Reclamă

Gerard Pique este criticat pentru felul în care își îngrijește copiii. Fotbalistul și-a lăsat băieții să aștepte în ploaie

Gerard Pique este criticat pentru felul în care își îngrijește copiii. Fotbalistul a fost filmat în timp ce și-a lăsat băieții să aștepte în ploaie. Paparazzi nu l-au scăpat din priviri pe fostul iubit al Shakirei. Se pare că acesta și-a petrecut o zi întreagă alături de cei doi băieți.

Publicat: 14 februarie 2023, 6:07

Fanii Shakirei îl critică dur pe Pique pentru felul în care se raportează la relația cu fosta parteneră, dar și grija față de cei doi băieți pe care îi au împreună. Pique este urmărit la fiecare pas, iar fiecare greșeală pe care o face este analizată în detaliu. De data aceasta, gestul său i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique este criticat pentru felul în care își îngrijește copiii

Gerard Pique a fost filmat în timp ce își lăsa băieții acasă. Fotbalistul s-a bucurat de o zi întreagă în compania copiilor pe care îi are alături de fosta parteneră. Pique a trebuit să-i lase pe Sasha și Milan acasă la Shakira.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pentru că nu și-a dorit să se vadă cu fosta parteneră, fotbalistul a ales să nu coboare din mașină. Acesta a deschis portbagajul mașinii și i-a lăsat pe cei doi băieți să-și ia bagajul singuri. Micuții au coborât din mașină și s-au grăbit să-și ridice echipamentul din mașina fotbalistului.

Reclamă

Sasha și Milan au mers apoi și au sunat la soneria de la poarta reședinței Shakirei. Vremea de afară nu a fost deloc prietenoasă. În timp ce Pique stătea în mașină, băieții săi așteptau în ploaie pentru a le fi deschisă poarta.

Fotbalistul nu a coborât din mașină ca să-i însoțească. Jurnaliștii l-au surprins pe Pique plecând în mare grabă de la reședința fostei sale partenere.

Conform publicației Marca, Shakira și Pique nu s-au întâlnit în acea seară. Fotbalistul și-a evitat fosta parteneră, cu riscul de a-și lăsa băieții să aștepte singuri în ploaie. Imaginile au ajuns virale în mediul online, iar fotbalistul nu a scăpat de critica dură a fanilor din întreaga lume.

Reclamă

Ce spun fanii despre comportamentul lui Pique

Gerard Pique pare că nu-și dorește să se întâlnească cu fosta partener. Fotbalistul s-a aflat deja în vizită la reședința cântăreței, însă Shakira l-a evitat complet pe Pique.

De data aceasta a preferat să rămână în mașină. Gestul său nu a scăpat criticilor. Filmulețele cu acesta în mașină au ajuns virale în mediul online. Fanii și-au arătat nemulțumirea în secțiunea de comentarii.

”Ce tată oribil. Nu și-a ajutat copiii să-și ia bagajul din mașină. Pur și simplu nu a utut să-și ia la revedere cu puțină iubire față de cei doi băieți. Bietul Milan abia a putut să-și țină singur bagajul”, a scris un utilizator în mediul online. Comentariile pline de sarcasm au apărut rapid și ele în secțiunea de pe platformele de socializare.

”Ce tată iubitor. Copiii își doresc doar să-și vadă mama mai repede”, a scris un alt utilizator pe rețelele sociale.

Gestul lui Pique ține acum primele pagini din presa internațională. Fotbalistul nu a făcut niciun comentariu cu privire la alegerea de a-și lăsa băieții să aștepte singuri în ploaie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×