Reclamă

Gerard Pique a fost filmat în compania Clarei Chia. Cei doi au zâmbit în timp ce se țineau de mână pe străzile Barcelonei

Gerard Pique a fost filmat în compania Clarei Chia. Cei doi au zâmbit în timp ce se țineau de mână pe străzile Barcelonei. Până acum câteva săptămâni Gerard Pique a fost văzut rar împreună cu noua sa parteneră, Clara Chia, după ce s-a confirmat că cei doi erau într-o relație de luni de zile.

Publicat: 8 februarie 2023, 7:16

Recent însă, cei doi au fost filmați zâmbind, ținându-se de mână și arătându-și dragostea plimbându-se pe străzile Barcelonei. Ambii au reacționat cu râsete la comentariile legate de atacul de anxietate pe care l-ar fi suferit Clara Chia în urmă cu doar câteva zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique a fost filmat în compania Clarei Chia

„Un atac de anxietate? Un atac de anxietate? Să ai un atac de anxietate este complicat. Te rog, pe bune”, a râs Gerard Pique la întrebarea unui jurnalist de la Europa Press.

Cei doi păreau foarte bine împreună, iar Gerard Pique a negat că Clara Chia își serbează ziua de naștere pe data de 7 februarie.

„Dar ce spui, nu e mâine. Știu că mâine e 7, dar cred că te înșeli. Ar fi fost bine să încercăm, să fiu sincer, ar fi fost foarte bine, ne-am fi distrat bine”, a glumit el.

Pe de altă parte, Clara Chia a încercat la început să-și ascundă fața de camerele de luat vederi, dar a suferit o mică accidentare, când s-a izbit de un panou publicitar.

Reclamă

Din fercire, nu i s-a întâmplat nimic și a continuat să meargă normal, în timp ce Gerard Pique nu și-a putut reține râsul la lovitura fără importanță și stângăcia partenerei sale.

Gerard Pique și-a anunțat relația pe rețelele sociale în urmă cu câteva săptămâni. Acela pare să fi fost semnul că nu se mai ascund de nimeni și de nimic și că amândoi își asumă relația. Clara Chia însă se pare că nu se simte bine în compania presei și încă încearcă să se ferească de fotografi.

Reclamă

Acestă ieșire a adus o mulțime de lămuriri. Se pare că nu există niciun fel de tensiuni între cei doi și Clara Chia nu se află în casa părinților ei, așa cum s-a speculat.

Detalii despre relația dintre Pique și Clara Chia

Marti are 23 de ani, iar Piqué 35. Deși există o mică diferență de vârstă, ei nu par să aibă probleme cu asta. Se pare că cei doi se cunosc de ceva timp, de pe vremea când Clara Chia lucra ca hostess. Ulterior, Pique a angajat-o la compania lui, iar lucrurile dintre ei au devenit serioase.

Recent, s-a spus că Shakira și-a dat seama de infidelitatea partenerului după ce nu a mai găsit gemul ei preferat în borcan. Acesta fusese plecată cu băieții în vacanță, iar Pique nu consuma acel produs.

Piqué și Shakira și-au anunțat despărțirea într-o declarație comună în iunie 2022. Ei au pus punct după mai bine de 11 ani după ce și-au confirmat prima dată relația.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim”, au spus ei atunci. „Cerem intimitate în acest moment pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră maximă. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și respect”.

Piqué și Shakira au împreună doi fii: Milan, în vârstă de 10 ani și Sasha, de 7 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×