femei care nu îi susțin pe ceilalți”.

Shakira a oferit și versiunea ei despre modul în care succesul melodiei „Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53” i-a schimbat viața.

Reclamă

„Sunt chiar în centrul dezbaterii din cauza acestui cântec”, a spus Shakira.

Shakira a declarat că melodia este o expresie brută a ceea ce a simțit după despărțirea de fostul fotbalist. Ea a dezvăluit, de asemenea, impactul pe care l-a suferit când și-a văzut viața de cuplu stricată. Atunci i s-a năruit visului unei familii fericite.

„Am cumpărat și povestea că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a se desăvârși, o familie”, a spus Shakira. „Am avut și eu acel vis de a avea o familie. În care copiii să aibă un tată și o mamă sub același acoperiș. Nu toate visele din viață sunt împlinite. Dar viața găsește o modalitate de a te compensa cumva. Cred că cu mine a compensat mai mult cu acești doi copii minunați care mă umplu de dragoste în fiecare zi. Am constatat de asemenea că acea fabulă în care o femeie are nevoie de un bărbat este falsă”.

Shakira recunoaște dependența emoțională

Shakira a vorbit și despre modul în care trebuie să-și reconstruiască viața personală după ce nu mai este dependentă emoțional de Pique.

„Întotdeauna am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să mărturisesc”, a spus ea. „Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că am reușit să înțeleg acea poveste dintr-o altă perspectivă. Astăzi simt că sunt suficient pentru mine. Cred că atunci când o femeie se confruntă cu atacurile vieții, iese mai puternică. Când iese mai puternică este pentru că și-a cunoscut propriile slăbiciuni, își acceptă vulnerabilitatea, exprimând ceea ce simte, acea durere, pentru că se spune că „opusul depresiei este expresia”. Am reușit să simt că sunt suficientă, ceva ce credeam că nu voi putea face niciodată. Acum mă simt completă.”

„Simt că depind de mine. Mai am doi copii care depind de mine. Simt că trebuie să fiu mai puternică decât o leoaică, dar pentru ca acea forță să fie adevărată trebuie să fie rezultatul trăirii unui doliu de acceptare, de tolerare a frustrării. De a accepta că există lucruri pe care nu le dorești. Că sunt vise care sunt rupte, că trebuie să ridici bucățele mici de pe pământ și să te reconstruiești.”

Shakira îl venerează pe Bizarrap pentru ajutorul pe care i l-a acordat

În cele din urmă, Shakira a vorbit despre ajutorul artistic pe care i l-a dat Bizarrap pentru a-și exprima durerea și a o transforma în Music Sessions #53, care a devenit un hit de succes la nivel mondial.

„Cineva a trebuit să facă o poză cu ziua în care am lucrat cu Bizarrap”, a spus Shakira. „Un înainte și după pentru că am intrat într-un fel în studio și am ieșit în altul. Este unul dintre acele lucruri pentru care îi sunt recunoscătoare lui Biza, că mi-a dat acel spațiu, acea oportunitate de a mă elibera și da, a fost o ieșire grozavă pentru propriul meu proces de recuperare. Cred că aș fi fost într-un loc foarte diferit dacă nu aș fi avut ocazia să mă exprim cu acel cântec”.

Shakira a lansat recent o altă melodie cu colegul artist columbian Karol G. Și aceasta se referă la despărțirea de Pique.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×