Reclamă

Pique a vizitat-o pe Shakira, dar ea l-a ignorat complet. Fotbalistul a plecat cu portbagajul mașinii deschis

Pique a vizitat-o pe Shakira, dar ea l-a ignorat complet. Fotbalistul a plecat cu portbagajul mașinii deschis, iar imaginile cu cei doi fac acum înconjurul presei din întreaga lume.

Publicat: 11 februarie 2023, 7:43

Ultima întâlnire dintre Shakira și Gerard Pique a scos la iveală câteva imagini cu totul inedite. Una dintre cele mai izbitoare este cea în care este văzut plecând cu portbagajul deschis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique a vizitat-o pe Shakira

Fie că se grăbea să pună capăt momentului incomod, fie din nepăsare, fie din cauza situației în care se află cu fosta sa parteneră, fostul fotbalist a pornit la drum cu mașina deschisă în spate.

După aceasta, Pique s-a îndreptat spre casă, deși actuala sa parteneră, Clara Chia, nu era acasă în acel moment. Unul dintre acordurile la care au ajuns amândoi este că, atunci când sunt alături de copiii lor, partenerii lor actuali să nu fie prezenți, obiectivul lor principal fiind să încerce să îi facă pe cei mici să treacă mai ușor peste aceste momente.

Shakira nici măcar nu s-a uitat la Pique când s-au „întâlnit”

Că relația dintre cei doi nu este bună nu este un secret. Amândoi au avut suișuri și coborâșuri, dar trebuie să se vadă relativ des. Acest lucru se întâmplă mai ales când fostul jucător merge să-și ia copiii.

Reclamă

De această dată, însă, el a atras atenția asupra lor, după cum se vede pe video. Artista a ignorat complet prezența lui Pique, trecând pe lângă el fără să-și întoarcă capul nici o clipă. Nici măcar nu s-a uitat la el și nici nu i-a spus nimic. Fostul jucător a pus lucrurile în portbagaj și se pregătea să plece cu copiii lui. Ba mai mult, imaginile nu arată doar că nu întoarce capul, ci și că privirea îi este destul de sus.

Porecla pe care Shakira o are pentru Clara Chia arată animozitatea ambelor înaintea infidelității lui Gerard Pique. Cântăreața columbiană este despărțită de câteva luni de fotbalistul spaniol.

Reclamă

Ce poreclă i-a dat Shakira actualei iubite a lui Pique

Numele Clarei Chia a început să fie rostit des la jumătatea anului trecut. Ea a devenit cunoscută după ce s-a aflat de infidelitatea lui Gerard Pique. Dar înainte ca numele ei să fie auzit în întreaga lume, Shakira o cunoștea deja. Chiar i-a dat o poreclă stagiarului de atunci la compania Kosmos, care a fost preluată de jurnalistul spaniol Roberto Antolin.

Când Shakira și Pique formau un cuplu fericit, vedeta muzicii a cunoscut-o pe Clara Chia. Nu și-a imaginat niciodată că tânăra este un pericol pentru relația lor. În plus, comportamentul Clarei a fost cel al unei fete foarte drăguțe cu cuplul de atunci. Dar Shakira i-a dat o poreclă.

„A trecut neobservată. Shakira nu a văzut niciodată un pericol în ea pentru că nu este o femeie uluitoare. Este o fată destul de normală”. Cântăreața o numea pe Clara Chia „mosquita muerta”, „mironosiță”.

Potrivit lui Roberto Antolin, amabilitatea Clarei Chia a fost atât de mare încât atunci când Shakira a aflat că ea a fost cauza divorțului lor, a fost foarte afectată.

„De aceea a durut-o atât de tare, pentru că ea o cunoștea deja și îi spunea „mosquita muerta” , a spus Antolin, care a reiterat că dorința Clarei Chia de a arăta bine cu toată lumea a fost atât de mare, încât la început i-a plăcut cântăreței sud-americane.

Astfel, deși au trecut multe luni de când Shakira și Pique și-au oficializat despărțirea, ei continuă să fie motiv de discuții în presă. Mai ales acum, la începutul anului, de când cântăreața columbiană a lansat o melodie care avea multe referiri la fostul ei partener și la Clara, pe care o numește înlocuitoarea ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×