Reclamă

Pique a vizitat-o pe Shakira, dar ea l-a ignorat complet. Fotbalistul a plecat cu portbagajul mașinii deschis

Pique a vizitat-o pe Shakira, dar ea l-a ignorat complet. Fotbalistul a plecat cu portbagajul mașinii deschis, iar imaginile cu cei doi fac acum înconjurul presei din întreaga lume.

Publicat: 11 februarie 2023, 7:43

Ultima întâlnire dintre Shakira și Gerard Pique a scos la iveală câteva imagini cu totul inedite. Una dintre cele mai izbitoare este cea în care este văzut plecând cu portbagajul deschis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique a vizitat-o pe Shakira

Fie că se grăbea să pună capăt momentului incomod, fie din nepăsare, fie din cauza situației în care se află cu fosta sa parteneră, fostul fotbalist a pornit la drum cu mașina deschisă în spate.

După aceasta, Pique s-a îndreptat spre casă, deși actuala sa parteneră, Clara Chia, nu era acasă în acel moment. Unul dintre acordurile la care au ajuns amândoi este că, atunci când sunt alături de copiii lor, partenerii lor actuali să nu fie prezenți, obiectivul lor principal fiind să încerce să îi facă pe cei mici să treacă mai ușor peste aceste momente.

Shakira nici măcar nu s-a uitat la Pique când s-au „întâlnit”

Că relația dintre cei doi nu este bună nu este un secret. Amândoi au avut suișuri și coborâșuri, dar trebuie să se vadă relativ des. Acest lucru se întâmplă mai ales când fostul jucător merge să-și ia copiii.

Reclamă

De această dată, însă, el a atras atenția asupra lor, după cum se vede pe video. Artista a ignorat complet prezența lui Pique, trecând pe lângă el fără să-și întoarcă capul nici o clipă. Nici măcar nu s-a uitat la el și nici nu i-a spus nimic. Fostul jucător a pus lucrurile în portbagaj și se pregătea să plece cu copiii lui. Ba mai mult, imaginile nu arată doar că nu întoarce capul, ci și că privirea îi este destul de sus.

Porecla pe care Shakira o are pentru Clara Chia arată animozitatea ambelor înaintea infidelității lui Gerard Pique. Cântăreața columbiană este despărțită de câteva luni de fotbalistul spaniol.

https://twitter.com/CHANCE_es/status/1623294427652399104
Reclamă

Ce poreclă i-a dat Shakira actualei iubite a lui Pique

Numele Clarei Chia a început să fie rostit des la jumătatea anului trecut. Ea a devenit cunoscută după ce s-a aflat de infidelitatea lui Gerard Pique. Dar înainte ca numele ei să fie auzit în întreaga lume, Shakira o cunoștea deja. Chiar i-a dat o poreclă stagiarului de atunci la compania Kosmos, care a fost preluată de jurnalistul spaniol Roberto Antolin.

Când Shakira și Pique formau un cuplu fericit, vedeta muzicii a cunoscut-o pe Clara Chia. Nu și-a imaginat niciodată că tânăra este un pericol pentru relația lor. În plus, comportamentul Clarei a fost cel al unei fete foarte drăguțe cu cuplul de atunci. Dar Shakira i-a dat o poreclă.

„A trecut neobservată. Shakira nu a văzut niciodată un pericol în ea pentru că nu este o femeie uluitoare. Este o fată destul de normală”. Cântăreața o numea pe Clara Chia „mosquita muerta”, „mironosiță”.

Potrivit lui Roberto Antolin, amabilitatea Clarei Chia a fost atât de mare încât atunci când Shakira a aflat că ea a fost cauza divorțului lor, a fost foarte afectată.

„De aceea a durut-o atât de tare, pentru că ea o cunoștea deja și îi spunea „mosquita muerta” , a spus Antolin, care a reiterat că dorința Clarei Chia de a arăta bine cu toată lumea a fost atât de mare, încât la început i-a plăcut cântăreței sud-americane.

Astfel, deși au trecut multe luni de când Shakira și Pique și-au oficializat despărțirea, ei continuă să fie motiv de discuții în presă. Mai ales acum, la începutul anului, de când cântăreața columbiană a lansat o melodie care avea multe referiri la fostul ei partener și la Clara, pe care o numește înlocuitoarea ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×