Reclamă

Beyoncé și-a schimbat culoarea părului. Cântăreața a avut o apariție impresionantă la premiera filmului Renaissance

Beyoncé și-a schimbat culoarea părului. Vedeta internațională a avut o apariție impresionantă la premiera filmului Renaissance. Pelicula urmărește experiența pe care cântăreața a trăit-o pe parcursul turneului său mondial.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 noiembrie 2023, 7:10

Filmul Rennaisance: A Film by Beyoncé va avea premiera internațională în cinematogrfe începând cu data de 1 decembrie. Cântăreața, în vârstă de 42 de ani, a pozat pe covorul roșu în Los Angeles. Premiera a vut loc la Samuel Goldwyn Theatre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beyoncé și-a schimbat culoarea părului

Beyoncé a atras privirile tuturor atunci când a apărut cu un look nou. Cântăreața a trecut printr-o transformare impresionantă. Culoarea părului său s-a schimbat mult de-a lungul timpului. De data aceasta a optat pentru un blond platinat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Podoaba capilară a artistei a fost în centrual atenției pe tot parcursul serii. Vedeta a ales să poarte și o rochie argintie la care a asortat o pereche de mănuși din latex.

Reclamă

Pe covorul roșu au venit mai multe vedete care fac parte din cercul de prietene. Janelle Manae, Lizzo, Vanessa Bryant, Winnie Harlow sunt doar câtev dintre numele care au venit să o susțină pe divă. Părinții cântăreței, Tina și Matthew Knowles au fost și ei prezenți la marele eveniment.

Lansarea filmului a fost pentru prima dată anunțată în luna octombrie a acestui an. Fanii artistei așteaptă cu nerăbdare ca filmul să fie disponibil în cinematografe.

Filmul va avea scene de la începutul turneului,dar și secvențe de la ultimul concert din cadrul turneului mondial. Peste 2.7 milioane de fani s-au bucurat de Turneul Renaissance al cântăreței, a relatat PageSix.

Reclamă

Beyoncé se va afla într-un turneu de promovare al filmului

Trailerul filmului a reușit să stârnească interesul fanilor artistei. Mai multe nume celebre au participat în ultimele luni la concertele susținute de Beyoncé în cadrul turneului său. Cântăreața a avut numere speciale, iar pe scenă i s-a alăturat chiar și fiica sa, Blue Ivy.

Turneul cântăreței a început cu un concert în Europa. Primul concert al artistei a fost ținut în Stockholm, Suedia. Concertul de debut a avut loc în luna mai a acestui an și a fost primul concert solo al artistei din ultimii șapte ani.

Turneul divei a inclus mai multe piese celebre de pe albumul său. Cântăreața a interpretat piese precum Alien Superstar, Break My Soul și Pure/ Honey. Show-ul a inclus coregrafii complexe, costume atent lucrate și momente speciale. Blue Ivy a povestit recent despre experiența de dansa pe scenă împreună cu mama sa.

Beyoncé vrea să le ofere fanilor care nu au participat la concert șansa de a vedea câteva dintre cele mai importante momente, scrie People. Filmul divei își propune să-i aducă pe admiratorii ei mult mai aproape de experiența Turneului Renaissance.

Beyoncé va participa la mai multe evenimente de covor roșu pentru a-și promova filmul. Pe data de 30 noiembrie este așteptată la Londra pentru a participa la debutul filmului în cinematografele din Marea Britanie.

Cântăreața are un program aglomerat în această perioadă, dar încearcă să rămână activă în mediul online și să-i țină la curent pe fani cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×