Reclamă

Selena Gomez și David Henrie se reunesc pentru o continuare a „Wizards of Waverly Place”. Subiectul se concentrează pe transformarea personajelor lor

Selena Gomez și David Henrie se reunesc pentru o continuare a „Wizards of Waverly Place”. Subiectul se concentrează pe transformarea personajelor lor, iar fanii sunt mai mult decât încântați de acestă decizie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 ianuarie 2024, 13:17

Wizards of Waverly Place revine. Reîntoarcerea Selenei Gomez și a lui David Henrie în rolurile lui Alex și Justin Russo, este mai mult decât așteptată. După patru sezoane și câteva episoade speciale care urmăresc familia Russo printr-o mulțime de aventuri, frații vor reveni într-o poveste care va explica ce s-a întâmplat cu ei la ani de la evenimentele din seria originală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez și David Henrie se reunesc pentru o continuare a „Wizards of Waverly Place”

Este timpul ca Alex și Justin să-și confrunte trecutul pentru a-și îmbrățișa viitorul. Rămâne de văzut dacă canalul de televiziune care a difuzat serialul original va transforma pilotul într-un sezon întreg.

Selena Gomez, care a fost ocupată să joace rolul lui Mabel Mora în Only Murders in the Building, va fi prezentată ca guest star în viitorul pilot. Pe de altă parte, Henrie ar putea deveni actor principal dacă se decide să se meargă mai departe cu proiectul.

Distribuția continuării Wizards of Waverly Place îi va include și pe Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele și Mimi Gianopulos. Brown a mai apărut în filmul Disney Just Roll With It și în drama pentru adolescenți Euphoria. Thiele a fost văzută în Call Me Kat. Gianopulos a apărut în cinci episoade din serialul original Peacock, Rutherford Falls.

Ce se va întâmpla în episodul pilot

Reclamă

Continuarea lui Wizards of Waverly Place îl va urma pe Justin după un incident misterios la WizTech. Personajul său va lăsa în urmă puterile sale de vrăjitor pentru a începe o viață obișnuită. Va renunța la magie pentru a forma o familie.

Cu toate acestea, Justin are parte de o surpriză când un tânăr vrăjitor puternic, care are nevoie de pregătire, apare la ușa lui. Acesta îl va forța pe Russo să-și confrunte trecutul dacă vrea să salveze Lumea Vrăjitorilor.

Tânărul vrăjitor nou apărut în viața sa, pe nume Billie, va fi interpretat de Brown, în timp ce Thiele intră în pielea lui Roman Russo, fiul cel mare al lui Justin. În prezent, nu se știe dacă Gomez va reveni pentru episoade viitoare dincolo de cel pilot.

Pe lângă revenirea la rolurile lor, Gomez și Henrie vor avea și rolul de producători executivi pentru viitorul pilot. Jed Elinoff și Scott Thomas, care au fost în spatele producției în calitate de scriitori și producători executivi, își vor continua rolul și în continuarea Wizards of Waverly Place. Andy Fickman, cel care a regizat Race to Witch Mountain, va regiza continuarea serialului, reunindu-i pe frații Russo după mai bine de un deceniu de la ultima dată când tinerii vrăjitori au fost văzuți la televizor.

Reclamă

Toate episoadele din Wizards of Waverly Place sunt disponibile momentan pentru streaming doar pe platormă.

„Wizards of Waverly Place” a fost un serial de comedie care a avut premiera în Statele Unite ale Americii pe data de 12 octombrie 2007 și pe 19 septembrie 2009 în România.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×