Reclamă

Shakira ar avea o relație cu Gorka Ezkurdia. Cine este bărbatul care l-a înlocuit pe Gerard Pique

Se zvonește că Shakira ar avea o relație cu Gorka Ezkurdia, după despărțirea de fostul său partener, Gerard Pique. Mai multe publicații mondene au scris, la rândul lor, despre relația cântăreței. Noul iubit al Shakirei este văzut tot mai des în compania artistei de origine columbiană. Paparazzi i-au surprins pe cei doi la surf, pe o plajă din Cantabria.

Publicat: 6 decembrie 2022, 6:05

În ultima perioadă, între Shakira și fostul ei partener au apărut mai multe neînțelegeri, ca urmare a unor probleme de infidelitate ale sportivului. Cei doi au decis să se separe, iar Pique a fost surprins alături de o studentă în vârstă de 23 de ani, în timp ce se sărutau în cadrul unui festival din Catalonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira ar avea o relație cu Gorka Ezkurdia

Shakira a fost surprinsă alături de Gorka Ezkurdia, instructorul ei de surf pe o plajă. Au fost publicate mai multe fotografii ce îi surprind pe cei doi fiind destul de apropiați. Potrivit Sportmanor, ar avea o relație cu Gorka Ezkurdia, care practică surfing-ul încă din anul 2007 și se pricepe foarte bine la acest sport.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De asemenea, acestuia îi plac și scufundările, fiind un împătimit al fotografiilor făcute sub valuri. După mai mulți ani de surf, presupusul iubit al Shakirei a devenit instructor și astfel s-au cunoscut cei doi. Tânărul de 24 de ani este din San Sebastian și petrece tot mai mult timp alături de artistă. Weekend-ul trecut cei doi au fost surprinși împreună.

Reclamă

Shakira și Ezkurdia se cunosc de mai mult timp, încă de când artista a decis că își dorește să ia lecții de surf. Pe conturile sale sociale, artista din Columbia a postat mai multe fotografii, realizate chiar de instructorul ei, din cadrul lecțiilor de surf.

În poze, cântăreața apare cu zâmbetul pe buze, fericită și foarte binedispusă. De asemenea, pe contul său de Instagram, Ezkurdia a publicat mai multe fotografii cu Shakira pe o placă de surf, în costum de neopren și cu un zâmbet larg.

Jordi Martin este paparazzo care a aflat că Shakira ar avea o relație cu Gorka Ezkurdia. Acesta a surprins pozele cu presupusul iubit al Shakirei și susține că i-ar fi observat și pe copiii cântăreței, Sasha și Milan la aceeași întâlnire.

Reclamă

Cum arată vaița Shakirei după despărțirea de Pique

Shakira se afla în vacanță în timp ce a fost surprinsă pe plajă alături de instructorul ei de surf. Publicațiile scriu că artista columbiană încearcă să își refacă viața după ce a închiat relația de 12 ani cu Pique.

Cântăreața și fostul fotbalist ar fi semnat un acord de custodie al copiilor. În urma acestui proces, s-a decis ca cei mici, în vârstă de șapte și nouă ani să locuiască alături de mama lor.

Tabloidele scriu că Milan și Sasha se vor muta la Miami, în casa cântăreței de origine columbiană. Vila Shakirei are 750 de metri pătrați.

Dispune de un debarcader, o piscină luxoasă, sală de sport, grădină și mai multe camere spațioase și luxoase. În același cartier din Miami au proprietăți Jennifer Lopez, Matt Damon și Ricky Martin.

Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de mariaj. Cei doi s-au cunoscut în 2010 la Cupa Mondială din Brazilia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×