Reclamă

Gerard Pique a fost filmat în compania Clarei Chia. Cei doi au zâmbit în timp ce se țineau de mână pe străzile Barcelonei

Gerard Pique a fost filmat în compania Clarei Chia. Cei doi au zâmbit în timp ce se țineau de mână pe străzile Barcelonei. Până acum câteva săptămâni Gerard Pique a fost văzut rar împreună cu noua sa parteneră, Clara Chia, după ce s-a confirmat că cei doi erau într-o relație de luni de zile.

Publicat: 8 februarie 2023, 7:16

Recent însă, cei doi au fost filmați zâmbind, ținându-se de mână și arătându-și dragostea plimbându-se pe străzile Barcelonei. Ambii au reacționat cu râsete la comentariile legate de atacul de anxietate pe care l-ar fi suferit Clara Chia în urmă cu doar câteva zile.

Gerard Pique a fost filmat în compania Clarei Chia

„Un atac de anxietate? Un atac de anxietate? Să ai un atac de anxietate este complicat. Te rog, pe bune”, a râs Gerard Pique la întrebarea unui jurnalist de la Europa Press.

Cei doi păreau foarte bine împreună, iar Gerard Pique a negat că Clara Chia își serbează ziua de naștere pe data de 7 februarie.

„Dar ce spui, nu e mâine. Știu că mâine e 7, dar cred că te înșeli. Ar fi fost bine să încercăm, să fiu sincer, ar fi fost foarte bine, ne-am fi distrat bine”, a glumit el.

Pe de altă parte, Clara Chia a încercat la început să-și ascundă fața de camerele de luat vederi, dar a suferit o mică accidentare, când s-a izbit de un panou publicitar.

Reclamă

Din fercire, nu i s-a întâmplat nimic și a continuat să meargă normal, în timp ce Gerard Pique nu și-a putut reține râsul la lovitura fără importanță și stângăcia partenerei sale.

Gerard Pique și-a anunțat relația pe rețelele sociale în urmă cu câteva săptămâni. Acela pare să fi fost semnul că nu se mai ascund de nimeni și de nimic și că amândoi își asumă relația. Clara Chia însă se pare că nu se simte bine în compania presei și încă încearcă să se ferească de fotografi.

Reclamă

Acestă ieșire a adus o mulțime de lămuriri. Se pare că nu există niciun fel de tensiuni între cei doi și Clara Chia nu se află în casa părinților ei, așa cum s-a speculat.

Detalii despre relația dintre Pique și Clara Chia

Marti are 23 de ani, iar Piqué 35. Deși există o mică diferență de vârstă, ei nu par să aibă probleme cu asta. Se pare că cei doi se cunosc de ceva timp, de pe vremea când Clara Chia lucra ca hostess. Ulterior, Pique a angajat-o la compania lui, iar lucrurile dintre ei au devenit serioase.

Recent, s-a spus că Shakira și-a dat seama de infidelitatea partenerului după ce nu a mai găsit gemul ei preferat în borcan. Acesta fusese plecată cu băieții în vacanță, iar Pique nu consuma acel produs.

Piqué și Shakira și-au anunțat despărțirea într-o declarație comună în iunie 2022. Ei au pus punct după mai bine de 11 ani după ce și-au confirmat prima dată relația.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim”, au spus ei atunci. „Cerem intimitate în acest moment pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră maximă. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și respect”.

Piqué și Shakira au împreună doi fii: Milan, în vârstă de 10 ani și Sasha, de 7 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×